Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń poprzednika VI

<< < (4/8) > >>

Anette Du'Monteau:
O nicku: Ocian, jakiś taki po prostu neutralny. Ni zły, ni dobry. Może być

O avatarze: O ile pamięć mnie nie myli to Vincent z FF. Swego czasu grałem. Nieźle się komponuje z tarczami. Nawet pasuje pod wampa

O sygnaturce: Jakoś mnie nie porywa.

O prywatnym podpisie: (oczywiste)

O profilu: Na marancie moja postać raczej nie pała do niego zbytnią miłością i szacunkiem, ale to tak już bywa. Pisać potrafi, udziela się, jest aktywny, więc fajnie i to się chwali ostatnio, według mnie.

O userze, słów kilka: Nie miałem zbytnio okazji zamienić z nim normalnie kilku słów ale może nadarzy się jeszcze takowy moment. Muszę przyznać, że jak wrócił w V3 to katorgą było spoglądanie na posty. Oczywiście wiem, że sam nie pisałem od razu pięknych poematów godnych zapamiętania w historii. No tak po prostu było, mimo to się wyrobił. Nie powiedziałbym, że go nie lubię czy coś. Jest mi raczej taki obojętny.

O jego charakterze: Nie znam za dobrze, więc nie mogę się zbytnio wypowiedzieć

Obrazek który kojarzy ci się z userem:
Jakoś tak ten nick kojarzy mi się...

Pierwsze słowa/zdanie, które kojarzy ci się z userem: Vampires uber alles!

Jego tekst/post, który ci się spodobał: Niestety nie przypominam sobie żadnego >_<

Jak wyobrażasz sobie jego/jej przyszłość: Hmm, jakiś prawnik albo dyrektor bezdusznej firmy wykorzystującej nastoletnie koreanki do robienia Nike'ów czy innego obuwia tego typu.

Co chciałbyś/chciałabyś zrobić z userem: Nałoić się najtańszym winem w cztery dupy, bo w trzy to tylko leszcze.

Twój stosunek do usera: Lubię

Dlaczego tutaj napisałeś/napisałaś? Mój Daimonion mi kazał

O co chciałbyś go zapytać?: Chciałeś zaliczyć Patty?(marantowo)

Kozłow:
O nicku: Trochę jak jeden z bożków greckich, będący uosobieniem wiatru - Zefir (i chyba strzelałbym, że stąd ten nick), trochę jednak jak jeden z nowoczesnych proszków do prania, reklamowany przez Zygmunta
Chajzera - Wizir. Ja wiem, czy oryginalny, w sumie - nie razi oka ani ucha.
PS. Zauważywszy liczbę postów i ślachecki rodowód - pewnie to ktoś, kogo dobrze znam z TG, ale kto nie wiedzieć po chuj zmienił nick - jak wielu z naszej kochanej gromadki.

O avatarze: Wyzwijcie mnie jeżeli nie, ale nienawidzę i nie znam się na pierwszoświatowej japońszczyźnie czy wszystkim, co chociażby nią pachnie. Taki mangowy Jezus. Ale chytry i japoński. Przynajmniej tak mi się ten, ciekawie tajemniczy avatar kojarzy. W sumie nienawiść nie wychodzi na światło dzienne w przypadku tego obrazeczka. A i pasuje do nicku. 

O sygnaturce: Wiedźmin? Zapewne. Wszyscy kochają wiedźmina. Trochę jednak wyrwane z kontekstu. A może i nie, chociaż ja nie słyszałem, żeby wiosła nosiło się na plecach.

O prywatnym podpisie: Cytacik przyjazny, tchnący tajemniczością i próbą usprawiedliwienia się kogoś, kogo oskarża się o nienormalność i wariactwo. A ja kocham takie coś. Jak Jokera, który tłumaczył swoje szaleństwo.

O profilu: Dobrze grająca szafa. Nie jakaś szczególnie piękna czy zachwycająca, ale można się zatrzymać, bez wymiotów, a nawet trochę oddać ciemności tego profilu. Szafa więc gra!

O userze, słów kilka: Nie wiem kto to jest. Postów jego nie czytałem.

O jego charakterze: Nie znam człowieka.

Obrazek który kojarzy ci się z userem: Jak zwykle, nie mi, tylko google. Kiedy wpisuję "zeyfar" wyświetlają się na całej pierwszej stronie obrazki z TG, które mu "przydawano". Spolszczyłem więc na "zejfar" Zobaczmy.

Pierwsze słowa/zdanie, które kojarzy ci się z userem: "Definitywnie? Ostatecznie?"

Jego tekst/post, który ci się spodobał: Powtórzę - nie czytałem.

Jak wyobrażasz sobie jego/jej przyszłość: Co najmniej obersturmbannfuhrer w Waffen SS.

Co chciałbyś/chciałabyś zrobić z userem: Pojedynkować się na czołgi.

Twój stosunek do usera: Nie mam. Wszystkiemu zaprzeczam. Nie współpracowałem!

Dlaczego tutaj napisałeś/napisałaś? Bo kocham powiększać TG! Dobra, teraz na poważnie. Bo gdy mam do wyboru czytanie o epoce kamienia w starożytnej Grecji a napisanie posta na TG - wybieram jednak opcję numer 2.

O co chciałbyś go zapytać?: Jaki był twój poprzedni nick?

Anette Du'Monteau:
O nicku: Kozłow, Rosyjski, a ja nic nie mam przeciw naszym sąsiadom. Tym bardziej niektórym ich kobietom.

O avatarze: Ktoś jest na tyle głupi by nie poznać wielkiego umysłu i postaci jaką był Lenin?

O sygnaturce: Pasuje do avatara, ma się po prostu wrażenie jakby to on je wypowiadał

O prywatnym podpisie: Podobnie co powyżej ;]

O profilu: Wygląda na starego gracza, choć ani razu nie zamieniliśmy słowa. Nieco żałuje z tego powodu.

O userze, słów kilka: Nie mam zbytnio jak się wypowiedzieć. Z tego co słyszałem ciekawa persona. Mam nadzieję kiedyś samemu się przekonać

O jego charakterze: Nie znam zupełnie

Obrazek który kojarzy ci się z userem: Gość (Platon) miał dobrą koncepcje idealnego państwa, podobną do wiadomo kogo

Pierwsze słowa/zdanie, które kojarzy ci się z userem: Towarzysze!

Jego tekst/post, który ci się spodobał: Nie widziałem, nie mam

Jak wyobrażasz sobie jego/jej przyszłość: Prawdziwy wódz lub rzeźnik mający swoją masarnię o wdzięcznej nazwie "Baleronik" przy jakimś komunistycznym osiedlu.

Co chciałbyś/chciałabyś zrobić z userem: Zatańczyć kankana

Twój stosunek do usera: Zwykły

Dlaczego tutaj napisałeś/napisałaś? Aby przysłużyć się i powiększyć opinie o wyżej przedstawionym człowieku

O co chciałbyś go zapytać?: Tańsze jest tam paliwo rakietowe czy wódka?
P.S Mój nick wcześniej to Anvraelet, też pewnie niewiele mówi ;>

Eric:
Zeyfar

O nicku: no właściwie bardzo w porządku, brzmi oryginalnie i ma całkiem niezły wydźwięk. Nie plącze języka i jest łatwy w wymowie, a to plus. Nie kojarzy mi się z niczym specjalnym, więc nie mogę wnieść do wypowiedzi żadnych wywodów. Przykro mi. ;[

O avatarze: Mushashi Miyamoto, legendarny samuraj i główny bohater mangi Takehiko Inoue pod tytułem Vagabond. Zeyfar pewnie chciałby się z nim utożsamiać, gdyż ten potężny wojownik stoczył ponad 60 pojedynków i żadnego nie przegrał. Niesamowita postać, naprawdę. Mangi nie czytam, choć wiem, że była wydawana w Polsce, ale wydawnictwo nieszczęśliwie upadło. Co do walorów avka: wygląda mi to na zwykły screen z mangi, czarnobiały Mushashi, większość jego twarzy spowija mrok, co nadaje avkowi nuty groźby, ale i tajemniczości. Osobiście bardzo mi się podoba, a i pasuje do tarcz szlachty.

O sygnaturce: Cytat z Wiedźmina, nieco wyrwany z kontekstu i ogólnie rzecz biorąc średnio mi się podoba. Lubię teksty Geralta, ale ten jakoś wyjątkowo mało mi pasuje, no ale może dlatego, że jest wycięty z większego fragmentu. Jakoś tak pustawo w tej sygnaturze, jak już cytujesz to mógłbyś jakoś ten tekst wyróżnić, przybajerować. Mocno średnio tutaj.

O prywatnym podpisie: Nie odszukuję w nim jakiegoś głębszego sensu :P To pewnie jakiś cytat, ale nie mam pojęcia skąd. Stwierdzenie brzmi trochę paradoksalnie, aczkolwiek nie do końca. Nie wiem, co Zeyfar chce przez to przekazać, pewnie po prostu spodobał mu się ten fragment i go sobie do podpisu skopiował, ot co.

O profilu: Avatar ładnie komponuje się z tarczami szlachty, ale nieco blado wypada tu sygnatura, a prywatny podpis jest bardzo przeciętny. Ogólnie rzecz biorąc, ujdzie, acz można się było postarać, by ten profil nieco urozmaicić.

O userze słów kilka: Jest już przez dłuższy czas na Tawernie i udziela się dosyć aktywnie i sensownie. Głównie w Marancie, nad czym ubolewam. Fakt, też uwielbiam Marant, ale na forum też można od czasu do czasu popisać. Jest rozgarnięty, pisze poprawnie i raczej nie popełnia błędów. Ma olej we łbie, da się z nim pogadać, choć bardzo czepliwy i bitny jest. :P Lubi się wyzywać, kłócić. Chociaż wiem, że robi to w dobrej wierze.

O charakterze: Jak już wspomniałem, jest to człowiek czepliwy i bitny, lubi łapać za słówka, kłócić się i wyzywać, chwalić i akcentować to, żem jest odeń młodszy. :P Lubię go, choć potrafi mi czasami podziałać na nerwy. Nie podoba mi się Bractwo jakie zaczął kierować, ale to już z deka inna sprawa. Ma dobre poczucie humoru, ale czasami walnie sucharem, jak i ja. Ma mnogie zainteresowania, poczynając od anime (choć tu głównie kiepski Bleach) przez wszelaką literaturę fantasy idąc i na przeróżnej muzyce kończąc. Lubi mnie rozbawiać stwierdzeniem, że Slipknot gra heavy metal. Ogólnie fajny gość, nic do niego nie mam i go lubię. :)

Obrazek, który kojarzy Ci się z userem:

Pierwsze słowo/zdanie, które kojarzy ci się z userem: Diom, cipo.

Jego tekst/post, który Ci się spodobał: Było kilka takich w Marancie, których 'tajemniczość i groza" sprawiały, że wybuchałem śmiechem, ale nie będę ich tu teraz przytaczał.

Jak wyobrażasz sobie jego/jej przyszłość: Ciężko powiedzieć. Przyciskany presją przemaluje się na czarno i wyjedzie do Arabii Saudyjskiej, gdzie odkryje nowe złoża ropy naftowej. Przez pewien czas będzie taplał się w forsie, ale nagle zaszaleje za popierdoloną kobietą i splajtuje nim się obejrzy, a ta i tak na niego nie spojrzy. Widzicie pewną analogię...? :D

Co chciałbyś zrobić z userem: Rosół. Taki porządny ze świży kury.

Twój stosunek do usera: Lubię go, ale też bez przesady. :D

Dlaczego tutaj napisałeś?: Bo czekam aż ten pierdolony Sado tu coś napisze, żebym mógł go chuja ocenić. :P

O co chciałbyś go zapytać?: Olejek z filtrem 10% czy 15%?

Julian:
Darlenit

O nicku: Teraz jak patrze na ten nick na myśl nasuwa mi się jakaś postać gry Gothic bądź jej podobnej. Ale taki spoko, jednym minusem jest nicku jest to, że nie można go zdrabniać.

O avatarze: Orzeł w ogniu. Na myśl przychodzi mi legenda o Lechu, Czechu i Rusie. Jak to Lech zobaczył białego orła na czerwonym niebie. W tym wypadku jest czerwony orzeł na czerwonym niebie.

O sygnaturze: On chyba go nie uznaje. Więc nie ma co ocenia

O prywatnym podpisie: Cytat z filmu Seksmisja. Bardzo mi się podoba

O profilu: Profil jak to profil. Prywatny podpis jest, avatar jest, uczestnictwo w Marancie jest. Nic specjalnego.

O userze słów kilka: Aktywny user, posiada własny PBF. Przypadł mi do gustu, fajnie pisze, jest ok.

O charakterze: Nie wiem, nigdy z nim nie rozmawiałem, więc nie mogę o tym zbyt wiele powiedzieć.

Obrazek, który kojarzy mi się z userem:

Wiem, że mały. Ale wariat, ale wariat.

Pierwsze słowo/zdanie, które kojarzy Ci się z userem: JA MAM PBF

Twój stosunek do usera: LIKE IT

Dlaczego tutaj napisałeś: Bo dawno temat nie był odświeżony i mnie prosił :*

O co chciałbyś go zapytać: "Chyba widziałem tutaj kotecka?"

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej