Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Propozycje zmian
Aurius:
Te buffy też spokojnie występują u normalnego paladyna z RPG, nie ma ani jednego zaklęcia leczniczego które by się wpasowywało pod kapłana. Jest ochrona, osłabianie i wzmacnianie.
Gordziu kapłanów dałbyś w szatach żeby latali np. i z kijami? Raczej nie, a jeśli będą mieć zbroje i będą używać tarcz, czy mieczy albo młotów, to powiedz mi czym będą się różnić od właśnie takiego paladyna?
Gordian Morii:
--- Cytat: Aurius w 05 Grudzień 2013, 22:08:12 ---Te buffy też spokojnie występują u normalnego paladyna z RPG, nie ma ani jednego zaklęcia leczniczego które by się wpasowywało pod kapłana. Jest ochrona, osłabianie i wzmacnianie.
Gordziu kapłanów dałbyś w szatach żeby latali np. i z kijami? Raczej nie, a jeśli będą mieć zbroje i będą używać tarcz, czy mieczy albo młotów, to powiedz mi czym będą się różnić od właśnie takiego paladyna?
--- Koniec cytatu ---
U mnie w Neverwinter kapłan zapierdziela w kolczudze i zbroi bo jego zadanie to zbieranie agro z magów, którzy są papierowi.
Anette Du'Monteau:
Chyba jak grasz solo :P Bo na instancji to masz stać z tyłu i leczyć, a GF stoją i przyjmują ciosy które powinny lecieć na rogue'a, GWF czy maga :P
Elrond Ñoldor:
Gordiu, zbyt dużo NWN. O leczenia w Marancie jest Witalizm i jak na razie Edzio :)
Isentor:
--- Cytat: Gordian w 05 Grudzień 2013, 22:34:57 ---U mnie w Neverwinter kapłan zapierdziela w kolczudze i zbroi bo jego zadanie to zbieranie agro z magów, którzy są papierowi.
--- Koniec cytatu ---
Twój Never to nie Marant. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej