Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń poprzednika VI
Elrond Ñoldor:
Adaś
Nick: Mam kumpla, można powiedzieć że przyjaciela, którego od podstawówki nazywaliśmy Adaś. Jako że gdy mamy już po dwadzieścia lat, trochę głupio by to wyglądało, więc przeszedłem na zwykłe Adam. Ale do czego zmierzam. Nick Adasia, właśnie mi się z tamtym Adasiem kojarzy. Flegmatyczny, powolny, ociężały. Ale silny jak diabli. Mający dwa oblicza. Z jednej strony widzimy uprzejmego Adasia, którego pierwsze posty były "ekhem" (za co go ganiałem, a szczerze tego żałuję), a z drugiej strony, pod postacią zwykłego szarego noobka, wyłania nam się silny i dumny User, którego posty czyta się z ciekawością. Niepozorny skurczybyk z genialnym nickiem.
Avek: Kot rasowy, ale jakiej rasy, to tyle nie wiem (mój czarny jak antracyt zwykły dachowiec nie chciał mi powiedzieć). Od razu rzucają się w oczy dwa elementy. Raperska czapeczka i ruch palców zniecierpliwionej osoby, która jednak wie czego chce. Puszczając wodze fantazji, możemy snuć wyobrażenia, jakoby właśnie ten avek ukazywał nam jaki jest nasz Adaś. Pulchny hiphopowiec o bystrych oczkach. Ogólnie niczym się nie wyróżnia. Ot zwykły kolejny gif...
Sygna: ÂŚmietniczek. Dużo gada... Offtop przykładem. Mało robi? Trzeci raz nie będę mówił o budowie anatomicznej Adasia. Hmm... Ogólnie do kitu, bez ładu i składu upstrzony durną grafiką, która ma niewiadomo co pokazywać. Według mnie, lepiej nie mieć niej nic, niż robić w niej kibelek. Dlatego i moja jest pusta. Po co na siłę coś wrzucać?
Prywatny podpis: :)
Profil: Brzydki kolor nicku, brzydkie miecze, brzydka sygna... Wogóle mi się nie podoba. Bleee...
User: Takiego usera to ze świecą szukać. Chociaż jak już wspominałem, moja musiała być do dupy, bo go nie rozpoznałem wśród mroków głupot rozsianych przez tych innych "gorszych"... Aktywny na dwóch frontach, forumowym i marantowym, co sie bardzo chwali. Przeglądając profil zauważyłem że dostał sporo ostrzeżeń. Spam. I co ciekawe, a za co Monku powinien również dostać, za wulgaryzmy względem innych userów. O tak. Co jakiś czas sie wyzywamy, ale surowa ręka papy Isa do parteru nas ściągnie w porę.
Charakter: (Draga to króliki powieszą kiedyś za te dziwne opcje) Adaś wydaje się osobą która lekko stąpa po ziemi nie przejmując się niczym. Jest uśmiechnięty i radosny. Amen.
Obrazek który kojarzy ci się z userem:
Pierwsze słowa/zdanie, które kojarzy ci się z userem: "czerwony maluch"
Jego tekst/post, który ci się spodobał:
http://forum.tawerna-gothic.pl/index.php?action=profile;u=23310;area=showposts;start=4640
http://forum.tawerna-gothic.pl/index.php?action=profile;u=23310;area=showposts;start=4620
Jak wyobrażasz sobie jego/jej przyszłość: uprowadzony przez kosmity, torturowany narzędziami o jakich nie śnił w najgorszych koszmarach, skończy jako seks zabawka w kosmomotelu obok światłoautostrady gdzieś na granicy naszej galaktyki...
Co chciałbyś/chciałabyś zrobić z userem: obrać jak choinkę bożonarodzeniową <facepalm>
Twój stosunek do usera: pozytywny :D
Dlaczego tutaj napisałeś/napisałaś?: bo pragnę by mnie jakaś inteligentna osoba oceniła? <facepalm>
O co chciałbyś go zapytać?: ...? Ale na pewno?
Eric:
Nick: Elrond... Większość z was widząc ten nick pewnie natychmiastowo ma przed oczyma pół-elfiego władcę Rivendell ze ÂŚródziemia. Słuszne skojarzenie, to właśnie stamtąd Edzio zakosił perfidnie ten sublimowanie brzmiący nick. Trzeba przyznać, że jest to naprawdę ładne imię, idealnie pasujące do elfa czy innej światłej istoty. Mimo iż nie grzeszy on oryginalnością, to na pewno nie bije ona po oczach, bo nick jest świetny. Przy tym można go spokojnie wypowiadać, nie martwiąc się tym, iż język może się nam poplątać.
Avek: Co tu dużo mówić. Pierwsza klasa pełną gębą. ÂŁadnie ujęta facjata Jokera, o bardzo wymownym wyrazie twarzy, która mogłaby pasować do wielu sytuacji, choćby np.: "synu, kurwa, co to jest? zawiodłem się". Poza tym jego kolorystyka zgrywa się z barwą nicku, przez co tworzą ładną, zgraną parę. Co do kolorków, to na avku wyglądają bardzo ładnie. Są chyba uwydatnione, co potęguje i tak już genialny efekt pomarszczonego ryja Jokera.
Sygna: Można by się długo nad nią rozwodzić, gdyby nie fakt, że jej nie ma. I właściwie dobrze. Niepotrzebne mi tam żadne obrazki, głupie teksty itp. Minimalizm to jest to!
Prywatny podpis: j/w, czyli coś w stylu "i chuja mi teraz możesz zrobić" albo "synu, kurwa, co to jest? zawiodłem się". Słowem, idzie to na plus, bo nie ma to jak badassowy wyraz twarzy, który mówi to, co nie może być ujęte w jakichś tam przyziemnych słowach.
Profil: wszystko ładnie ze sobą współgra: barwa nicku, zielone włosy Jokera, nawet reputki (których ilość również jest fajniusia). Nie wiem, czy efekt zamierzony, ale ogólnie profil sprawia wrażenie bardzo estetycznego, wykonanego z zachowaniem zasad feng-shui, ap-shik i takich tam innych.
User: Tutaj można by się rozpisać na wiele stronnic. Edzio... Nikoś... Mort... Pod wieloma różnymi mianami można go było tutaj widzieć. Jest wiernym i lojalnym synem Tawerny, który towarzyszy jej od zarania dziejów, pomaga w trudnych chwilach i chodzi po bułki do sklepu, kiedy ona jest zajęta. Taki user to dla forum prawdziwy skarb. Aktywnie uczestniczy w niemalże wszystkim, co się tutaj dzieje, jest takim tawernowym celebrytą wręcz! Przy tym jest to też światły rycerz, który dba o to, by na forum panował względny ład i porządek. Wszyscy powinniśmy okazywać mu należytą wdzięczność.
Charakter: Mimo że tak długo go znam, to niewiele o nim wiem. Jest to inteligentna, bystra bestia, bardzo spostrzegawcza i dociekliwa. Ceni sobie dobre poczucie humoru (w końcu lubi książki Pratchetta, nie?), ładne panny i inne rzeczy, które interesują właściwie każdego faceta. Jednym słowem: zacny z niego chłop!
Obrazek, który kojarzy ci się z userem:
xD
Pierwsze słowa/zdanie, które kojarzy ci się z userem: <dźwięk przeładowywanej kuszy>
Jego post/tekst, który ci się spodobał:
--- Cytuj ---Jakbym miał pogadać o włoskiej kuchni - z Alem.
Jakbym miał coś rozjebać - z Brucem.
Z Billem można by się było powygłupiać.
Z Seanem obejrzeć operę czy galerię.
Morgan zająłby mnie inteligentną filozoficzną rozmową.
Ale to za Clinetm poszedłbym na pierwszą linię wroga...
A Myszkę Miki gdzieś widziałem. Ale gdzie...
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Przychodzi młody projektant do kierownika Forda i mówi:
- Zróbcie samochód!
- Produkujemy samochody od ponad 100 lat.
- Ale zróbcie samochód to moja propozycja.
- No dobra, co proponujesz?
- Skrzydła! Będzie można latać na krótkich dystansach! Tylko trzeba się dobrze rozpędzić!
Ja to mniej więcej tak widzę.
--- Koniec cytatu ---
Jak wyobrażasz sobie jego/jej przyszłość: pewnego dnia, niczego nie świadom będzie przechadzał się obok niewielkiego bajorka w transylwańskich lasach, gdy nagle zostanie porwany i uprowadzony przez rumuńskiego wampira z krwi i kości i następnie przez niego przemieniony w krwiopijcę. Skazany na wieczną tułaczkę będzie prowadził Tawernę, kiedy nam się już pomrze. Po wsze czasy będzie rozpaczał nad losem swych przyjaciół-weteranów, którzy odeszli przed nim, ale nigdy nie zaniecha misji udoskonalania Tawerny.
Co chciałbyś/chciałabyś zrobić z userem: Pójść w bój za Clintem!
Twój stosunek do usera: jak najbardziej pozytywny.
Dlaczego tutaj napisałeś?: Bom sobie nowego avka sprawił i pragnę się dowiedzieć, co o nim ludzie postronne sądzą, a poza tym Nikoś zasługiwał na ładną ocenę jego osoby!
O co chciałbyś go zapytać?: Ty z tymi japonkami to naprawdę...?
Mogul:
O nicku: Dyum... Mimo, że kiedyś było Diomedes, to już teraz zapamiętałem sobie to jego nowe. Djumek, ot co.
O avatarze: Jakiś badass, który chce zrobić zadymę z gitarą. I like it <ok> !
O sygnaturce: I tutaj naszło mnie zabawne stwierdzenie. Czytałeś o avatarze? Wspomniałem tak o kolesiu, który zadymę chce robić. A w sygnie jest ich dwóch i ... i teraz następuje napięcię ... chwila ciszy ... jeszcze kolejne trzy kropki ... i są w kapturach
O prywatnym podpisie: . <facepalm> Przecież to oczywiste Djumku. Takiego to na pal od razu nabić!
O profilu: trolololololo, stary, zapracowany profil. Ten wiek mnie rozwala do dziś.
O userze, słów kilka: Wiecie, że ten skurczybyk mi grozi? Powiedział, że mam się rozpisać tutaj, bo inaczej dostanę wpier... ;[
O jego charakterze: Przecież to dziecko jeszcze, ale jakie? Złote ofc. Jak ja bym chciał w jego wieku tak pisać, a nie jakieś matizamony -.-
Obrazek który kojarzy ci się z userem: Chciałem wysłać zdjęcie jakiś całujących się pedałów, ale pewnie by mi bana na pysk dali, więc pocieszcie się jednorożcem w śniegu:
Pierwsze słowa/zdanie, które kojarzy ci się z userem: Manga, nyan cat.
Jego tekst/post, który ci się spodobał:
--- Cytat: Dyum w 14 Luty 2012, 21:44:42 ---Diomek przez ten fotomontażyk nie zobaczył wyrównawczego gola :P
<; <; <;
--- Koniec cytatu ---
Jak wyobrażasz sobie jego/jej przyszłość: On nie ma przyszłości. Zrobił siku i kupę, i powiedział, że może umierać.
Co chciałbyś/chciałabyś zrobić z userem: jakąś wyje*aną w kosmos wyprawę. Najlepiej w stylu Kac Vegas. Kac Valfden?
Twój stosunek do usera: lubię go, bo śmiechowy jest
Dlaczego tutaj napisałeś/napisałaś?: Bo słucham Seleny Gomez
O co chciałbyś go zapytać?: Naleśniki?
Koza123:
MOGUL!
Wzór:
O nicku: Nick związany z marantową postacią. Wielu tutaj ma taki. Nie mam zastrzeżeń.
O avatarze: Małpa z czerwonym ryjem, o wielce bystrym spojrzeniu, z czarnymi włosami. Niezwykle urzekające.
O sygnaturce: Genialna, idealnie oddająca osobowość, oraz charakter tego zacnego człeka.
O prywatnym podpisie: Też lubię honor. Jest smaczny.
O profilu: Profil ładny.
O userze, słów kilka: Niewiele go znam, więc nie zdążyłem go jeszcze znielubić, czy polubić.
O jego charakterze: Jak już napisałem, niewiele go znam.
Obrazek który kojarzy ci się z userem:
Pierwsze słowa/zdanie, które kojarzy ci się z userem: Ja ork! Ja chcem wódę!
Jego tekst/post, który ci się spodobał: Niespecjalnie miałem okazję ujrzeć takiż post.
Jak wyobrażasz sobie jego/jej przyszłość: Wyłoni się z otchłani piekielnych, a następnie rozpocznie życie chodowcy małp.
Co chciałbyś/chciałabyś zrobić z userem: Porozmawiać o wpływie bąków dzikich krów w niemczech, na psychikę małp.
Twój stosunek do usera: Jestem względem niego raczej neutralny.
Dlaczego tutaj napisałeś/napisałaś? Z potrzeby duszy. :D
O co chciałbyś go zapytać?: Jakie znasz gautnki małp?
Julian:
Koza123
O nicku: Nick jest na pewno związany z jego dwoistymi zainteresowaniami, czyli z ekologią i matematyką. Na pewno
O avatarze: Zdjęcie przedstawiające zwierzę z rodziny krętorogich. Bardzo piękne.
O sygnaturce: Imię marantowej postaci, link do miasta i cytat z Gothica. Nic specjalnego.
O prywatnym podpisie: Bardzo mi się podoba. Taka swego rodzaju prawda życiowa.
O profilu: Bardzo ładny.
O userze, słów kilka: Pojawił się parę miesięcy temu i został do teraz. Niezły spamer.
O jego charakterze: Nie znam go bardzo. Jedynie umawialiśmy się na śmianie się z tutejszych mało inteligentnych osobników.
Obrazek, który kojarzy się z userem:
Pierwsze zdanie, które kojarzy Ci się z userem: Zdrastwujtcie.
Jak wyobrażasz sobie jego przyszłość: Z kozy przeistoczy się w barana.
Co chciałbyś/chciałabyś zrobić z userem: Pójść z nim na kawkę.
Twój stosunek do usera: Może być.
Dlaczego tutaj napisałeś/napisałaś? Bo ktoś w końcu ruszył temat.
[/b]O co chciałbyś go zapytać?: Czemu akruat KOZA!?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej