Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiony Arcymag w Koloni
Visor:
To ja opisze sobie wszystkich trzech ^^
1 miejsce : Saturas
No co tu dużo mówić moim ulubionym bogiem jest Adanos a ulubionymi magami magowie wody. Do tego stara się wydostać za bariere. Cenie sobie też jego charakter. Jest opanowany (do czasu ^^) oraz poważny. I podoba mi się jego głos .
2 miejsce : Xardas
Najpotężniejszy mag w koloni tu nie ma co dyskutować. Lubię go między innymi za miejsce w jakim przebywa. Nikt kto jest normalny nie wejdzie na terytorium orków (A czego to dowodzi? ÂŻe bezimienny jest nienormalny?). Poza tym pomaga nam w zniszczeniu bariery.
3 miejsce : Corristo
Sam nie wiem co o nim napisać... jedyne rozmowy z nim były po to żeby dostać szatę lub nauczyć się kolejnego kręgu.
Lenosis:
Ja najbardziej lubie Saturasa. Służy on Adanosowi[a to mój ulubiony bóg z gothica], jest mądry i razem z innymi magami wody dba o równowage tego świata.W końcu gdyby nie magowie wody to wszyscy dawno nawzajem by się pozabijali[no a nie?].
[/quote] najbardziej lubilem Vatrasa. Az dziwne ze nie zostal uwzgledniony.
--- Cytuj ---
Przecież to dział o Gothic, a nie gothic 2. Co za ludzie.
--- Koniec cytatu ---
Tkoron:
Lubi wszystkich, ale zdecydowanie najbardziej Xardasa.
Powody:
1. Najwięcej ze wszystkich zrobił dla bezimiennego
2.Nekromanta
3.Fajne zaklęcia.
4.Cały czas ma jakąś tajemnice.
Jeszcze jedna wypowiedź tego typu i warn. [Arthas]
Ret Sam:
Ulubiony arcymag w koloni...
Corristo : Głupi był, że zamieszkał w Starym Obozie. Mógł razem z Magami Wody osiedlić się w nowym obozie, jednak tego nie zrobił. I co? Gomez kazał zabić go i jego podopiecznych... Biada mu.
Xardas : Były arcymag ognia. Gdy zostali uwięzieni w barierze, postanowił poznać tajniki czarnej magi. Zdradził innych magów. Jest sprytny i chytry.
Saturas : To według mnie najlepszy z arcymagów w koloni. Jego moc jest potężna, lubię go też za to że jest magiem wody. Wierny Sługa Adanosa. Mój ulubiony arcymag.
Pozdrawiam, Ret Sam.
viqux:
Cóż, zdecydowanie najpotężniejszą postacią ze wszystkich trzech jest Xardas. Nie ulega to moim zdaniem żadnych wątpliwości: był na tyle silny, że stworzył wieżę, potrafił mimo niebezpieczeństw, w jednym kawałku przejść przez tereny orków, osiedlić się tam... również jako jedyny mag wprowadza nas w tajniki 6 kręgu i ma na tyle dużą moc magiczną, że potrafi nam Uriziela przerobić na runę - Corristo, najsłabszy ze wszystkich trzech magów o takiej mocy nie ma co marzyć, a Saturas, choć bardzo mądry i przebiegły mistrz, ustępuje Xardasowi w wielu aspektach - poczynając od wiedzy na temat magii, kończąc na sile, jaką dysponuje.
Za Xardasem stoi też pewna tajemniczość - nikt tak naprawdę nie wie kim jest, nie wie skąd czerpie moc... jest samotnikiem, owianym wielką tajemnicą. Mój ulubiony Mag w pierwszej części Gothica.
pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej