Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Propozycje zmian
Canis:
Ja uważam, ze paladyni powinni mieć, młot, kiścień, halabardę i tarcze.
wampirki: szpon, wardynę, szablę, łuk,
kruki: kusza, Ukryte ostrze, sztylet, katana,
Edziu jak to nie pasuje skoro odkąd pamiętam i drago i gunses walczyli żeby była wardyna...
Gunses:
Canis nie plącz się pod nogami, bo ktoś Cię w końcu kopnie.
Czasy od kiedy pamiętasz były czasami dawnymi, kiedy to czego można było się uczyć, zależało od kasy jaką się wydało za nauczyciela. I wtedy owszem takie coś miało sens. Teraz sensu nie ma. Wardyna jest nieporęczna, bułat bardziej pod wojowników, a szpony to pomysł też nieudolny bo nikt z gildii myśliwniej nie będzie walczył szponami przy których jedno uderzenie to trzy cięcia na skórze przeciwnika.
Ja rozumiem Isa i balans. Trzymacie się różnorodności i balansu jest ok, ale niech to będzie realny balans a nie taki na siłę. Niech będzie możliwość nauki mieczem na 100% po wykonaniu określonej liczby walk na arenie. I niech tak samo będzie nawet ze sztyletem. Bo to by się przydało. ÂŻeby to było dostępne. O to cały spór.
Canis:
--- Cytat: Gunses w 18 Sierpień 2013, 13:33:25 ---Canis nie plącz się pod nogami, bo ktoś Cię w końcu kopnie.
--- Koniec cytatu ---
Och wybacz o wielki ale myślałem ze temat dla wszystkich, a nie tylko do wysłuchiwania czego więcej chcesz u wampirków.
Gunses:
--- Cytat: Canis w 18 Sierpień 2013, 13:54:34 ---Och wybacz o wielki ale myślałem ze temat dla wszystkich, a nie tylko do wysłuchiwania czego więcej chcesz u wampirków.
--- Koniec cytatu ---
<facepalm> Problem w tym, że ja nie proponuję co może mieć bractwo czy kruki, a ty to robisz, chociaż nie jesteś wtajemniczony w realia rozgrywki - jaki nowy gracz, tak.
Canis:
To też Gunsesku chyba nie rozumiesz, że w każdej organizacji trzeba nieco pozmieniać i dlatego proponowałem by któryś z was przyjrzał się każdej organizacji i zrobił coś pożytecznego dla wszystkich, co by też wszyscy byli zadowoleni. Devristus powiedział ze się tym zajmie, to może damy mu w spokoju zrobić propozycję i ją zmieścić tutaj, a wtedy się wypowiesz co ci nie pasuje? A teraz odnośnie specjalizacji damy mu popracować?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej