Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń poprzednika VI
Adaś:
Aldo Raine
O nicku: Jakoś wolałem poprzedni nick ten jakoś mi nie przypadł do gustu dla mnie to zawsze będzie Julian. :D
O avatarze: Fajny nie znam typa ale pasuje do osoby Juliana (taki kozak. :D)
O sygnaturze: Cytat nawet ciekawy.
O prywatnym podpisie: Wmawia se i tyle. :D
O profilu: No nic dodać nic ująć zwykły user który używa dużo porównań historycznych.
O userze słów kilka: Spoko ziomuś da się z nim pogadać na tematy poważne.
O charakterze: Może być ujdzie parę rozmów było (z tego co wiem nie lubi jak mu się doradza. :D ) Taki typ przywódcy.
Obrazek który kojarzy mi się z userem;
Pierwsze słowo/zdanie, które kojarzy Ci się z userem: Pisz w wordzie!
Twój stosunek do usera: Lubię.
Dlaczego tutaj napisałeś: Bo polecenia króla się wykonuje. :D
O co chciałbyś go zapytać: Co sądzisz o finałach w partii szachów w USA z 79?
Julian:
Mr. Adamus
O nicku: Z języka angielskiego tłumaczone jako Pan Adamus. Nic specjalnego. Ale lepsze to niż adamus_z_cintry.
O avatarze: Ot Geralcik. Po tym wnioskuje, że ten użytkownik jest wielkim fanem wiedźmina. Ale nawet mu pasuje.
O sygnaturze: Cytacik, chyba z D&D. Albo z czegoś takiego. Tak mi powiedział wujek google.
O prywatnym podpisie: Hmm. To mi raczej pasuje jako instrukcja, co powinno sie w tym miejscu znajdować.
O profilu: Zwykły profil, zwykłego usera. Nie ma co się rozdrabniać.
O userze słów kilka: Bardzo aktywny user. Da się go polubić. Jak większość żeruje w Offtopie
O charakterze: Przyjemny gościu, da się go polubić. Choć czasami wysyła dziwne posty.
Obrazek, który kojarzy mi się z userem:
Powinien być z podpisem: "NO co jest Gordianku?"
Pierwsze słowo, które kojarzy się z userem: "Gordian to mistrz Yoda"
Twój stosunek do usera: Lubię
Dlaczego tutaj napisałeś: BO TAK!
O co chciałbyś go zapytać: Dzisiaj nowy odcinek "Na wspólnej", oglądamy?
Izabell Ravlet:
Julek!
O nicku: Julian. Tak, tak... normalnie. To sprawia, że Julek jest wyjątkowy. Można też powiedzieć, że inny, a co inne należy zniszczyć <buahahahahha>
O avatarze: Król Julian. W ogóle nie widzę podobieństwa między nickiem a avkiem. Nie pasuje ;p
O sygnaturce: Yyy... Nie ma.
O prywatnym podpisie: "Samozwańczy król lemurów w Królestwie Valfden" - kolejny element nie pasujący do reszty. Król bez poddanych. Król w królestwie, które nie jest jego. Porażka ;p
O profilu: Miecze wiszące nad głową Króla Juliana. +1. Niebieski kolor -1 - przecie czerwony lub złoty są królewskimi kolorami. Ogólnie pustawo. -1. W sumie -1. Jestem na nie.
O userze, słów kilka: Julian jaki jest, każdy widzi. Ostatnio przebił barierę 2500 postów. Większość to spam albo kłótnie z Adamusem. Ogólnie człek znośny... ale nie na dłuższą metę
O jego charakterze: Złośliwy, niekulturalny, wulgarny... Wymieniać dalej?
Obrazek który kojarzy ci się z userem:
Pierwsze słowa/zdanie, które kojarzy ci się z userem: Julek! Znaj swoje miejsce!
Jego tekst/post, który ci się spodobał: "<facepalm>" - jest w tym tyle emocji!
Jak wyobrażasz sobie jego/jej przyszłość: Zostanie zdetronizowany. To pewne. Ale jako, że nie ma poddanych, zdetronizuje się sam. I ukarze się wygnaniem. Ale jako, że nie ma swego kraju będzie mógł przebywać wszędzie. A co będzie robił, to już jego problem.
Co chciałbyś/chciałabyś zrobić z userem: Polować na wiewiórki. Umiem zrobić świetny sos.
Twój stosunek do usera: Bojęęęę sięęęę.
Dlaczego tutaj napisałeś/napisałaś? Przemeblowałem profil i chciałbym dowiedzieć się, jak się innym podoba
O co chciałbyś go zapytać?: Na pal czy do oleju?
Julian:
Darlenit
O nicku: Nick jako nick. Czasami trudno go spamiętać, a jeszcze trudniej uprościć (Darlo?) Osobiście sądzę, że to słowo bochodzi z starożytnej Asyrii. Badania trwają.
O avatarze: Bardzo, bardzo niesprawiedliwy i do tego niedemokratyczny. Bo jakimże prawem ten avatar został wybrany najlepszym. A tak na serio, kwadrat i napis. Nic specjalnego.
O Sygnaturce: Prawda życiowa jakich wiele. I JA MAM sygnaturkę, tylko tego nie zauważyłeś.
O prywatnym podpisie: Jakbym widział coś Paulo Coelcho. Może być, nawet mi się podoba.
O profilu: Jak widać jako nick pisany jest szarym kolorem znaczy się szlachta. Profil jak profil każdego usera. Nie ma się do czego przyczepić.
O userze, słów kilka: Po opinii jaką o mnie powiedział stwierdzam, że jest powierzchowny co to oceny ludzi. Chce być MG. Parę razy dostał upomnienie ustne z tego powodu od Gunsesa.
O jego charakterze: Nie znam człowieka, ale wydaje się, że lubi się wywyższać i pokazywać ludziom gdzie ich miejsce.
Obrazek:
Pierwsze słowo/zdanie, które kojarzy CI się z userem: Nie ma takiego.
Twój stosunek do niego: Zwykły. Nie ma co się rozpisywać.
Dlaczego tutaj napisałeś: Bo chce odświeżyć ten temat.
O co chcesz go zapytać: Oglądałeś może 124 odcinek Mody na Sukces?
Adaś:
Julian:
O nicku: Sir Julian John Watherby- Powiem tak: zam Juliana parę miechów i mogę powiedzieć że czasem ma niezłe odpały. :D
O avatarze: Jak Sir to i milord w avku musi być.
O sygnaturce: Cytat. Ale kolesia który to napisał/powiedział nie kojarzę.
O prywatnym podpisie: Ja się pytam gdzie moja herbata?
O profilu: Powiem że aktualnie kolorek niebieski słabo się komponuje z avkiem ale ujdzie.
O userze, słów kilka: Spoks men!
O jego charakterze: Zazwyczaj spokojny wyluzowany człowiek.
Obrazek który kojarzy ci się z userem: Wkleiłbym Juliana ale znalazłem co innego :P
Pierwsze słowa/zdanie, które kojarzy ci się z userem: Oprócz pisz w wordzie? To Samozwańczy król lemurów
w królestwie Valfden!
Jego tekst/post, który ci się spodobał: Zaproszę Adasia do znajomych.
Jak widzisz jego przyszłość?:
A więc widzę to tak:
W ciągu najbliższy 10 lat Julian się rozpije będzie chlał herbatę na umór. Przez co popadnie w długi. ÂŻeby spłacić te długi i pić dalej zacznie pracować jako rozprowadzacz gnojówki. Po tych 10 latach zagra epizodyczną postać w Modzie na Sukces w której będzie spał z Bruke. Gdy już kasa mu się skończy zosatnie moim niewolnikiem i będzie mi parzył codziennie herbatkę i będzie mi ją podpijał.
Co chciałbyś/chciałabyś zrobić z userem: Zagrać w Tibie na dual koncie!
Twój stosunek do usera: I like it!
Dlaczego tutaj napisałeś/napisałaś? Trzeba odpowiadać?
O co chciałbyś go zapytać?: Napijesz się ze mną nowej Sagi?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej