Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiona broń z Gothic II
olszanskik:
Ja lubie miecz jednoręczny-błogosławione ostrze, ktore mozna kupic u Harada, a pozniej konsekrowac (trzeba byc Paladynem), Obrazenia 70 siła chyba 40
Pozdrawiam
Visor:
Miecz,topory i tym podobne :
Miecz mistrzowski - Zawsze lubiłem szable itp. Do tego w tym bardzo podoba mi się rękojeść.
ÂŚwięty kat (czy podobnie) - Dość ciekawy wygląd i bardzo fajny sposób zdobycia go. Poza tym jest dość potężny.
Topór berserkera - Dość... ciekawy wygląd. A tak poza ty nie wiem czemu mam sentyment do tej broni .
Magiczny miecz dwuręczny - Można tą bron wykuć już w drugim rozdziale (jako najemnik) co bardzo ułatwi grę na początku .
Kusze i ÂŁuki :
Długi łuk - Sam nie wiem...
Kusza bojowa - Wygląd ma jakby wyjechała z programu "Odpicuj mi kusze" .
Robin_666:
Broń jednoręczna - Miecz mistrzowski (kojarzy mi się z filmem 'Piraci z Karaibów' dlatego go lubię
Broń dwuręczna - ÂŚwięty Kat
ÂŁuk - ÂŁuk Kompozytowy, sam nie wiem dlaczego...
Kusza - Lekka Kusza, nie lubie mieć na sobie dużo żelastwa :D (chyba, że przechodze Gothica)
Kirgo32:
Moim ulubionym mieczykiem jednoręcznym jest:
Orkowa zguba.-fajny wygląd
atrybuty:obr-65,sił-60,war-nie pamiętam
Broń dwuręczna:
Topór Bertsekera.Mocna,fajna broń.(Topór)!!!
Atrybutów nie pamiętam.
ÂŁuków nie lubie
A kusza:
Kusza łowcy smoków.Fajny wygląd,mocna kusza.
Nie pamiętam atrybutów.
Reynevan:
Moje ulubione bronie z gothic II to:
Magiczny Miecz Półtoraręczny - atrybuty: obrażenia 60; siła 50. Cenię go za wygląd oraz za nienaganne obrażenia .
Kościany Łuk - atrybuty: obrażenia 60; zręczność 75. Lubię go za fajową nazwę (z lekka zalatuje grozą i śmiercią ).
Kusza Łowcy Smoków - atrybuty: obrażenia 100; siła 85. Jest to broń którą nie pogardzą nawet najwięksi wojowie. Idealna do zabijania orków .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej