Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona broń z Gothic II

<< < (3/17) > >>

olszanskik:
Ja lubie miecz jednoręczny-błogosławione ostrze, ktore mozna kupic u Harada, a pozniej konsekrowac (trzeba byc Paladynem), Obrazenia 70 siła chyba 40
Pozdrawiam

Visor:
Miecz,topory i tym podobne :

Miecz mistrzowski - Zawsze lubiłem szable itp. Do tego w tym bardzo podoba mi się rękojeść.

ÂŚwięty kat (czy podobnie) - Dość ciekawy wygląd i bardzo fajny sposób zdobycia go. Poza tym jest dość potężny.

Topór berserkera - Dość... ciekawy wygląd. A tak poza ty nie wiem czemu mam sentyment do tej broni  .

Magiczny miecz dwuręczny - Można tą bron wykuć już w drugim rozdziale (jako najemnik) co bardzo ułatwi grę na początku  .

Kusze i ÂŁuki :

Długi łuk - Sam nie wiem...

Kusza bojowa - Wygląd ma jakby wyjechała z programu "Odpicuj mi kusze"  .

Robin_666:
Broń jednoręczna - Miecz mistrzowski (kojarzy mi się z filmem 'Piraci z Karaibów' dlatego go lubię  
Broń dwuręczna - ÂŚwięty Kat
ÂŁuk - ÂŁuk Kompozytowy, sam nie wiem dlaczego...
Kusza - Lekka Kusza, nie lubie mieć na sobie dużo żelastwa :D (chyba, że przechodze Gothica)

Kirgo32:
Moim ulubionym mieczykiem jednoręcznym jest:

Orkowa zguba.-fajny wygląd

atrybuty:obr-65,sił-60,war-nie pamiętam  

Broń dwuręczna:

Topór Bertsekera.Mocna,fajna broń.(Topór)!!!

Atrybutów nie pamiętam.

ÂŁuków nie lubie
A kusza:

Kusza łowcy smoków.Fajny wygląd,mocna kusza.

Nie pamiętam atrybutów.  

Reynevan:
Moje ulubione bronie z gothic II to:

Magiczny Miecz Półtoraręczny - atrybuty: obrażenia 60; siła 50. Cenię go za wygląd oraz za nienaganne obrażenia  .

Kościany Łuk - atrybuty: obrażenia 60; zręczność 75. Lubię go za fajową nazwę (z lekka zalatuje grozą i śmiercią  ).

Kusza Łowcy Smoków - atrybuty: obrażenia 100; siła 85. Jest to broń którą nie pogardzą nawet najwięksi wojowie. Idealna do zabijania orków  .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej