Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (154/419) > >>

Elrond Ñoldor:
Szpon się zgodzę. Po obrazku który pokazałeś wyżej względem bułatów również. Sztylet... Eh no mnie przekonałeś, ale ostatnie słowo należy do Gucia.

Czemu bułat, nazywa się bułat, a nie szabla?

ALE:

--- Cytuj ---Teges szmeges. Z tego co wiem, od zawsze wardyna miała być bronią 100 procen wampiryczną, bo takeście sobie ją wymyślili. ÂŻe będzie super uber pro i każdy elita wampir nawet miecza nie powącha bo będzie miał uber mithrilową wardynę. Więc teraz nie cudujcie z tym. ;p
--- Koniec cytatu ---

Człowiek uczy się na błędach. Największą głupota jest w nim trwać. Takie jest moje odczucie względem tej broni. Wyrdana jest bronią niepraktyczną, niepotrzebną i w moich oczach również brzydką.

Zamiast niej już włócznia byłaby bardziej praktyczniejsza. Hmm... Halabardę do rycerzy, włócznie do Wampirów za wyrdanę. Ja tak to widzę. Ostatnie zdanie do Gucia.

Gordian Morii:

--- Cytat: Elrond w 18 Sierpień 2013, 13:15:29 ---Czemu bułat, nazywa się bułat, a nie szabla?

--- Koniec cytatu ---

A kto ich tam wie? Wymyślili taką zajebistą nazwę i mają. ÂŻeby nie było, że zmyślam link do wiki

--- Cytat: Elrond w 18 Sierpień 2013, 13:15:29 ---Człowiek uczy się na błędach. Największą głupota jest w nim trwać. Takie jest moje odczucie względem tej broni. Wyrdana jest bronią niepraktyczną, niepotrzebną i w moich oczach również brzydką.

--- Koniec cytatu ---

No wiesz nic nie poradzisz na to. I coś tak wydaje mi się, że Is skomentuje to krótkim "Macie co chcieliście." A czy jest niepraktyczna to ja nie wiem. Ostatecznie jest to przecież włócznia z podwójnym ostrzem na przedzie i tyle.

Mogul:
mi tam dobrze wardyną się walczy

Anette Du'Monteau:
Bułat to po prostu nazwa odpowiednia sejmitara. Bo w rzeczywistości nie istnieje tak broń jak sejmitar. To błędna nazwa.

Elrond Ñoldor:
Na tyle i przedzie.

Jak to nie poradzę? Przecież to by tworzymy ta grę. Jaki problem wywalić do z Gildii? ÂŻaden, krótka edycja postu nauczyciela. I gotowe.

--- Cytat: Mogul w 18 Sierpień 2013, 13:22:28 ---mi tam dobrze wardyną się walczy

--- Koniec cytatu ---

Ale Moguś, ona nie pasuje Wampirkom.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej