Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (215/419) > >>

Elrond Ñoldor:
Czyli mag na przykład mojego pokroju nigdy nie będzie mógł nauczyć się prostego czary jakim jest 'ÂŚwiatło'?

Isentor:

--- Cytat: Elrond w 05 Grudzień 2013, 20:19:44 ---Czyli mag na przykład mojego pokroju nigdy nie będzie mógł nauczyć się prostego czary jakim jest 'ÂŚwiatło'?

--- Koniec cytatu ---
Jeśli chodzi o umysł to będzie on też dodany do paktu. Po prostu od rozpadu wampirów nie miałem czasu na stworzenie nauczyciela i rozpisaniu tego w dekrecie rozwoju.

Nawaar:
Fajnie, że doszło do nas nowych zaklęć, które paladyn będzie mógł się uczyć.

Gordian Morii:
Isu ja czytałem zasady uwierz i właśnie do nich się odnoszę. Te dwa linki które podesłałeś to są typowe umiejętności kleryka z większości gier mmo w które grałem. Bo w takim NW kleryk leczy poprzez kojące światło, a atakuje za pomocą właśnie karzącego światła.
Typowe dwa zaklęcia to np święty płomień, który tak jak wasz pocisk esencji jest zaklęciem ofensywnym, a te wszystkie wzmocnienia to są buffy nakładane na członków drużyny. Wiadomo, że w normalnej mmo rpg te buffy występują w czasie rzeczywistym a tutaj musimy wziąć poprawkę na to, że walka jest niejako turowa.

Stąd te dwie szkoły idealnie podpisują się pod szablon standardowego kleryka D&D, który zapierdziela sobie po świecie ze świętym symbolem i ikoną Selune i dzięki jej wstawiennictwu niszczy zło i wspomaga swoją drużynę dodając im ochronne tarcze i buffy do ataków.

Isentor:

--- Cytat: Gordian w 05 Grudzień 2013, 20:28:53 ---Isu ja czytałem zasady uwierz i właśnie do nich się odnoszę. Te dwa linki które podesłałeś to są typowe umiejętności kleryka z większości gier mmo w które grałem. Bo w takim NW kleryk leczy poprzez kojące światło, a atakuje za pomocą właśnie karzącego światła.
Typowe dwa zaklęcia to np święty płomień, który tak jak wasz pocisk esencji jest zaklęciem ofensywnym, a te wszystkie wzmocnienia to są buffy nakładane na członków drużyny. Wiadomo, że w normalnej mmo rpg te buffy występują w czasie rzeczywistym a tutaj musimy wziąć poprawkę na to, że walka jest niejako turowa.

Stąd te dwie szkoły idealnie podpisują się pod szablon standardowego kleryka D&D, który zapierdziela sobie po świecie ze świętym symbolem i ikoną Selune i dzięki jej wstawiennictwu niszczy zło i wspomaga swoją drużynę dodając im ochronne tarcze i buffy do ataków.

--- Koniec cytatu ---
No i właśnie od tego są paladyni, od walki ze złem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej