Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona broń z Gothic II

<< < (4/17) > >>

oktoffel:
Ja uważam że niezła jest Smocza Zguba - zadaje duze obrazenia, fajnie wygląda, mocna nazwa ( która mówi o jego przeznaczeniu )
Następnie "polubiłem" MIecz Zakonu ( mozę pomyliłem nazwę, sorki dawno nie grałem ) - ten miecz który otrzymuje paladyn, a pózniej go błogosławi. Ma bardzo oryginalny wygląd, żżyłem się z nią - takie prawdziwy jedyny miecz rycerza  

Casano:
Dla mnie osobiście, z tego co pamiętam najlepszą bronią, która przypadła mi do gustu była "Smocza Zguba", z którą podążałem, przez wiele aktów w grze. Jeżeli dobrze pamiętam, była to broń jednoręczna, a mój bohater pod tym zględem, był zawsze szkolony. Niemam drugiego typu, zawsze dla mnie bronią numer jeden będzie oczywiscie "smocza zguba".

Ziemuś:
Najbardziej mi się podoba :Duze Magiczne Ostrze na Smoki ze wzgledu na wyglad i obrazenia-najlepsze w grze    Fajnie tak walczyc z orkiem ktory pada za 1-2 ciosami z tego miecza       Pozdrowienia !  

Chudy:
Moimi ulubionymi broniami białymi są:

- Orkowa zguba - Pamiętam, że fajnie wygląda, zadaje dość duże obrażenia i ogólnie nazwa fajna, lubie ją...

- Miecz Mistrzowski - Lubie miecze o 'nienagannej linii' czyli lubie takie, które fajnie wyglądają, dużo obrażeń zadają i są praktyczne, no i wąskie...

Moimi ulubionymi broniami na dystans są:

- Kusza ÂŁowców Smoków - Lubie ją za wygląd i obrażenia...

- Długi ÂŁuk - Pamiętam, że z łuków najbardziej preferowałem ten...

Anmarius:
Moją ulubioną bronią jest: Smoczy ÂŁuk- ze względu na wygląd i obrażenia i :Duże Magiczne Ostrze na Smoki Ogromne obrażenia i przepiękny wygląd. Wiem, że wybrałem najlepsze  bronie, ale co poradzę, najbardziej mi się podobają :) Pozdrawiam...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej