Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiona broń z Gothic II
siema Innos:
ja lubiłem
ORKOWA ZGUBA - Jest mocna, szybka, i zadaje odpowiednie duże obrażenia!
DUÂŻE MAGICZNE OSTRZE NA SMOKI - Racja, ładnie się komponuję z ciężkim pancerzem łowcy smoków naprzykład.
SMOCZY ÂŁUK - fajny i lekki łuk który ma niesamowite mozliwości
Radzę się wysilić przy kolejnej wypowiedzi, w innym wypadku warn. [Arthas]
Szaman:
A ja najbardziej lubie
Miecz jednoręczny: Blogosławione ostrze magiczne - Dobre, mocne, najlepiej wali (według mnie) jak jesteś wyuczony na wojownik.
Kusza: Kusza ÂŁowców Smoków - Lubie ją za wygląd i siłę ataku i za miły widok martwych orków.
ÂŁuków i mieczy dwuręcznych... tak szczerze nie lubie, ale niech jak już to Smocza Zguba i Kościany ÂŁuk lubie za wygląd i obrażenia...
Celeb:
BROĂ DO WALKI W ZAWRCIU:
DUÂŻE MAGICZNE OSTRZE NA SMOKI:
a)Dwuręczna
b)100 siły wymagane
c)110 obrażeń
d)Lubię je bardzo bo jest bronią dwuęczną i długą [dla mnie to wiele znaczy].Posiada fajny kolor rączki.Bardzo fajnie jest nim nawalać stworki.Walniesz ze 2-3 razy i każdy padnie XD.
SMOCZA ZGUBA:
1)Dwuręczna
b)80 siły wymagane
c)80 obrażeń
d)Wygląd ma bardzo wyczapisty i choć nie waliłem jeszcze nim ,marzę o tym bo sam wygląd mnie powala.Zwłaszcza te ostrze co ma takie wystające kolce jeszcze XD.
BROĂ DO WALKI NA DYSTANS:
KUSZA ÂŁOWCY SMOKĂW:
a)85 zręczności wymagane
b)100 obrażeń
c)Kusza ma bardzo fajny wygląd.Najlepsze jest w niej to ,że jak przeciwnik ,gdzieś utknie to wystarczy parę bełtów i egzekucja gotowa.Kusze bardzo się przydają na magów ,gdy atakujesz z drzewa ;]
Icer:
Siema
Moja ulubiona broń w Gothic 2 to "Orkowa Zguba" .
rodzaj broni :jednoręczna
siła:65
obrarzenia:65
I jest troche warta. .
I super wyglądzik .
Kusza to oczywiście "Kusza ÂŁowcy Smoków".
zręczność:85
obrarzenia:100
Też droga.
Jeśli chodzi o łuk to "Smoczy ÂŁuk".
Nie pamiętam parametrów.
Superowy wyglądzik.
Pzdr.Zygi
Vitnir:
Uwielbiam Duże Magiczne Ostrze Na Smoki, ponieważ ma zarąbiste obrażenia , to co uwielbiam : jest mieczem dwuręcznym, jest szybkie, no ale jest na samym końcu gry
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej