Autor Wątek: Twój wybór obozu  (Przeczytany 163401 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Najemnik Gorn

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Odp: Twój wybór obozu
« Odpowiedź #220 dnia: 30 Czerwiec 2008, 20:25:05 »
Ja bym dołączył do Nowego Obozu.Najpierw znalazł sobie porządną broń i pracował bym jako kret.Pózniej stał bym się Szkodnikiem i okradał stary obóz.Na końcu dołączyc do Najemników albo do Magów Wody.

Canis

• Gość
« Odpowiedź #221 dnia: 01 Lipiec 2008, 14:59:21 »
Hm, ja wybrał bym stary Obóz, początkowo został cieniem, potem w efekcie magiem ognia, w końcu do magii w każdej grze się kierowałem to i w takim fantastycznym życiu bym się kierował. Czemu stary obóz.

Piękny zamek, trochę stary, ale fajny, w końcu za murami takiego zamku, takiej fortecy można czuć sie dość bezpiecznie, gdyby Nowy Obóz, czy też nawiedzeni nowicjusze z obozu na bagnie go zaatakowały, miał by największe szanse an przetrwanie. dobre położenie, no i dość dobra organizacja wewnętrzna kast etc.

Bardziej podoba mi się taka wizja, niż dołączenia do Nowego obozu, a tym bardziej do obozu bractwa.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #221 dnia: 01 Lipiec 2008, 14:59:21 »

Offline Milteno

• Kret
  • *
« Odpowiedź #222 dnia: 08 Lipiec 2008, 11:36:03 »
Ja zawsze jak gram w Gothica to idę do Starego obozu. Fajnie jest być strażnikiem, jest dużo questów, dużo ludzi, zamek, a zanim palisada, duuuuużo strażników itd.

Offline Dragunov

• Kret
  • *
  • Smoczy Władca
« Odpowiedź #223 dnia: 08 Lipiec 2008, 18:40:25 »
Ja wybieram Stary Obóz bo jest dość spory i dobrze ufortyfikowany wewnętrzny krąg oraz chciał bym być strażnikiem ;)
« Ostatnia zmiana: 08 Lipiec 2008, 20:42:45 wysłana przez Dragunov »

Offline Sereth

• Kret
  • *
  • Reputacja: -2
  • ÂŻycie jest zbyt krótkie zeby je skracac.
« Odpowiedź #224 dnia: 11 Lipiec 2008, 16:33:14 »
NO bez watpienia.Dlaczego?
 Bractwo - Shrat
 Sraty Obóz - Wrzód
 Nowy Obóz - Mozliwosc zostania magiem wody ;>

Offline Natasha

• Kret
  • *
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #225 dnia: 12 Lipiec 2008, 08:05:55 »
Ci którzy czytali moje poprzednie posty może już znają odpowiedź na to pytanie,ale do rzeczy...Bez ani dłuższego namysły wybieram NO.!Uważam że to jest tzw.Wolny obóz,a wolność to chyba każdy lubi xD. No i poza tym są tam też moi ulubieni magowie wody.Chwała Adanosowi!

Offline Nordale

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 9
  • bu
« Odpowiedź #226 dnia: 12 Lipiec 2008, 11:03:11 »
Wahałbym się między NO a SO. Osobiście lubię być bandytą w świecie gothica, a poza tym w NO jest paru fajnych kolegów. Z kolei w SO masz ochronę ale tak to dużo osób ma cię w głębokim poważaniu. Więc moja decyzja pada na NO.

Offline Kamilo246

• Kret
  • *
« Odpowiedź #227 dnia: 12 Lipiec 2008, 22:35:07 »
JA tam dołączyłbym do starego lub do nowego obozu, ale bardziej pasował by mi stary obóz ponieważ jest tam diego i milten ale także mają tam świetne zbroje i bronie.

Offline Gerid

• Kret
  • *
  • Reputacja: -2
« Odpowiedź #228 dnia: 13 Lipiec 2008, 07:51:03 »
Nowy oboz
-bo nielubiei gomeza
-bo w NO sa najlepsi ludzie
-bo moglbym robic co mi sie podoba

Offline Great Paladyn

• Kret
  • *
« Odpowiedź #229 dnia: 13 Lipiec 2008, 22:35:21 »
lekko że najlepiej przyłączyć do obozu na bagnie bo tam się dostawało dobrą zbroje strażnika świątynnego ,a i tak żeby przejść grę trzeba wykonać tam misje !

Offline Sniący

• Kret
  • *
« Odpowiedź #230 dnia: 14 Lipiec 2008, 23:51:09 »
Ja udał bym się najprawdopodobniej do Starego Obozu,ma on najlepsze mury itp,chociaż najpierw odwiedził bym wszystkie trzy. Obóz na bagnie odpada,zbyt mało ufortyfikowań.Nowy Obóz także jest bezpieczny(jest takie małe,wąskie wejście z bramą i wieżą,jak się idzie do niego,można tam ustawić wiele łuczników i całkiem dobra obrona by była),lecz najbezpieczniejszy wydaje się Stary Obóz,chociaż nigdy nic nie wiadomo.
« Ostatnia zmiana: 14 Lipiec 2008, 23:53:09 wysłana przez Sniący »

Offline Ralys

• Kret
  • *
« Odpowiedź #231 dnia: 15 Lipiec 2008, 11:23:01 »
Gdybym miał wybierać, na pewno byłby to Nowy Obóz. Może i Stary ma mocne fortyfikacje, ale co niektórzy ludzie są tam irytujący. Nie to co w Nowym. Prosto z mostu mówią o co chodzi.

Offline mistrzunio

• Kret
  • *
  • Ku chwale Innosa.
« Odpowiedź #232 dnia: 15 Lipiec 2008, 19:47:54 »
Zdecydowanie Stary Obóz. Najtrudniej się tam dostać, ale za to jest Diego :) Nowy Obóz też niczego sobie i mają świetne pancerze. A Bractwo... hmm bez komentarza :P

Offline Baradock

• Kret
  • *
  • Reputacja: 8
« Odpowiedź #233 dnia: 15 Lipiec 2008, 20:45:17 »
ja bym wybrał Nowy Obóz, dużo szkodników i najemników dla obrony i gorzałka w karczmie i bez roboli czyli kretów i kopaczy. Ale Stary Obóz też niczego sobie w awaryjnym wypadku bym tam poszedł ale zdecydowanie NO.

Offline Amonef

• Myśliwy
  • Reputacja: -4
« Odpowiedź #234 dnia: 15 Lipiec 2008, 22:27:51 »
sądze że obóz sekty w zupełności by mi wystarczył razem ze strażnikami wybił błotne węże i zamieszkał w chacie na bagnie oczywiście po odejściu cor kaloma z cor angarem bym wytrzymał i atakował konwoje SO a to byłby wypas na 102 jak w nowym obozie i bez wkurzającego lewusa i wrzoda  ;D

Offline Los_Emilos

• Kret
  • *
  • Reputacja: 14
« Odpowiedź #235 dnia: 17 Lipiec 2008, 00:34:32 »
Ciężko mi zdecydować ponieważ w SO jest porządek w porównaniu do reszty ale w NO to magowie o wszystkim decydują i to oni są najważniejsi.

yankus97

• Gość
« Odpowiedź #236 dnia: 17 Lipiec 2008, 15:12:37 »
ja prawdopodobnie dołączył bym do starego obozu( jest tam najbezpieczniej w razie ataku innych obozów lub orków)albo do obozu bractwa bo tam jest najspokojniej i jest darmowe bagienne ziele  ;D ;D

Offline DartZenek

• Kret
  • *
  • Na avatarku scyzoryk z Biedronki za jedyne 0,001gr
« Odpowiedź #237 dnia: 17 Lipiec 2008, 15:23:16 »
Ja bym dołączył do Nowego Obozu. Są tam ciekawe misje, nagrody za nie, no i najważniejsze można upić się tam bimbrem w ==> Mrocznych Tajemnicach<== albo ryżówką. Można sprać sobie paru szkodników, Baal`a Isidro i Kagana. A najemnicy mają fajnie wyglądające zbroje, I są silniejsi od Starego Obozu. Cytat z gry: (Jarvis)"[...]za taką ilość rudy Rhobar sprzedałby nawet własną żonę.","[...]ale my mamy gdzieś tego starego pierdziela." I ja też się z tym zgadzam;);D Ponieważ mają kopiec rudy, a magowie posiadają też spoko czary z Biedronki za 2,29 za kilogram. Jakbym miał takie czary to bym uciszył swoją teściową hehe;);D
« Ostatnia zmiana: 17 Lipiec 2008, 15:30:35 wysłana przez DartZenek »

Offline Luke553

• Kret
  • *
« Odpowiedź #238 dnia: 17 Lipiec 2008, 18:15:17 »
Ja bym najchętniej dołączył do starego obozu, ponieważ jest tam najbezpieczniej. Nie można też zapominać o Wrzodzie, który mógłby być świetnym workiem treningowym.

Offline DartZenek

• Kret
  • *
  • Na avatarku scyzoryk z Biedronki za jedyne 0,001gr
« Odpowiedź #239 dnia: 18 Lipiec 2008, 11:07:08 »
Workiem treningowym. Za niego jest najwięcej expa: +0. No ale przynajmniej można się wyżyć. Wrzód to boss silniejszy od ÂŚniącego. Ale ze SO cię wykopują. W jakimś dodatku można brać udział w ataku na Wolną Kopalnię. Tylko nazwy nie pamiętam. NO jest "the best", a co do łysych pałek (świry z sekty) - no coment. Das ist szaiz kaputt (to jest zepsute gówno).

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #239 dnia: 18 Lipiec 2008, 11:07:08 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything