Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (217/419) > >>

Gordian Morii:
Spoko.

Fakiron:
Jestem tu nowy,owszem.Dlatego też moje zdanie może się liczyć najmniej,ale uważam że kapłani nie pasują do Marantu.   <papież>

Elrond Ñoldor:

--- Cytat: Fakiron w 06 Grudzień 2013, 19:05:03 ---Jestem tu nowy,owszem.Dlatego też moje zdanie może się liczyć najmniej,ale uważam że kapłani nie pasują do Marantu.   <papież>

--- Koniec cytatu ---

A czemu?

Mohamed Khaled:
Tak teraz się kąpałem, i przyszło mi do głowy o tym uniwersytecie i językach. Jak wszyscy(no może nie :)) wiecie, na uniwerku jest wykładany tylko jeden język - Nowożytny Draconski. A jakby dodać jeszcze np. Orczy, elficki czy krasoludzki? Byłoby by fajnie posługiwać się różnymi językami...

Osobiście mogę pomóc przy tworzeniu, acz będzie to trudne :)

Isentor:

--- Cytat: Kratos w 07 Grudzień 2013, 18:55:53 ---Tak teraz się kąpałem, i przyszło mi do głowy o tym uniwersytecie i językach. Jak wszyscy(no może nie :)) wiecie, na uniwerku jest wykładany tylko jeden język - Nowożytny Draconski. A jakby dodać jeszcze np. Orczy, elficki czy krasoludzki? Byłoby by fajnie posługiwać się różnymi językami...

Osobiście mogę pomóc przy tworzeniu, acz będzie to trudne :)

--- Koniec cytatu ---
Dracoński został stworzony w banalny sposób. Stworzenie innych języków w podobny sposób będzie głupio brzmiało, a stworzenie języka z prawdziwego zdarzenia od podstaw zajmuje lata.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej