Tereny Valfden > Dział Wypraw
Pomoc dla wioski
Julian:
-Dobrze, dość tego czekania! Ellthariasie, wyruszajmy nad rzekę, a to nie jest taka krótka droga.
Patty, a ty czekaj na Tzara. Dom szwaczki jest ulokowany w centrum wioski, z łatwością go znajdziesz. Gdybyś potrzebowała pomocy, popytaj się miejscowych. Uważajcie tylko na wilki po drodze.
Gordian Morii:
- Dobrze. Również uważam, że nie powinniśmy tyle czekać. Ruszajmy. - zgodził się i wsuwając ostrze do pochwy przeszedł na drugą stronę placu gdzie stały konie. Jego prywatny rumak również tam stał. Zastrzygł uszami i parsknął cicho gdy poczuł obecność elfa lecz szybko uspokoił się gdy ten dotknął jego szyi tuż za uchem.
-Witaj, czeka nas kolejna wspólna podróż. - rzekł do zwierzęcia i odwiązał lejce od słupka przy którym stał. Wkładając stopę w strzemię podciągnął się ku górze i przerzucając drugą nogę nad grzbietem konia wygodnie usadowił się w siodle.
-Ruszamy nad rzekę. Za Julianem.
Julian:
Podszedłem do mojego konia i szepnąłem mu do ucha:
-Teraz, to my prowadzimy.
Jedźmy więc!
Gordian Morii:
//: Teraz to TY prowadzisz, opisuj więc trasę jazdy, bo ja "nic nie wiem", jestem tylko graczem. I odgapiacz :P
Adaś:
Na dziedziniec przybył posłaniec z listem:
Witam piękną damę, mam dla Pani list.
Podał list i odszedł w liście było napisane że Tzaro przeprasza ale nie da rady przybyć.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej