Autor Wątek: Skóry wiwern  (Przeczytany 26262 razy)

Description:

Offline Aurius

• Magnat
  • Reputacja: 1053
    • Karta postaci

Odp: Skóry wiwern
« Odpowiedź #160 dnia: 11 Kwiecień 2013, 15:04:20 »
-Więc nazywa się Grummol? Miałem ostatnio nieprzyjemność go spotkać wraz z panem Flamelem. To nie jest przeciwnik, którego można od tak zabić.Pierwszy raz widziałem orka, który używa magii.

Offline Gunses

• Arystokrata
  • Reputacja: 14198
  • jak z debilem.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #161 dnia: 11 Kwiecień 2013, 15:07:00 »
- Magia u orków jest całkiem dobrze rozwinięta - wtrącił Ra - Szamani używają trochę zmienionej magii, całkiem sprawnie im to wychodzi. Ale ten ork jest inny. I ma laserową dzidę. Czy może... Mglistą włócznie?

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #161 dnia: 11 Kwiecień 2013, 15:07:00 »

Offline Hagmar

• Obywatel
  • Reputacja: 16508
    • Karta postaci

« Odpowiedź #162 dnia: 11 Kwiecień 2013, 15:09:24 »
- Na razie Grummol jest nieszkodliwy. Przynajmniej tak mówi ostatnie raport. Jeśli to sprawy klanowe to ja się nie mieszam dopóki nie zaczniecie przeginać. Ale nie obiecuje że jeśli on mnie sprowokuje to będzie martwy, i nawet sie nie skapnie co go pieprzło. Używa magii Auriusie? - cóż, rycerz i sprawa Grummola właśnie zyskała uwagę szefa służb. - Czyli mamy problem. Kurwa! ÂŻe też nie ma jakiejś metody magicznej komunikacji na odległość...

Offline Gunses

• Arystokrata
  • jak z debilem.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #163 dnia: 11 Kwiecień 2013, 15:13:01 »
- Hrabio Tacticusie, w obecnej sytuacji Twojego organizmu zajmij się najpierw treningiem. A co do telekomunikacji, to są takie metody. Szamani potrafią się ze sobą komunikować. Kamienie z Ys też mają takie zdolności.

Offline Mogul

• Weteran
  • Reputacja: 5863
  • Bu!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #164 dnia: 11 Kwiecień 2013, 15:17:09 »
- ÂŻe tak powiem to mutant. Jebany eksperyment, rzadko się zdarza, że klany przyjmują obcych orków. My go przyjeliśmy, swoją siłą udowodnił, że się nadaje. Jednak jak się okazało, prowadził na sobie wiele eksperymentów. Mało już w nim orka. To tyle, po krótce. Po chwili usłyszał słowa Aragorna! To jest myśl !
-Szamańskie echo.

Offline Hagmar

• Obywatel
    • Karta postaci

« Odpowiedź #165 dnia: 11 Kwiecień 2013, 15:24:15 »
- Jakiej sytuacji mojego organizmu Ra? Bo nie rozumiem.

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

« Odpowiedź #166 dnia: 11 Kwiecień 2013, 15:37:02 »
- Ciąża - klepnął przyjaciela po ramieniu. - Nie możesz się przemęczać, trening pozwoli Ci na sprawniejszy poród i szybsze dojść do siebie po zabiegu. Takie pytanie mam... Nadasz mu po mnie imię? - Elrond oczywiście świrował, od pewnego czasu nie czuł się najlepiej, wydawało mu się, ze Devrustus dosypał mu czegoś do obiadu.

Offline Hagmar

• Obywatel
    • Karta postaci

« Odpowiedź #167 dnia: 11 Kwiecień 2013, 15:41:28 »
Poczułeś jak dracońska łapa zaciska ci się wokół szyi. - Ty też się nie przemęczaj. - zacisnął mocniej. -Bo zadyszki dostaniesz. - puścił starucha.

Offline Nocturn

• Moderator
  • Reputacja: 2258
« Odpowiedź #168 dnia: 11 Kwiecień 2013, 15:57:23 »
- Spokojnie panowie, to nie czas i miejsce na sprzeczki. Wasze głośne zachowanie i nieuwaga mogą sprowokować bestie, w końcu nie są to zbyt bezpieczne tereny.
Nocturnus był gotów do ewentualnej obrony, w końcu ktoś musiał czuwać.

Offline Aurius

• Magnat
    • Karta postaci

« Odpowiedź #169 dnia: 11 Kwiecień 2013, 16:17:14 »
-Wychodzi na to, że zna magię. Prawie zabił pana Flamela, gdy ten nie zgodził się mnie poćwiartować. Potrafi sie błyskawicznie teleportować na bliską odległość. Poza tym jego przyjściom towarzyszy dziwna mgła. W dodatku moje zmysły stają się strasznie przytłoczone. To czym jest, musi być niemal wypełnione energią, czy magią.

Offline Mohamed Khaled

• Weteran
  • Reputacja: 3650
  • Bóg napisał tak wstęp, szanuj ludzi, kurwy tęp.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #170 dnia: 11 Kwiecień 2013, 16:20:19 »
Ra tak? Wiem o tych bestiach.. upewnił dziwnego na swój sposób kompana. Jestem czujny, jednak zastanawiają mnie ciągle te zombie. W końcu jesteśmy na mokradłach, a żadnego nie spotkaliśmy... Może to i lepiej. Widząc co robią inni, i o czym gadają odezwał się. Mogulu. Mówisz że ten Grummol tak? Mówisz że dużo eksperymentował, i mało zostało w nim orka. Nie obawiasz się tego że cię pokona? Może i masz tą swoją demoniczną łapę, ale nadal jesteś do zabicia... Jak tu podaliście przykłady. Anvarun... nie pamiętał dalej I Gunses. na którego pogrzebie był.
W końcu też byli bestiami, a zginęli.. rzekł po czym znowu, jakby zniknął w odmętach swych myśli...

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

« Odpowiedź #171 dnia: 11 Kwiecień 2013, 16:26:54 »
- Chyba Cie popierdoliło... - Aragorn nie stąd ni zowąd wystrzelił jak z armaty, dziesięć metrów dalej zarył w drzewo.

Offline Hagmar

• Obywatel
    • Karta postaci

« Odpowiedź #172 dnia: 11 Kwiecień 2013, 16:45:04 »
- Kurwaaa. Sru. Przyrąbał w drzewo aż zadzwoniło mu w głowie - Masz kurwa wielkie szczęście że nie jestem pod wpływem skazy Edziu.

Offline Gunses

• Arystokrata
  • jak z debilem.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #173 dnia: 11 Kwiecień 2013, 16:53:17 »
- Elrond. Kłaniam się w pas - powiedział szczerze - Sobie za dużo pozwalają - warknął cicho na Aragorna - Klepnąć druha nie można, bo tamten zacznie dusić. Bodej było lepiej jak nie żył... - wkurzała go ta cała sytuacja. Aragorn ledwo co odzyskał zdrowie, nauczył się dwóch zaklęć, kilku umiejętności i władania mieczem i w oberwanym stroju chce podbijać świat, myśląc, że może wszystko. Co za żenada. Ork drugi, przeszedł próbę i uzyskał demoniczny szpon, ale zamiast teraz rozpocząć trening i pytać, dowiadywać się, to zapomina się i oddaje mocy, której do końca nie rozumie. Myśli, że jest niepokonany. 
- Kartos. Aby całe mokradła przejść trzeba by nam było jakiś dwóch może trzech tygodni. Więc uwierz mi, że póki co, to gówno zobaczyliśmy. Więc daj nam czas.
- Jeśli Mogul mówi, że na razie jest bezpieczny, to lepiej rozpoznać teraz wroga. Zobaczyć, co umie i jak z nim walczyć. A w między czasie, niech Mogul próbuje nawiązać kontakt z kimś ze swoich pobratymców, może mu pomogą

Offline Aurius

• Magnat
    • Karta postaci

« Odpowiedź #174 dnia: 11 Kwiecień 2013, 17:09:30 »
-Nie wiem czy jest sens przejmować się nieumarłymi jeśli wciąż chodzą po bagnach. Co komu szkodzi, że sobie spacerują tutaj? Co innego gdyby stanowiły zagrożenie, lecz na bagnach niewiele istot myślących ma swój dom.

Offline Gunses

• Arystokrata
  • jak z debilem.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #175 dnia: 11 Kwiecień 2013, 17:11:44 »
- To tak jakby powiedzieć "O, przyleciał smok i stoi za wioską! A nic, niech stoi, póki nic nie robi!", tak? Nieumarłych trzyma tutaj wielka magia. Moc, która może tworzyć jakieś gorsze kreatury, moc, która może ściągać na ten świat paskudne istoty. Trzeba zapobiegać.

Offline Hagmar

• Obywatel
    • Karta postaci

« Odpowiedź #176 dnia: 11 Kwiecień 2013, 17:14:34 »
"Bodej było lepiej jak nie żył." Powtórzył w myślach ostatnie zdanie Ra. Ra sra. Uważaj Gunses bo jeszcze coś sie wyda a wtedy twoja konspiracja pójdzie sie jebać. Nie skomentował słów myśliwego, bo nie było co. Nie cierpiał go. Szanował? Może. Ale na pewno nie tolerował tego jak on się wywyższa. Niby taki potężny i mądry a jedyne co robi to chowa się pod płaszczykiem i za swoimi ludźmi. Fakt iż Tacticus nie miał zbroi był irytujący, było tak bo nie ma ani jednego aktywnego kowala.

Offline Gunses

• Arystokrata
  • jak z debilem.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #177 dnia: 11 Kwiecień 2013, 17:26:05 »
No tak. Bo Aragorn się nie wywyższa. Już nie mówię o tym, że chciał zabijać sam Niebieskiego Orka i porwać się wam na 7 wiwern. Ale tak można by się przepychać całymi dniami. Gunes fakt, nie był skromny.

Offline Mogul

• Weteran
  • Reputacja: 5863
  • Bu!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #178 dnia: 11 Kwiecień 2013, 17:29:21 »
- Tiruriru kurwa. Powiedział sam do siebie.

Offline Hagmar

• Obywatel
    • Karta postaci

« Odpowiedź #179 dnia: 11 Kwiecień 2013, 17:35:19 »
Aragorn zawarczał na Ra. Głośno. By po chwili zacząć udawać że go nie widzi...

//Od kiedy kurwa przechwałki to wywyższanie sie? Nie kreuj za nas naszych postaci. Bo ja nie mam zamiaru podstosować sie pod pod czyjś wątek.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #179 dnia: 11 Kwiecień 2013, 17:35:19 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything