Tereny Valfden > Dział Wypraw

W głąb ziemi: 5 ÂŚwiątynia

<< < (8/34) > >>

Elrond Ñoldor:
// no... ale głównie to tylko ja i autor czytamy posty Domenica... no i chyba MG wyprawy :/

Elf zlustrował okolicę. Prawie wszyscy jako tako walczyli. Ciskać z takowego miejsca zaklęciami było by trochę niebezpiecznie, gdyż pocisk mógłby trafić którego z kamratów Elronda. Walczyć w zwarciu tez nie miał jak za bardzo gdyż jego nauczyciel w napływie mądrości mu go złamał.
Elrond teleportował się za wszystkich i zaczął skanować zaklęcie:
- Iaishosh Huushar, Ipush Grish Izqiysh... - w dłoni elfa pojawiła się kula energii która poprzez stałe dodawanie energii magicznej, rosła. W końcu, po paru sekundach, elf cisnął nią w najbliższego z utopców. Ten trafiony, poparzony i poraniony padł martwy...

(czar: Piorun kulisty; lewitacja)

Gunses:
//Erlond, co ty myślisz, że ja nie czytam postów?

//Tkoron. Zaskakujesz mnie ;] Bestia padła.
//Erlond. Zabiłeś bestie.
//Piszcie statystyke żywych, martwych.
//5/13

Hagnar Wildschwein:
//Ej bo się fochne :D
Krasnolud pierdnął i użył obrotu czego efektem było rozpierdolenie wszystkich. Wyłomotał w rzyć tego, którego Elrond przysmażył. Tłumaczył się mniejszą oślizgłością... Następnie spuścił się na najbliższego z poległych...//

-Jak już rzekłem- kontynuował rozmowę z wampirzycą krasnolud, który podniósł się już z klęczek i otrzepał z natury pałającej do niego miłością
-ÂŁadnie zaiste cięłaś Pani tego plugawca co mnie i Gucia próbował pochlastać... Dłużnikiem mi pozostaje ostać, nic innego...- dodał i skłonił się nisko. Ujrzawszy skinienie głowy Setmre Domenic odwrócił się by oglądać zmagania towarzyszy. Tłumaczył sobie to na wiele sposobów jednak ostatecznie najważniejszym argumentem były nowe perfumy wampirzycy z Atusel...

Gunses:
//Ej bo się fochne  :lol:
Krasnolud pierdnął i użył obrotu czego efektem było rozpierdolenie wszystkich. Wyłomotał w rzyć tego, którego Elrond przysmażył. Tłumaczył się mniejszą oślizgłością... Następnie spuścił się na najbliższego z poległych...//

//Ooo... Znwykle '//' mają wnosić coś do wyprawy, ew. mogą zawierać pytania i odpowiedzi na nie. A twoje spuszczanie się jest tu nie na mniejscu, co pragnę zaznaczyć.

Hagnar Wildschwein:
//To była alternatywna wersja mojego postu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej