Autor Wątek: Twój wybór obozu  (Przeczytany 162161 razy)

Description:

Offline Knight Lares

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Odp: Twój wybór obozu
« Odpowiedź #160 dnia: 28 Styczeń 2008, 18:14:47 »
Ja przechodziłem 1 akt 2 razy, za każdym razem wybierałem nowy obóz. Są tam najfajniejsi ludzie
- Lares, Lee, Gorn, Wilk. Jest też paru trochę nie ten tego... np. Lewus, Horacy, Krzykacz, ale to i tak najlepszy ze wszystkich obozów. Zbroje w tym obozie wyglądają najfajniej a w szczególności ciężka zbroja najemnika.                          
                                                                     NOWY OBÓZ GÓRÂĄ STARY DOÂŁEM

Offline PikuS

• Kret
  • *
« Odpowiedź #161 dnia: 28 Styczeń 2008, 21:43:55 »
hmmm obóz

Ja bym przyłączył się do Nowego Obozu. Nikt tam nie nażuca ci jakiś zadań. Wykonujesz te które ci odpowiadają i to właśnie wolność jest tam najlepsza

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #161 dnia: 28 Styczeń 2008, 21:43:55 »

Offline Garrador

• Kret
  • *
« Odpowiedź #162 dnia: 02 Luty 2008, 13:14:53 »
Zastanawiałem się nad starym, lecz jednak wybiorę nowy.
Nikt nie mówi co masz robić, a i klimat nienajgorszy

Offline ÂŁowca dusz

• Kret
  • *
« Odpowiedź #163 dnia: 02 Luty 2008, 13:37:52 »
Najlepszy jest stary obóz, ponieważ są tam strażnicy, którzy pomogą nam jeśli im zapłacimy i jest położony najbliżej początku gry więc zanim pójdziemy gdzieś dalej to tam się ulepszymy.

Offline Tommy131

• Kret
  • *
  • Reputacja: 2
« Odpowiedź #164 dnia: 03 Luty 2008, 13:27:44 »
Krótko.
Ja bym się przyłączył do SO z tych samych powodów co inni.

Offline kamil^

• Kret
  • *
« Odpowiedź #165 dnia: 03 Luty 2008, 15:12:55 »
Ja oczywiscie wole nowy oboz... Przed wstapieniem do jakiegos obozu zawsze wykonuje zadania dla wszystkich i przylaczam się do starego bo i tak mogę się przylaczyc w pozniejszym czasie do nowego. W nowym obozie czujemy się wolni. W starym panuje gomez a ja nie przepadam za tym gosciem. Kolejnym powodem mojej decyzji jest to ze w nowym obozie sa swietnie wyszkoleni najemnic oraz magowie wody. Ludzie w nowym obozie chca nareszcie wydostac się za bariere w czasie gdy stary oboz nie robi praktycznie nic w tym celu. Nowy oboz ma swietnych dowodco - lee i lester. Mozemy pohandlowac bagiennym zielem...   Wogole wydaje mi się ze atmosfera w tym obozie jest o wiele lepsza. Nikt przeciwko tobie nie spiskuje (jak w przypadku bloodwina i kilku kopaczy). poza tym nie lubie tych nadzianych magnatow i ich przywodce ktorzy handluja niewolnicami, zmuszaja je do ciaglej pracy i wogole dostaja oni wszystko czego chca. A w nowym obozie nie wspomne juz o swietnych kumplach (m.in. gorn). No i jeszcze wole magow wody od tych leniwych, niemilych magow ognia ktorzy dbaja tylko o swoja pozycje w kolonii i podazaja za gomezem ktory w koncu ich morduje. A jezeli chodzi o ufortyfikowanie to przeciez stary oboz można z latwoscia spalic  poza tym można zaatakowac z wielu stron a w przypadku nowego obozu trzebaby bylo niezle się natrudzic zeby dostac się do glownej siedziby.

Jezeli chodzi o oboz na bagnie to nieprzepadam za nim. Jakos wcale mi się w nim niepodoba. Ogolnie bractwo kojarzy mi się z bagiennym zielem, ''cpunami'' i slepo podazajacymi za swoim sniacym nowicjuszami i innymi osobami w tym obozie. No i klimat jakis niezabardzo przyjazny.

Zdecydowanie jestem za nowym obozem.

Offline Medivth

• Kopacz
  • **
« Odpowiedź #166 dnia: 08 Luty 2008, 14:22:40 »
Dokąd bym się udał?
Hmm... Dobre pytanie, bo sam do końca nie jestem pewien. Powiedzieć coś mogę, ale czy zrobiłbym tak na pewno, gdybym wleciał do Koloni Karnej? Powiedzmy, że tak:
No, więc po wrzuceniu do Koloni, chrzeście wody i rozmowy z Diego, jeśli ta by nastąpiła, najprawdopodobniej podążałbym za nim wprost do Starego Obozu, dlaczego? Ponieważ, Stary Obóz jest dość dobrze ufortyfikowany, ma Palisadę, a we wnętrzu obozu mur, do Zamku. Jest on chroniony nie tylko przez te właśnie Palisadę/Mury, ale także przez Strażników, którzy pełnią straż 24h na dobę. Są oni uzbrojeni nie tylko w wytrzymały pancerz, ale także i w silną broń i kuszę.
Uwielbiam także magię, przez co chętnie przyłączyłbym się do Magów Ognia. Osobiście, wolałbym Magów Wody, ale w Nowym Obozie byłoby jak dla mnie trochę za niebezpiecznie... Jak już wspomniał IsentoR (może i wielu user'ów po nim, ale czytałem tylko pierwszą stronę), żaden kopacz nie odważyłby się podskoczyć do Magów Ognia, jeden chciał już zasztyletować we śnie Corristo, i chyba każdy wie, co go spotkało, nieprawdaż?
Hmm... Stary Obóz znajduję się także niedaleko ziem Orkowych, ale to mnie by chyba nie zniechęciło, gdyż dopiero w Gothic II Orkowie pokazują, co potrafią. W pierwszej natomiast części trzymają się z daleka od ludzi, to raczej ludzi częściej zapuszczali się na ich tereny, np. rozdział trzeci "Starożytna Magia", oddział Strażników ÂŚwiątynnych wyrusza za przewodnictwem Baal'a Lukora na Cmentarzysko Orków.
To na razie wszystko...

Pozdrawiam, Medivth

Offline Karool

• Kret
  • *
« Odpowiedź #167 dnia: 09 Luty 2008, 09:43:09 »
Ja bym dołączył do Starego Obozu z powodu:
-uzbrojenia
-palisady
-Wrzoda  

Offline nowy xard

• Kret
  • *
« Odpowiedź #168 dnia: 09 Luty 2008, 20:31:42 »
Zacząłbym od powędrowania sobie po kolonii(Stary Obóz,Sekta) i podszkoleniu się w walce,a później do Nowego Obozu,bo tam są fajni ludzie(Lee,Gorn,Lares,Jeremiasz,Silas) i wolność.Na początku zostałbym szkodnikiem,a później piłbym piwo i wino w knajpie i palił bagienne ziele.

Offline darek7109

• Kret
  • *
« Odpowiedź #169 dnia: 10 Luty 2008, 12:57:52 »
ja bym poszedł do obozu łowców orków

Offline Artex

• Kret
  • *
« Odpowiedź #170 dnia: 10 Luty 2008, 13:33:03 »
Ja bym się przyłączył do Starego Obozu, gdyż jest tam najfajniejszy klimat i można zostać magiem ognia. W ogóle jak się trochę postaramy to możemy zostać kimś ważnym

Offline Vatar

• Kret
  • *
« Odpowiedź #171 dnia: 10 Luty 2008, 14:05:28 »
Ja zawsze wybieram SO poniewaz można nauczyc się strzelania z kuszy.A w IV rozdziale do NO bo jest tam fajny klimat.najemnicy mają fajne zbroje i sporo questów do wykonania.

Offline Najemnik009

• Kret
  • *
« Odpowiedź #172 dnia: 10 Luty 2008, 16:19:29 »
Ja wybrał bym Nowy obóz ponieważ lubię najemników i szkodników.W NO są fajne misje i git ludzie i wydygane pancerze.
Nowy obóz cenię za dobry klimat.

Offline Krystian55

• Kret
  • *
« Odpowiedź #173 dnia: 12 Luty 2008, 18:35:50 »
Stary Obóz, ponieważ:
- Bezpieczeństwo (mury)
- Jak zapłacisz strażnikowi za ochronę, każdy się od ciebie odczepi,
- Jak nie masz rudy, zamieszkaj u najlepszego kumpla - Diega,
- Milten, Diego - najlepsi kumple.

Offline Akasemis

• Kret
  • *
« Odpowiedź #174 dnia: 12 Luty 2008, 18:58:13 »
Wybrałem SO bo
- Dużo osób
- Magowie wody
- Gorn,Lee,Lared (czyli nasi kumple)tam są
-
6. Nikt tam ci nie da w morde za NIC. W jednym wyjątkiem - Butch'a
Dokładnie
- Dobry przywódca :)
- ÂŻeby się do niego (Lee lub Laresa)dostać,nie trzeba wykonywać jakiś pier!@#$%& testów zaufania
- Dużo nauczycieli
:)

Pozdrawiam, Akasemis

Offline Adanos92

• Kret
  • *
« Odpowiedź #175 dnia: 12 Luty 2008, 20:12:35 »
Zdecydowanie NO ponieważ iche przywódca jest Lee (moj ulubinoy NPC)generał który walczył za króla
są silni i dobrze wyszkoleni najemnicy szkodniki niezłe cwaniaki magowie wody maja swoja kopalnie rudy dość duży obóz i w ogóle jest the best :)

Offline Demites

• Kret
  • *
  • Reputacja: -2
« Odpowiedź #176 dnia: 12 Luty 2008, 22:05:20 »
Ja dołączył bym do Nowego Obozu, gdyż jest tam bezpiecznie, jest Gorn i Lee, no i nie dręczą Cię jak w Starym Obozie, te wymuszone wypłaty za ochronę, haracze, wyzyskiwanie nowych nie istnieje w Nowym Obozie. No i dostaje się niezłe wypłaty, a praca holldarna nie jest.

Offline Krystian55

• Kret
  • *
« Odpowiedź #177 dnia: 12 Luty 2008, 23:33:59 »
Ja tam wolę Stary Obóz. Dlaczego?
- !Bespieczeństwo!
- Dasz straży rude, masz zapewnioną ochronę,
- Milten i Diego :)

Offline Takeo

• Kret
  • *
« Odpowiedź #178 dnia: 15 Luty 2008, 08:56:26 »
Ja dołączyłbym do NO. Panuje tam jakiś dziwny spokój i sielanka. Po za tym bardzo lubię Lee, ponieważ jest świetnym przywódcą. Można tam znaleźć wielu przyjaciół, którzy pomogą w potrzebie. Podobają mi się ich zbroje i broń.
Pozdrawiam.

Offline Randall

• Kopacz
  • **
« Odpowiedź #179 dnia: 16 Luty 2008, 14:52:27 »
Ja w grze zodołączyłem do wszystkich obozów jak przehodziłem GOTHIC1 po pare razy . Ale nie o tym mowa ja dołączył bym zdecydowanie do najemników bo tam nie rozkazuje  Gomez tak jak w starym obozie a w obozie sekty musiał bym się modlić do tego niby boga . W nowym  obozie bym wykonywał z wielką radością  dla Lee

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #179 dnia: 16 Luty 2008, 14:52:27 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18