Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Buntownicy w Khorinis (opowiadanie)
Eric:
--- Cytat: Got2 w 04 Styczeń 2012, 13:54:53 ---ÂŻałosny jesteś ty. Dokończenie będzie jutro i będzie wiele zwrotów akcji.
--- Koniec cytatu ---
Główny bohater znów spadnie z pagórka, ale potem niespodziewanie ocknie się w łóżku obok napalonego geja, będącego zarówno ostatnim bossem, jakiego przyjdzie pokonać naszemu herosowi?
got2:
Użyje różnych "wyrywek" z historii. Mogę powiedzieć że będzie bitwa i obrona klasztoru.
--- Cytuj ---Główny bohater znów spadnie z pagórka, ale potem niespodziewanie ocknie się w łóżku obok napalonego geja, będącego zarówno ostatnim bossem, jakiego przyjdzie pokonać naszemu herosowi?
--- Koniec cytatu ---
<facepalm>
Kozłow:
--- Cytuj ---ÂŻałosny jesteś ty. Dokończenie będzie jutro i będzie wiele zwrotów akcji.
--- Koniec cytatu ---
Nie zjechałem totalnie Twoich "dialogów", bo miałem nadzieję, że weźmiesz sobie do serca moje uwagi. Przeliczyłem się. Grow up.
got2:
Dokończenie będzie w ta sobotę. A teraz zapowiedź:
Girion ucieknie z obozu do khorinis. Orkowie będą próbować zdobyć klasztor i zniszczyć siły buntowników. Ale czy im się uda ?
(teraz dobrze ?)
Julian:
--- Cytat: Got2 w 05 Styczeń 2012, 07:00:52 ---Dokończenie będzie w ta sobotę. A teraz zapowiedź:
Girion ucieknie do orków z zamiarem ostatniej bitwy. Marco zrobi wielka naradę i wspólnie będę chcieli pokonać orków. Marco napotka także druida i będzie walka o klasztor. Czy uda się mu wygrać ?
--- Koniec cytatu ---
Girion ucieknie do orków z zamiarem ostatniej bitwy. Marco zrobi wielka naradę i wspólnie będę chcieli pokonać orków. Marco napotka także druida i będzie walka o klasztor. Czy uda się mu wygrać ?
To co pogrubiłem jest błędnie napisane. Nie spodziewam się zatem wysokiego poziomu, ale może nas zaskoczysz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej