Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (419/419)

Dragosani:

--- Cytuj ---Akurat handlowy jest najgorszym na co możesz trafić, 80% zabiera Meynard. A gdy pisałem prowizje chciałem dać 90%. A Izba dała sporą szansę że wypadnie. Problem w tym że gdy masz handlowy i wypadnie ci bryg to musisz wracać do portu bo tak. No to nie wiem, trzy losowania, do trzech razy sztuka. No i chociaż dwa statki do złupienia. Wtedy magazyn ma sens.
--- Koniec cytatu ---

Mógłbym się zgodzić na wypróbowanie trzech losowań. Ale brak limitu na pewno nie przejdzie.

--- Cytuj ---No nie raz jest tak że i przez pięć stron nie wypłyniesz. Można zapisać: Rozumiane jako przynajmniej 2 strona.
--- Koniec cytatu ---

Też dobry pomysł. Ważne, aby trochę już wyprawy było zrobione i aby statek był na morzu.

--- Cytuj ---Wtedy musze wrócić do portu, nie moge popłynąć dalej szukać. Troche słabo zmuszać do kończenia wyprawy bo wypadł galeon. Czy fregara, czy cokolwiek za silnego
--- Koniec cytatu ---

Ryzyko zawodowe. Rybak nie zawsze coś złowi, pirat nie zawsze coś złupi :P

Melkior Tacticus:

--- Cytat: Dragosani w 03 Sierpień 2019, 22:56:13 ---Mógłbym się zgodzić na wypróbowanie trzech losowań. Ale brak limitu na pewno nie przejdzie.

Też dobry pomysł. Ważne, aby trochę już wyprawy było zrobione i aby statek był na morzu.

Ryzyko zawodowe. Rybak nie zawsze coś złowi, pirat nie zawsze coś złupi :P

--- Koniec cytatu ---

Jasne że nie. Dlatego można dać te max 3 losowania i max 3 złupione statki. I/lub zwiększyć szanse na to że nic nie wypadnie. A, czemu nie ma szansy że to nas napadną piraci?

Dragosani:
:D
Właśnie napisałem w Izbie, żeby dodać taką szansę.

Melkior Tacticus:
Wy losowaniami sie zajmijcie. ;/ Mogą być dwa i dwa statki nawet

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej