Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
ÂŚwiat Gothica vs. ÂŚwiat Rzeczywisty
Martwy Kalafior:
Nie. Nie chciałabym osobiście poznać Gomeza, Cor Kaloma, cieniostwora i orków...
mag nadzwyczajny:
GOTHIC na 100 %. Mógł bym być bohaterem zabijając orków itp.
Przed każdym posunienciem można zasave'ować,a jak coć pójdzie nie tak load'ować.
wErNi:
Oczywiście wybieram realny świat. Bez tego co teraz mamy nawet byśmy się tutaj nie wypowiadali bo by niebyło Gothica. ÂŚmieszne tutaj są niektóre wypowiedzi. np. "poczuć orkową krew" któryś z was by chciał, żeby ganiał go po polach i lasach jakiś sasquach ? Połowa z was nawet nie umiała by się obronić przed doroslym mężczyzną, ale wy wybieracie świat gdzie możecie szybko zginąć...
--- Cytuj ---Przed każdym posunienciem można zasave'ować,a jak coć pójdzie nie tak load'ować.
--- Koniec cytatu ---
taaa a jak załadujesz stan gry jeśli zginiesz ?
Saschy:
ÂŚwiat gothic...? Jedno pchnięcie mieczem i jest się martwym. A poza tym mnie nie bawi zabijanie jakiejkolwiek istoty myślącej. Nie bawi mnie takie bieganie z ciężkim toporem i rżnięcie zwierząt i ludzi. Nie bawi mnie widok krwi. A także nie bawi mnie nie chodzenie do szkoły i całe życie być przygłupem który nie umie pisać ani czytać. Naprawdę chcielibyście być zabójcą? Ja nie. Jeśli bylibyśmy w świecie gothic... więcej niż połowa z was nie objęła by wyższego stanowiska niż farmer...
BeoWolf:
Zagłosowałem na ÂŚwiat Gothic'a...
Ranne Polowania,Walki z Trolami,Pojedynki na arenie...marzenia
Ale są też minusy w świecie Gothic'a: Gdyby Orkowie Wygrali Wojne byśmy wszyscy musieli kopac rude albo jakieś inne śmiecie.
Saschy: może Ty byś bym Farmerem,ale Ja na pewno nie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej