Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

JoWooD ogłasza upadłość

<< < (8/13) > >>

stefan666:
Nie powiem, aby mnie to zmartwiło ostatnią częścią w jaką miałem przyjemność grać był Gothic 3, i na tym moje zainteresowanie serią się skończyło. Gothic 3 zmierzch bogów, dokładnie pokazał jaki JoWood ma stosunek do fanów, Arcania miała być łatwa, i atrakcyjna dla grubych dzieci z USA, okazało się, że jest atrakcyjna dla nikogo. Myślę, że nowy Deweloper gry zmienił by sytuację, może udało by się namówić PB do pracy nad gothic, co do dodatku do Arcania, nie zainteresowałem się nim ani trochę, więc ciężko mi powiedzieć.

B0nes49:
Jak tak patrzę na to wszystko to gra powinna się skończyć na całkiem dobrej trójce (po zainstalowaniu patchy praktycznie nie ma bugów) co zresztą widać, wszystkie wątki praktycznie skończono, a tak to w średniawym ZB kontynuujemy tylko drogę Adanosa, a po prostu widać, że Piranha chciała skończyć właśnie po trójce, to ty wybierałeś jak skończy się cała seria, a tak to teraz mamy same średniaki
<facepalm>

Isentor:
Prawa do marki Gothic wracają za rok do Piranhy. Ciekaw jestem co z tego będzie.

Elrond Ñoldor:
Jesteśmy niezmiernie uradowani :)

Mogul:
haaaaaaaaaa suuuuuuuuuuuuper. Stary tym niusem już mi poprawiłeś humor.
Hmm sądzę i w duchu liczę na całkowity rmk sagi. Teraz remejki są modne a Gothicowi się by przydało.

a skąd takie info?;>

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej