Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
ÂŚwiat Gothica vs. ÂŚwiat Rzeczywisty
Celeb:
Sory ,że to pisze ,ale niektórzy ludzie to zawszone mendy!!
1)To ,że naprzykład mam długie włosy to wszyscy w klasie mnie przezywają ,popychają i okazują brak szacunku !!Normalnie ,gdyby nie moja łagodna natura bym kolegów z klasy wgniótł w ziemie
2)Niektóre filmy są poprostu hamskie i debilskie.Czy każdy z was siedzi do ponad 22?Wtedy wiele filmów jest ponad 16 lat i tylko:
a)Sex
b)ÂŚmierć ,krew ,morderstwa ,tortury
c)I to i to
3)Takie Giertychy przychozą i nie dość ,że musimy POÂŁOWE SWEGO DNIA OD PONIEDZIAÂŁKU DO PIÂĄTKU chodzić do szkoły to ten lol zabrania nam komórek i nosić jakieś głupie mundurki
To jest kilka powodów[jeden se odpuściłem ,bo to by świdczyło ,czemu tak bardzo nienawidze polityków] czemu świat rzeczywisty jest straszny.Teraz świat gothica:
+Jak posiadasz jakieś tam doświadczenie w walce ,miecz ,zbroje możesz wieść życie spokojne ,bez przeszkód ,bo sam sobie zbierasz pożywienie.
-Zawsze jakaś możliwość ,że jakieś stworzenie rozerwie cię na strzępy
+Nie boisz się o oceny i pracę
-Boisz się o życie XDDDDDDDDDDDDDDDDD
+Magia jest dobra ,magia cię obroni
-Magia cię też zniszczy jak nie umiesz się nią posługiwać xD
+Noce na popijaniu piwka z kumplami ;]
Czyli ogólnie wolę świat gothica ,ale tylko czasem....Gdybym żył w renesansie wolałbym raczej rzeczywisty...Ogólnie to mam gdzieś 51% co do świata fantasy
MR. Nazgul:
Rzeczywiście zagłosowałem na świat Gothica bo jest fajny. Ale ciężko też by się tak żyło. Więc jednak wolę pozostać na Ziemi.
Kolejny inteligenty post owego usera. Wybacz, ale jestem zmuszony wstawić Ci ostrzeżenie - DODO
Jarek230:
Fajne było by życie w Khorinis ale na Lewelu 50 w zbroi Paladyna
Walka mieczem strzelanie z kuszy,Bez szkoły!!!No może by pasowało sie nauczyć pisać i liczyć
Ale w naszym świecie też to jest są bractwa rycerskie gdze morzna sie nauczyć walczyć bronią biała
Można zagrać w Gothica nie narażając swego życia.W naszym świecie jest poprostu łatwiej
Enzo:
też dużo razy zastanawiam się jak to by było w świecie Gothica? Przeżyć wojnę z orkami, zabić wszystkie smoki, wygnać ÂŚniącego. Zostałbym bohaterem zbierać trofea zwierzęce, polować na wilki. Posiadać miecz magiczny. Zostać paladynem największe marzenie!!!!
Celeb:
Maciekar nie przesadzasz?To ,że żyć w świecie Gothica to nie oznacza odrazu pokonać najgroźniejsze bestie i demony gry.A pozatym mógłbyś zostać biedakiem lub wieśniakiem ,a nie bohaterem.Nie ma tak łatwo ,o nie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej