Tereny Valfden > Dział Wypraw

Tajemnice Starożytnych IV - Klucz ÂŻycia

<< < (25/90) > >>

Anette Du'Monteau:
-Czyli jednak się myliłem, a może oba zestawy są stworzone przez Draconów komandorze?

Hagmar:
-Tak, draconi stworzyli wiele takich "urządzeń".

Eric:
- Czyli nie można dowolnie manipulować wymiarem, do którego chce się przenieść? A szkoda... Czyli jeden z monolitów już odnaleźliście, tak? - zapytał Diomedes po czym zwrócił się do Zeyfara.
- Dziękuję Ci za miłe słowa pod moim adresem. Ale wiesz, to że zamierzam dołączyć do wampirów wcale nie musi przekreślać mojej przyjaźni z Domeniciem. No chyba, że naprawdę ma jakiś uraz do wampirów, choć wątpię w to, w końcu to naprawdę porządny krasnolud. Nie omieszkam mu podziękować za miód - powiedział z uśmiechem na ustach.

Elrond Ñoldor:
- Opowiadałem Ci podczas naszego pierwszego spotkania o mojej przeszłości. Czuję że oni tu są. Teraz, na tej wyspie. Ale nie zaatakują otwarcie. Boją się. Nie spodziewali się tego czym się stanę. Dlatego mam przewagę - uśmiechną na koniec.
- A teraz opowiedz mi o tym zajściu. Nasz Ojciec Krwi, Gunses, prosił mnie abym sprawował pieczę nad twoją młodą osobą. A więc?

Hagnar Wildschwein:
-By żądz moc, móc wzmóc!- zakrzyknął krasnolud po odkorkowaniu czwartego z rzędu dzbana miodu. Droga ciągnęła się niemiłosiernie lecz tym razem Domenic miał o wiele lepszy nastrój. Po ostatniej wyprawie przyszło mu wrócić do swojego domostwa nie dokonując niemalże niczego. Tym razem wiedział, że nawet jeśli nie odnajdą owego monolitu to będzie wesoło, chociażby przez wzgląd na Yarpena z jego ludźmi oraz ciągnące w tle machiny.
-I jak DIO*medesie, zdecydowałeś się jednakowoż zostawić sobie kapkę krwi i przyodziać niebieski płaszcz?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej