Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Buntownicy w Khorinis (opowiadanie)

<< < (9/10) > >>

Eric:

--- Cytat: Got2 w 04 Styczeń 2012, 13:54:53 ---ÂŻałosny jesteś ty. Dokończenie będzie jutro i będzie wiele zwrotów akcji.

--- Koniec cytatu ---

Główny bohater znów spadnie z pagórka, ale potem niespodziewanie ocknie się w łóżku obok napalonego geja, będącego zarówno ostatnim bossem, jakiego przyjdzie pokonać naszemu herosowi?

got2:
Użyje różnych "wyrywek" z historii. Mogę powiedzieć że będzie bitwa i obrona klasztoru.

--- Cytuj ---Główny bohater znów spadnie z pagórka, ale potem niespodziewanie ocknie się w łóżku obok napalonego geja, będącego zarówno ostatnim bossem, jakiego przyjdzie pokonać naszemu herosowi?
--- Koniec cytatu ---

<facepalm>

Kozłow:

--- Cytuj ---ÂŻałosny jesteś ty. Dokończenie będzie jutro i będzie wiele zwrotów akcji.
--- Koniec cytatu ---
Nie zjechałem totalnie Twoich "dialogów", bo miałem nadzieję, że weźmiesz sobie do serca moje uwagi. Przeliczyłem się. Grow up.

got2:
Dokończenie będzie w ta sobotę. A teraz zapowiedź:

Girion ucieknie z obozu do khorinis. Orkowie będą próbować zdobyć klasztor i zniszczyć siły buntowników. Ale czy im się uda ?

(teraz dobrze ?)

Julian:

--- Cytat: Got2 w 05 Styczeń 2012, 07:00:52 ---Dokończenie będzie w ta sobotę. A teraz zapowiedź:

Girion ucieknie do orków z zamiarem ostatniej bitwy. Marco zrobi wielka naradę i wspólnie będę chcieli pokonać orków. Marco napotka także druida i będzie walka o klasztor. Czy uda się mu wygrać ?

--- Koniec cytatu ---

Girion ucieknie do orków z zamiarem ostatniej bitwy. Marco zrobi wielka naradę i wspólnie będę chcieli pokonać orków. Marco napotka także druida i będzie walka o klasztor. Czy uda się mu wygrać ?
To co pogrubiłem jest błędnie napisane. Nie spodziewam się zatem wysokiego poziomu, ale może nas zaskoczysz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej