Tereny Valfden > Dział Wypraw

Tajemnica Bobra - Polowanie

<< < (11/29) > >>

Mohamed Khaled:
//Nie taki znów nieznany. W końcu był w Krukach ;D

Przeciwnicy zaczęli uciekać, ja w tym czasie schowałem kuszę i wyciągnąłem katanę. Wbiegłem gdzieś tam na ubocze, i dorwałem jednego przed ucieczką. Zaskoczyłem go z tyłu, przebijając mu nogę mieczem. Tak nie całą, ale tak by nie mógł chodzić. Potem bum w czaszkę, i w krzaczory (xD). Miałem zamiar go przesłuchać. Reszcie pozwoliłem uciec, chociaż była taka możliwość, że gdybym dotarł pod Marcham mogliby mnie rozpoznać. Ale cóż, zawsze można powiedzieć że maurenów jest dużo...

Wtem w ukrycia wyszedł jakiś ork. A nic. Taka mała rozwałka. Dzień, jak co dzień - powiedziałem.

//Wziąłem jednego do przesłuchania. Ogłuszony (jeśli tak zadecydujesz)

Hagmar:
Do twojego jeńca podeszła Renfri wbijając mu w czaszkę ostry koniec kostura.
- Naucz się zabijać Khaled... traktuje ten atak jako osobistą zniewagę. I gdyby nie to że Marcham ma mury to wydałabym rozkaz do ataku... Ale to by wkurwiło hrabiego Morri. Pojedziecie tam i zrobicie porządek, dam wam worek pieniędzy którymi kupicie kapitana straży.

Kenshin:
- Witaj pani, a więc to Ty jesteś tą kobietą ,o której dużo słyszałem. Miło mi, Cię poznać. Kenshin ukłonił się, ku elfce.- Przepraszam zapomniałem się przedstawić. Jestem Kenshin Himura. Dokończył ork.

Mohamed Khaled:
Mohamed ibn Omar Khaled - przedstawiłem się także. Pani, jeśli można to już ruszymy. Za długo zwlekaliśmy, a nie wiadomo co ten chuj jeszcze wymyśli. Nie mamy pewności, czy nie wysłał ich więcej. - powiedziałem siadając na konia.

Hagmar:
- Zachowujecie się jak cioty. Obcięli wam jaja czy co? Wiem kim jesteście. - powiedziała zimnym, wręcz lodowatym tonem. - Gdybym nie wiedziała to ty orku byś nie walczył na arenie. Tyrr!
- Czego? Krasnolud wyciągał topór z trupa jakiegoś bobra.
- Pojedziesz z nimi bo coś czuję że to banda amatorów...
- No, trochę. Dobra panienki, idziemy! Brodacz zawołał was i ruszył ku miejskiej bramie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej