Autor Wątek: Tajemnica Bobra  (Przeczytany 40998 razy)

Description:

Offline Mohamed Khaled

• Weteran
  • Reputacja: 3650
  • Bóg napisał tak wstęp, szanuj ludzi, kurwy tęp.
    • Karta postaci

Odp: Tajemnica Bobra
« Odpowiedź #360 dnia: 12 Listopad 2013, 15:31:32 »
Sam nie dam rady, potrzeba Aragorna.. skwintował mag, i siadł na smoce. Popędził razem z resztą do wioski. A jakoby przyśpieszyć czas, po jakiś 30 min. dotarli. Mag nie schodząc z konia, wyjaśnił po krótce ostatnią walkę
[...]i gdy dotarliśmy do opactwa, zdołaliśmy zobaczyć dwa gargulie demony. Wolałem jednak nie iść tam, ponieważ może być ich więcej...

//"W ewentualnej próbie samobójstwa nie będę przeszkadzał :)" Normalnie jak Is :D

Offline Hagmar

• Obywatel
  • Reputacja: 16508
    • Karta postaci

« Odpowiedź #361 dnia: 12 Listopad 2013, 15:41:49 »
//To samo mówi Diego w G1  ;p

Kharima opatrzył Yarpen dając mu gnatozrost i miskturę leczniczą. Ostatnią jaką miał przy sobie.
- Nie ma co mitrężyć. prowadźcie.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #361 dnia: 12 Listopad 2013, 15:41:49 »

Offline Mohamed Khaled

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #362 dnia: 12 Listopad 2013, 15:44:38 »
//:P

No to jadymy! poczekał aż Aragorn siądzie na swego mustanga, i popędzili galopem. Znów podróż minęła im szybko, i już w niedalekiej przyszłości ujrzeli opactwo. Wielkie, wzniesione gdzieś tam, i jakoś tam. Stało zamieszkane przez demony...

Offline Hagmar

• Obywatel
    • Karta postaci

« Odpowiedź #363 dnia: 12 Listopad 2013, 15:51:21 »
- Moje pro uber oczy widzą 4 gargulce siedzące na wieży. Hagnar, tam przy przewróconym wozie będziesz mieć zajebistą pozycję do strzału. Kratos, przycupnij przy stajni. Reszta czekać na sygnał.

Offline Hagnar Wildschwein

• Obywatel
  • Reputacja: 902
  • Ostatni Cyc
    • Karta postaci

« Odpowiedź #364 dnia: 12 Listopad 2013, 16:00:52 »
Krasnolud chciał zaproponować, że zostanie i popilnuje żeby żaden frag nie umknął jego bystremu brodatemu wzrokowi. Poczekał zatem aż kompania zawinie z wioski ze wsparciem. Kiedy już Aragorn z ferajną przybyli i rozkomenderowano wyprawą Hangar obrał pozycję. Rzeczywiście, było idealnie.
-Come to pappa, random object- przytoczył znaną sentencję i wyczekiwał na akcję by wesprzeć, lub też zainicjować, rozwałkę.

Offline Szarleǰ

• Krwawe Kruki
  • Reputacja: 3462
    • Karta postaci

« Odpowiedź #365 dnia: 12 Listopad 2013, 16:03:17 »
Zostałem z tyłu gotów do ataku. Wiedziałem, że moja broń w starciu z demonem może go jedynie rozzłościć, miast ranić, jednak mimo to zacisnąłem pięść na rękojeści miecza i czekałem na rozwój sytuacji.

/znikam do 20, jak cos to mi wszystkiego nei zabijcie :)

Offline Hagmar

• Obywatel
    • Karta postaci

« Odpowiedź #366 dnia: 12 Listopad 2013, 16:20:01 »
4x http://marantwiki.tawerna-gothic.pl/index.php/Garguli_demon - w zasięgu strzału czyli jakies 150m
5x http://marantwiki.tawerna-gothic.pl/index.php/Pospolity_demon - ich nie widzicie. Jeszcze

- Hagnar. - Dracon dobył swojego lajtsajbera z czarnej rudy. - Nakurwiaj.

//Przeanalizowałem staty, dacie rade tylko opisujcie ładnie. Sam moge je wszystkie zabić jakby co.  <anioł>

Offline Nawaar

• Lord Elekt
  • Reputacja: 11037
    • Karta postaci

« Odpowiedź #367 dnia: 12 Listopad 2013, 16:29:08 »
Kharim, po pomocy medycznej od Yerpena wyzdrowiał. - Dziękuje Ci Yerpenie, za okazaną pomoc, ale muszę lecieć do pozostałych. Kharim wstał szybko i wyruszył za resztą niestety wcześniej tu nie dotarł, ale teraz miał okazję ujrzeć to miejsce. W pogotowiu trzymał już w ręku srebrną broń i czekał na nadchodzący atak. Powiedział do towarzyszy. - Dawać mi je tu.
« Ostatnia zmiana: 12 Listopad 2013, 17:03:37 wysłana przez Kharim Kazama aep Gorem »

Offline Mohamed Khaled

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #368 dnia: 12 Listopad 2013, 17:28:07 »
//A jak ze mną. Mam psionikę, więc większy zasięg zaklęcia.. Ale jakby co, to się pytałem :D

Posłuchał go, i ruszył pod stajnie. Przycupnął tam w cieniu, i uwolnił zbiorniczek czi. Energia przeleciała przez całe ciało, uaktywiając elementy jego natury. Otworzył oczy i... i płonęły. Płonęły gniewem, i energią wezbraną w tym marnym ludzkim ciele. Skupił ją w jednym małym punkciku na ręce...
Heshar anash! wykrzyczał wręcz. W ręce maga powstawała stopniowo kula ognia. Z małej, na średnią - aż do dużej. Teraz przybrała wręcz rozmiar większy od pięści. Czyżby większa moc.. Nie! To takie złudzenie, które chwilę tylko trwało. Pocisk poleciał w przestrzeń. Dokładnie wiedziała jak, i gdzie ma lecieć. Był to jeden z gargulich demonów, którzy leciał na któregoś z jego kompanów. Leciał.. I świrczał. Wielka, gorąca i jasna kula na niebie. Chwilę jednak tam była, bo trafiła jednego z demonów, który trafiony w klatkę, z wielkim hukiem osunął się na ziemie. Ponownie się skupił..
Heshar Anash! wymówił już spokojniej, bo energia w nim zawarta, została już użyta. Ponownie skierował energię na dłonie, i tam właśnie powstało to. Kulka małych rozmiarów, niby nic nie znacząca. Ktoś kto tak by stwierdził, byłby w głębokiej dupie, ponieważ to "gówienko" w stanie było zabić nawet demona. I to właśnie zamierzał uczynić teraz mag. Skupił swe siły umysłowe jak mógł, i pocisnął kloca w demona. Siła psioniki, którą mag władał biegle, sprawiła że pocisk trafił tam gdzie miał trafić. Kula przeleciała przez klatkę piersiową, paląc narządy niezbędne do życia.. Nawet demona... Kolejny spadł na ziemie z głuchym łoskotem, wirując wcześniej jak orełek...
Heshar Anash! Tym razem nie paprał się. Skupił energię w dłoni, i tam powstała również odpowiednia wielkość. Pocisnął ją w powietrze, w jednego z żyjących jeszcze demonów. Trafił, lecz nie dokładnie tam gdzie chciał. Mag chciał żeby bestia cierpiała, a pocisk.. taki z niego chuj, że trafił w krtań... Sami możecie sobie wyobrazić, co się stało..

3/4 Garguli Demon
5/5 Pospolity demon..

//Rasher jest z nami! Rasher jest z nami! :P
//I Kharim... Zawsze zwarty, i gotowy? :P

Offline Hagmar

• Obywatel
    • Karta postaci

« Odpowiedź #369 dnia: 12 Listopad 2013, 18:07:03 »
- Kazałem czekać idioto! - ryknął wkurwiony dracon. Pozostałę gargulce zobaczywszy skąd nadleciały kule ognia ruszyły na Kratosa.
- Z kim ja pracuje... Upiltu! skupiona moc przeobraził się w mroczny pocisk i eksplodowała tuż obok 2 demonów, te zostały natychmiast rozerwane.
- Napierdalać! Z głównego budynku wylazło  pospolitych demonów. - Kurwa.

Offline Mohamed Khaled

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #370 dnia: 12 Listopad 2013, 18:14:19 »
//Ups.. Nie doczytałem :D

Kurwa! Jakby tak można było zesłać deszcz ognia ... Skupiał energię.. Wolałby jeszcze pożyć... Demony pospolite, to takie z którymi lepiej nie walczyć...

//Nie gniewaj się ;(. Myślałem że możemy zaatakować ;[

Offline Nawaar

• Lord Elekt
    • Karta postaci

« Odpowiedź #371 dnia: 12 Listopad 2013, 18:20:06 »
Kharim spojrzał na dracona jeszcze nigdy nie widział tak wściekłej osoby. Biedny Kratos. Pomyślał chwileczkę krasnolud, gdyż musiał atakować. - No panowie zaczęło się. Kharim uśmiechnął się w obliczu śmierci. Zwłaszcza, że jeden z gargulich demonów postanowił go zaatakować. Krasnolud, ze stoickim spokojem wstał i oczekiwał nadlatującego demona spojrzał mu w oczy zacisnął mocnej dłoń na kiścieniu i chciał uderzyć go w łeb, lecz ten niestety zrobił unik. Gargulec teraz chciał ugryźć Kharima w szyję na, co krasnolud padł na kolana unikając o włos atak, ale i on nie pozostał bierny i uderzył z dołu w samą szczękę demona siłą jaką uderzył i dodatkowo, że ta broń jest srebrną wyrządziło wielkie szkody w demonie, który nie dość, że stracił połowę szczęki to spowodowało to jeszcze nagłą śmierć, której ten nadzwyczajnie się nie spodziewał.

0/4 Garguli Demon
5/5 Pospolity demon..

// Nie inaczej Kratosie :)

• Obywatel
  • Ostatni Cyc
    • Karta postaci

« Odpowiedź #372 dnia: 12 Listopad 2013, 18:26:36 »
-Kurwa- powiedział krasnolud z trudem próbując złapać na cel i wyprzedzić o kilka machnięć skrzydeł gargulca -ich- sapnął, wygięty w nienaturalnej pozycji -jebana- złapał w końcu trajektorię lotu przeciwnika i wyczekiwał aż ten zanurkuje -mać- zanurkował i wtedy padł strzał. Pocisk rozorał jego skrzydło mi wbił się w korpus. Niczym balon podatny na zmianę ciśnienia lub też trafiona kapciem (a w tym przypadku ciężkim pancernym buciorem) mucha demon opadł żałośnie na ziemie. A karasnolud zarepetował muszkiet i oczekwiał na resztę demonów.

0/4 Garguli Demon
5/5 Pospolity demon..

Offline Mohamed Khaled

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #373 dnia: 12 Listopad 2013, 18:30:10 »
//My się chyba nie zrozumieliśmy :D Ja zabiłem trzy demony, aruś dwa i Kharim jednego...Czyli sześć :P A było cztery  :o I jeszcze Hagnar jednego chyba zabił.. Wymnożyliśmy troszeczkę tych demonów :D

Gdy pospolite szły w ich stronę, Kratos postanowił zagrodzić jednemu drogę:
Grishil ipash grusha elash!
Wskazał teren, gdzie bajorko miało powstać. A było to miejsce pod nogami jednego z maskarud. Bestia wpadła, zatapiając się gdzieś tak do połowy. I jak to często bywa, zaczęła mu znikać tkanka w tym miejscu. A jako że był też demonem, regenerował się. Iście epicka męczarnia.
Heshar Anash! wymówił, coby się nie zmęczyć. Skoncentrował energię w dłoni, i cisnął w demona. W miejsce gdzie mogło by się znajdować serce.... Jakby nie tego było mało, wyciągnął swój srebrny kostur, podbiegł szybko do bestii, i przypierdolił z całej mocy w łeb. Powstała okropna rana, której nie mógł już uleczyć, przez co po jakimś czasie zdechł.. A mag w tym czasie uciekł na tyły...

Offline Nawaar

• Lord Elekt
    • Karta postaci

« Odpowiedź #374 dnia: 12 Listopad 2013, 18:35:42 »
// Toś czemuś nie zaznaczył a kit tam niech będzie ich więcej.

Krasnolud nie stał biernie i znów zaatakował, lecz tym razem większego demona, który za cel obrał właśnie Kharima. Demon podbiegł do niego i chciał uderzyć go lewą łapą, krasnolud zdążył zareagować i odskoczył w lewą stronę jednocześnie obracając się uderzył go kiścieniem prosto w potylice jego czaszka pod wpływem ataku pękła a i mózg nie ostał się całkiem i powoli wypływał z tyłu głowy. Demon padł a krasnolud wycofywał się do tyłu.

0/4 Garguli Demon
2/5 Pospolity demon..
« Ostatnia zmiana: 12 Listopad 2013, 18:44:35 wysłana przez Kharim Kazama aep Gorem »

Offline Hagmar

• Obywatel
    • Karta postaci

« Odpowiedź #375 dnia: 12 Listopad 2013, 18:37:35 »
- Do tyłu! Kratos jebnij deszcz ognia póki stoją! I dwie kałuże! ÂŁap! Dracon rzucił mu telekinezą 4 mikstury many. W tym samym czasie jeden z demonów zaszarżował na Aragorna. Czarny skupił moc.. - A jebać to. ÂŚcisnąl rękojeść miecza aż zatrzeszczała skóra. Demon biegł i skoczył chcąc wylądować za draconem, ten w tym samym czasie wybił się w powietrze nad niego i wbił miecz w klatkę robiąc przy tym coś w rodzaju salta w powietrzu. Rozciąl ciało demona który pod wpływem uderzenia runął ciężko na ziemię. No i oczywiście prawie się zregenerował. Tym razem hrabia zaatakował pierwszy, ciął nisko odrąbując lewą nogę, piruet i poszła prawa ręka w łokciu którą demon chciał go capnąć. Nie mogąc złapać równowagi demon padł. Dracon rozrąbał mu łeb, wzbił się w powietrze i chwycił w locie Kharima lądując w bezpiecznej odległości.

//Chuj tam, doleciały nowe.

0/4 Garguli Demon
2/5 Pospolity demon..
« Ostatnia zmiana: 12 Listopad 2013, 18:44:52 wysłana przez Aragorn »

Offline Nawaar

• Lord Elekt
    • Karta postaci

« Odpowiedź #376 dnia: 12 Listopad 2013, 18:44:04 »
// Zmodyfikowałem posta zostały 2 pospolite, ale jeszcze raz wkleję, żeby nie było.

Krasnolud nie stał biernie i znów zaatakował, lecz tym razem większego demona, który za cel obrał właśnie Kharima. Demon podbiegł do niego i chciał uderzyć go lewą łapą, krasnolud zdążył zareagować i odskoczył w lewą stronę jednocześnie obracając się uderzył go kiścieniem prosto w potylice jego czaszka pod wpływem ataku pękła a i mózg nie ostał się całkiem i powoli wypływał z tyłu głowy. Demon padł a krasnolud wycofywał się do tyłu.

0/4 Garguli Demon
2/5 Pospolity demon..
« Ostatnia zmiana: 12 Listopad 2013, 18:47:04 wysłana przez Kharim Kazama aep Gorem »

Offline Mohamed Khaled

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #377 dnia: 12 Listopad 2013, 19:00:26 »
Złapał wszystkie, po czym wypił jedną, drugą, trzecią i czwartą. Poczuł w chuj dużo energii...
Grishil ipash grusha elash! Grishil ipash grusha elash!
  Wymówił dwa razy, i wskazał miejsca w której chciałby żeby wyrosły... Po chwili, z małych plamek powstały dwie wielkie kałuży lawy, które na życzenie maga uformowały się przed demonami...
Grishil ipash grusha elash ruesh! Niebo zagrzmiało, ściemniło się. Chmury zasłoniły słońce, a na ziemie zaczęły spadać małe kulki. Wraz z czasem, kulki zamieniały się kule, a następnie w kuliska zasłaniając ognisto teren demonów...

//Zakładałem, że dałeś mi cztery większe pozwalajace rzucić 2 dodatkowe zaklęcia :) Bo inaczej to gówno bym zdziałał :D

Offline Nawaar

• Lord Elekt
    • Karta postaci

« Odpowiedź #378 dnia: 12 Listopad 2013, 19:07:58 »
Gdy demony padły Kharim, tylko westchnął i zwrócił się do Kratosa. - Niezłe sztuczki potrafisz magu, nie chciałbym być twoim przeciwnikiem, ale powiedz mi czy to twoje najpotężniejsze zaklęcie.

• Obywatel
  • Ostatni Cyc
    • Karta postaci

« Odpowiedź #379 dnia: 12 Listopad 2013, 19:08:02 »
-Feuer frei!- wpadał powoli w rytm zawieruchy bitewnej krasnolud i obrał na cel pospolitego demona, który sprytnie omijał ciskane w niego zaklęcia, klątwy, kurwy i co jeszcze by się napatoczyło. Kiedy zbierał się do kolejnego skoku zza zasłony do kolejnej Hagnar uchwycił sekundę, w której demon mógł przyjąć kilka gram żelaza. Wypalił. Bestia nie przejęła się hukiem, nie przejęła się pędzącym pociskiem, ale co gorsza nie musiała go respektować, bo krasnolud chybił. Szybko zajął się ładowaniem muszkietu, szybko przepchnął pocisk przez lufę, odciągnął kurek. Przeciwnik zaś w kilku susach znalazł się przy Wildschweinie kompletnie ignorując jego towarzyszy.. Towarzysze mieli swoje problemy. Trzęsącymi się dłońmi Hagnar w końcu nasypał prochu na panewkę i zablokował ją. Niebo przysłoniło mu ciało demona i okryło cieniem cały jego mały, brodaty świat. Przerażony padł na plecy. Szczęściem z muszkietem w rękach. Szczęściem wycelowanym przed siebie. Szczęściem wypalił i trafił przeciwnika. Cielsko opadło na krasnoluda.

0/4 krogulec
1/5 common demon

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #379 dnia: 12 Listopad 2013, 19:08:02 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything