Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiony Arcymag w Koloni

(1/18) > >>

Parcival:
Elo mam takie pytanie  Jaki według was jest najlepszy mag z tych oto trzech: Corristo, Saturas oraz Xardas <Nekromanta>

Dla mnie najlepszy jest Xardas; myślę, iż posiada on największą moc z tych wszystkich. Potrafi przywoływać szkielety; golemy itp.    Posiada on również 6 krąg magi   Tak więc proszę o odpowiedzi  

czarny mag:
Xardas mówisz , tak to najpotęrzniejszy mag jakiego znam i jaki jest w świecie Gothica . I co najciekawsze nim zostanie  ( tak sądze ) . Ja osobiście nie mam ulubionego maga ... no może oprucz/oprócz tego którego spotykamy przed walką ze "Smokiem Ożywieńcem".  

Aurora:
Ja osobiście najbardziej lubie z tych trzech Saturasa. Jest on w porządku i często mu pomagmy do tego również jest potężny. Być może Xardas jest potężniejszy ,ale za nim nie przepadam.
A Corrista to nie biorę  nawet pod uwagę bo już nie żyje co oznacza ,że nie był najlepszy.  

Arkhan:
Zła nazwa tematu. Ulubiony mag oznacza, że możemy wybrać sobie któregokolwiek maga w koloni...raczej bym pozostał przy "Ulubiony Arcymag w Koloni"

Moim wyborem jest oczywiście Saturas. To mag niezwykle potężny, który ma moc równania sił między Magiem Ognia a Nekromantami. Saturas jak i pozostali Magowie Wody są symbolem mądrości, mądrości która przewyższa żądze niszczenia magów ciemności, oraz manię władzy Magów Ognia.

Metztli:
Przyznam się szczerze że moim ulubionym magiem jest Xardas, zawsze podziwiałam nekromantów, nie każdy ma tyle silnej woli i odwagi aby przewodzić nieumarłym i demonom, pozatym jest potężny i mądry...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej