Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Propozycje zmian
Gunses:
O przepraszam :) Ze skarbca organizacji wziąłem kasę na:
Kupno nauczyciela (M v.2)
Kupno szat (M v.2)
Kupno run dla sabatu (M v.2)
Obkupienie w broń członków WN (M v.3)
Twoje ataki na mnie są bezużyteczne, nie wiem co chcesz osiągnąć. Resztę kasy zarobiłem na wyprawach.
Nie wiem czy ćpasz, czy po prostu wolniej myślisz... Ale łączysz to, że ktoś był nieobecny kilka dnia z tym jak ktoś powinien przeprowadzić naukę. Cóż mistrzu, miałeś pecha, że tyle czekałeś. Tyle.
Izabell Ravlet:
Gordziu, ale czy Bezimienny musiał poćwiczyć machanie mieczem w praktyce, żeby wejść na wyższy poziom? Nie. I tak jest teraz. A pewien poślizg jest nieunikniony, bo jesteśmy tylko ludźmi.
Ja i inni dążymy do odejścia od tego schematu i przejścia w opisową naukę. Sam widzę przynajmniej dwa powody:
- gra stanie się bardziej realistyczna
- gracze nauczą się opisywać walkę w odpowiedni sposób
Gordian Morii:
--- Cytat: Gunses w 19 Styczeń 2012, 14:49:18 ---O przepraszam :) Ze skarbca organizacji wziąłem kasę na:
Kupno nauczyciela (M v.2)
Kupno szat (M v.2)
Kupno run dla sabatu (M v.2)
Obkupienie w broń członków WN (M v.3)
Twoje ataki na mnie są bezużyteczne, nie wiem co chcesz osiągnąć. Resztę kasy zarobiłem na wyprawach.
--- Koniec cytatu ---
I jeszcze na dwór o ile się nie mylę.
--- Cytat: Gunses w 19 Styczeń 2012, 14:49:18 ---Nie wiem czy ćpasz, czy po prostu wolniej myślisz... Ale łączysz to, że ktoś był nieobecny kilka dnia z tym jak ktoś powinien przeprowadzić naukę. Cóż mistrzu, miałeś pecha, że tyle czekałeś. Tyle.
--- Koniec cytatu ---
I w tym właśnie momencie ukazujesz swoją hipokryzję. Mówisz, że nauka ma trwać góra 20 minut, ale zaraz też obrażając mnie piszesz, że miałem pecha bo MG nie było 4 dni. Mnie takie szczeniackie zagrywki nie ruszają, ale rozumiem jak nie ma konkretnego argumentu to zawsze można hejtować.
--- Cytat: Darlenit w 19 Styczeń 2012, 14:51:34 ---Gordziu, ale czy Bezimienny musiał poćwiczyć machanie mieczem w praktyce, żeby wejść na wyższy poziom? Nie. I tak jest teraz. A pewien poślizg jest nieunikniony, bo jesteśmy tylko ludźmi.
Ja i inni dążymy do odejścia od tego schematu i przejścia w opisową naukę. Sam widzę przynajmniej dwa powody:
- gra stanie się bardziej realistyczna
- gracze nauczą się opisywać walkę w odpowiedni sposób
--- Koniec cytatu ---
Ale musiał zabić ileś tam potworów, wykonać ileś tam misji aby uzyskać poziom, który dawał mu możliwość nauki. Tutaj musisz iść na zadanie by zdobyć talenty. I w grze nie jesteś tylko człowiekiem, bo przeszedłeś już tyle zadań, zabiłeś masę stworów samemu nie odnosząc żadnych obrażeń. W grze jesteś czymś w rodzaju herosa, który jest super nierealistyczny, bo przypuszczam, że na tej wyprawie nie zginiesz rozszarpany przez jednego z wilkołaków, które Aragorn dla was przygotował.
Gunses:
--- Cytat: Gordian w 19 Styczeń 2012, 15:04:51 ---I jeszcze na dwór o ile się nie mylę.
--- Koniec cytatu ---
Swoje :)
--- Cytat: Gordian w 19 Styczeń 2012, 15:04:51 ---I w tym właśnie momencie ukazujesz swoją hipokryzję. Mówisz, że nauka ma trwać góra 20 minut, ale zaraz też obrażając mnie piszesz, że miałem pecha bo MG nie było 4 dni. Mnie takie szczeniackie zagrywki nie ruszają, ale rozumiem jak nie ma konkretnego argumentu to zawsze można hejtować.
--- Koniec cytatu ---
Jak Ty nic nie dopuszczasz do tej swojej zamkniętej główki.
Nauka ma trwać 20 minut przy założeniu że zmienna x - Mistrz Gry i y - gracz są:
x - obecny na forum; y - obecny na forum.
Na szczęście nie jestem GM i nie muszę się użerać w dyskusji z tobą. Zapodałem swoje propozycje. Ty swoje. Poczekajmy co powie grono Mistrzów.
Gordian Morii:
--- Cytat: Gunses w 19 Styczeń 2012, 15:11:12 ---Jak Ty nic nie dopuszczasz do tej swojej zamkniętej główki.
Nauka ma trwać 20 minut przy założeniu że zmienna x - Mistrz Gry i y - gracz są:
x - obecny na forum; y - obecny na forum.
--- Koniec cytatu ---
W takim założeniu to też semestralne zajęcia mam niecały dzień, bo na sali wykładowej siedzę tylko 15h. Więc nie pisz bzdur, bo na forum chyba nikt nie przelicza czasu jaki gra w marant tylko w aspekcie czasu, który spędził na pisaniu postów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej