Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

ÂŚwiat Gothica vs. ÂŚwiat Rzeczywisty

<< < (9/11) > >>

wErNi:

--- Cytuj ---Saschy: może Ty byś bym Farmerem,ale Ja na pewno nie.
--- Koniec cytatu ---
Saschy powiedział prawde... zastanawiam się tylko czy aby na pewno nawet ta połowa sprawdziła się jako farmerzy :)
--- Cytuj ---ale Ja na pewno nie.
--- Koniec cytatu ---
Ty na razie jesteś zbieraczem ryżu hehe :)

Vessen:
Moim zdaniem lepszy jest świat rzeczywisty w gothicu jest trochę mały świat ale dużo niebezpieczeństw. No i trochę ciężka praca ale nie byłoby szkoły.  

MrCzarnymen:
ÂŚwiat Gothica... save/load. Byłbym orkowym najemnikiem bo buntownictwo jest nieopłacalne i zbyt ryzykowne, poza tym król to śmieć i diabeł, choćby po tym jak potraktował Lee. Oczywiście nie spodobało by mi się bycie niewolnikiem albo jakimś wieśniakiem, jedynie najemnikiem albo assasynem bo tak to wolę real a Gothic w virtualu.

aramil542:
Zagłosowałem na świat realny, bo pomyślałem o aspektach, które w grze się pomija. Podam tylko kilka przykładów:
- nie ma WC
- ścieki wylewamy na ulice
- mycie się częściej niż 1 w roku to szaleństwo!  
- jesteś stary jak dożyjesz 50 (jeśli dożyjesz)(no dobra powiedzmy że magowie z tym problemu nie mają, ale chyba nie wierzysz, że zaraz będziesz magiem   )
Więc nie jest tak pięknie jak się z początku wydaje. Chociaż niektórym to może nie będzie przeszkadzać  

Dydzio:
Ja się nie zgadzam, że świat gothica jest lepszy od rzeczywistego. Nie ma komputerów, mojej ukochanej Justynki   i jeszcze dyskotek!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej