Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

JoWooD ogłasza upadłość

<< < (6/13) > >>

Adanos.pl:
Aż mi się chce płakać ze wzruszenia   ;)  Ja marzę o tym żeby PB przygarnęła Gothica i zrobiła następną część... Ale z dzisiejszymi technologiami to nie byłoby to samo... Klimat Gothica to w 30% Grafika (30%Muzyka 40%Fabuła)... 
PS. Ja mam dopiero źle z JoWoodem - G I i G II mi nie działają na Win 7. Tylko to kiczowate G III. (Kiedyś mi się trochę podobało.)

Elrond Ñoldor:
Na Win7 nie dział G1 ani G2? A nie można pobrać jakiejś aplikacji która by pozwalały na odpalenie starej gry?

Gordian Morii:
Z tego co ktoś mówił to trzeba jakiś specjalny sterownik z neta zedrzeć i działało będzie. Tylko nie wiem jaki dokładnie i kto to pisał;/

Elrond Ñoldor:
Wracając do rozmowy o Gothicu i Win7.

Poszedłem do sąsiada dzisiaj z pomocą bo kupił sobie laptopa. O gry chodziło. Zainstalowałem mu Gothica 1 i 2 kupione przeszło dwa lata temu i odpaliły bez problemu. Jeszcze lepiej niż u mnie, bo mam napęd zchrzaniony i nie czytać niektórych płyt. Tylko najśmieszniejsze jest to, że ma 64 bitową wersję Windowsa 7 oryginalną. Gothic to i na Matrixe odpali.

Ale piratów gier z końca ubiegłego roku nie zainstalowałem bo Demon nie chciał się zainstalować :D

Isentor:

--- Cytat: Nikolai w 23 Styczeń 2011, 12:48:56 ---Zainstalowałem mu Gothica 1 i 2 kupione przeszło dwa lata temu i odpaliły bez problemu. Jeszcze lepiej niż u mnie, bo mam napęd zchrzaniony i nie czytać niektórych płyt. Tylko najśmieszniejsze jest to, że ma 64 bitową wersję Windowsa 7 oryginalną. Gothic to i na Matrixe odpali.

--- Koniec cytatu ---
Też mam zainstalowany Gothic na Windows 7. Tylko moja wersja jest 32 bitowa, edycja premierowa. Nie mniej jednak Gothic odpala na obu rodzajach systemu.

--- Cytat: Nikolai w 23 Styczeń 2011, 12:48:56 ---Ale piratów gier z końca ubiegłego roku nie zainstalowałem bo Demon nie chciał się zainstalować :D

--- Koniec cytatu ---
Daemon został napisany specjalnie pod wersje 32 bitowego procesora jak i systemu operacyjnego. Więc jeśli używasz systemu wykorzystującego 64 bity musisz zainstalować wersje programu na takowe systemy operacyjne.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej