Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona broń z Gothic II

<< < (6/17) > >>

Galeria_Ciastek:
A ja lubie rożne bronie :) Chociać moje ulubione to:

Dobry Krótki Miecz- Chyba 50 obrażeń. Lekka broń. Całkiem fajna to wyżynania w pień całych stad zębaczy. Mi się podoba wygląd  i to, że trzeba 30 siły aby to udźwignąć. Można znaleźć to w wieży obok kuźni Harada. Stoi tam też strażnik miejski.

Kusza-Nie pamiętam jaka. Dawno nie grałem w GII.Nie będę tłumaczył już dlaczego.Broń ta zadaje od 15 do 30 obrażeń.Nie pamiętam ile dokładnie i nie wiem gdzie znaleźć.Powala 1 celnym strzałem ścierwojada. Oczywiście w głowe i z bliska.

Niedamir:
Z broni na krotki dystans lubie najbardziej EL Bastardo, bo jest skuteczny, dość silny i jest wystarczający. Poza tym nie lubie broni dwuręcznych.
Z broni strzeleckich lubie kusze o nazwie ,,Kusza''  . Jest efektywna i efektowna, a do tego ma obiecującą nazwe.

Rakbar Nasard:
Broń do walki w zwarciu :

Miecz :
1H - Orkowa zguba, wymagana siła 65 i obrażenia 65, dobre długie ostrze.
2H - Smocza zguba obrażenia, wymagana siła 80 i obrażenia 80, jedno z najlepszych mieczy.

Topór - Topór Wojenny, wymagana siła 70 i obrażenia 70, super wygląda i ma niezłe obrażenia.

Broń do walki na dystans :

Luk - Kościany łuk, wymagana zręczność 75 i obrażenia 60, dobry łuk i ma spore obrażenia.

Kusza - Ciężka kusza, wymagana zręczność 70 i obrażenia 85, małe wymagania a duże obrażenia. Idealna broń dla łowców.

Lester@:
Jeśli chodzi o miecze jednoroczne to podoba mi się broń znaleziona w jaskini Czarnego Trola.
A jeśli chodzi o dwuręczne to najbardziej podoba mi się Smocza Zguba .
Kuszy nie lubię.
W sumie to najbardziej lubie łuki ,a dokładniej łuk znaleziony w obozowisku Bandytów na wieży.

Diego Ostatni Asasyn:
Miecz Jednoręczny:
Gniew Innosa- Nazwa budząca respekt ( nazwa poprostu Boska   )

Miecz Dwuręczny:
Duże Magiczne Ostrze na smoki- Super wyglada i zadaje duże obrażenia

ÂŁuk:
Smoczy ÂŁuk- Wygląd i nazwa super, a także bardzo duże obrażenia jak na łuk

Zaś za kuszami nie przepadam
Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej