Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Propozycje zmian
Elrond Ñoldor:
Szpon się zgodzę. Po obrazku który pokazałeś wyżej względem bułatów również. Sztylet... Eh no mnie przekonałeś, ale ostatnie słowo należy do Gucia.
Czemu bułat, nazywa się bułat, a nie szabla?
ALE:
--- Cytuj ---Teges szmeges. Z tego co wiem, od zawsze wardyna miała być bronią 100 procen wampiryczną, bo takeście sobie ją wymyślili. ÂŻe będzie super uber pro i każdy elita wampir nawet miecza nie powącha bo będzie miał uber mithrilową wardynę. Więc teraz nie cudujcie z tym. ;p
--- Koniec cytatu ---
Człowiek uczy się na błędach. Największą głupota jest w nim trwać. Takie jest moje odczucie względem tej broni. Wyrdana jest bronią niepraktyczną, niepotrzebną i w moich oczach również brzydką.
Zamiast niej już włócznia byłaby bardziej praktyczniejsza. Hmm... Halabardę do rycerzy, włócznie do Wampirów za wyrdanę. Ja tak to widzę. Ostatnie zdanie do Gucia.
Gordian Morii:
--- Cytat: Elrond w 18 Sierpień 2013, 13:15:29 ---Czemu bułat, nazywa się bułat, a nie szabla?
--- Koniec cytatu ---
A kto ich tam wie? Wymyślili taką zajebistą nazwę i mają. ÂŻeby nie było, że zmyślam link do wiki
--- Cytat: Elrond w 18 Sierpień 2013, 13:15:29 ---Człowiek uczy się na błędach. Największą głupota jest w nim trwać. Takie jest moje odczucie względem tej broni. Wyrdana jest bronią niepraktyczną, niepotrzebną i w moich oczach również brzydką.
--- Koniec cytatu ---
No wiesz nic nie poradzisz na to. I coś tak wydaje mi się, że Is skomentuje to krótkim "Macie co chcieliście." A czy jest niepraktyczna to ja nie wiem. Ostatecznie jest to przecież włócznia z podwójnym ostrzem na przedzie i tyle.
Mogul:
mi tam dobrze wardyną się walczy
Anette Du'Monteau:
Bułat to po prostu nazwa odpowiednia sejmitara. Bo w rzeczywistości nie istnieje tak broń jak sejmitar. To błędna nazwa.
Elrond Ñoldor:
Na tyle i przedzie.
Jak to nie poradzę? Przecież to by tworzymy ta grę. Jaki problem wywalić do z Gildii? ÂŻaden, krótka edycja postu nauczyciela. I gotowe.
--- Cytat: Mogul w 18 Sierpień 2013, 13:22:28 ---mi tam dobrze wardyną się walczy
--- Koniec cytatu ---
Ale Moguś, ona nie pasuje Wampirkom.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej