Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiona broń z Gothic II
Ankh-Morpork:
najbardziej lubie smoczą zgube- fajnie wygląda, zadaje duże obrażenia- i ta nazwa...
ulubiony łuk to smoczy łuk, zadaje duże obrażenia, wygląd nawet nawet
nosze także ciężką kusze, kiedy znudzi mi sie łuk
pzdr.-milten14
LinkLess:
Moim ulubionym mieczem jest smocza zguba. Super wygląda w jaskini, w której ją znajdujemy. Poza tym to chyba najlepsza broń w GII. A jeśli chodzi o NK to smocza zguba ma podwojone statystyki, więc nawet szpon beliara nie jest tak silny (w ekwipunku smocza zguba zawsze jest na pierwszym miejscu).
REIDAK:
Mojm ulubionym mieczem jest: Duże magiczne ostrze na smoki/ WYMAGANA SIÂŁA: 100/
OBRAÂŻENIA: 110/ WARTOÂŚĂ:2400. Jest swietnym mieczem ponieważ ma dużo obrażeń.
KUSZA:ÂŁowcy Smoków/ WYMAGANA ZRĂCZNOÂŚĂ: 70/ OBRARZENIA: 100/ WARTOÂŚĂ: 1500. To wspaniała BROĂ.
Adamus:
Tak więc moja ulubioą bronia w gothic to po:
1.Szpon beliara dlatego że wali piorunami w przeciwników ktorzy padaja na muchy
2.Kusza łowcy smoków bo ma duzą siłe ataku
3.Duże magiczne ostrze na smoki bo wyglada jak uriziel a także dlatego,że możemy miec te broń tylko jeśli gramy najemnikiem
Leviatan:
Moja ulubiona broń jednoręczna to- lag....ops, pomyłka, jednoręczny miecz z rudy-podoba mi się no i zadaje dość spore obrażenia
Moja ulubiona broń dwuręczna-smocza zguba, fajna nazwa, duże obrażenia i podobna do Uriziela, za pomocą którego zgoniliśmy śpiocha z łoża
Mój ulubiony łuk to...no z łuków prawie nie korzystałem
Kusza- ulubioną kuszą moją w G2 jest kusza wojenna, fajny wygląd, duuuże obrażenia no i że jest wojenna
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej