Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Nałogi

<< < (11/12) > >>

Arkhan:

--- Cytuj ---A mógłbyś jednak Panie Arkhanie wytłumaczyć, w którym momencie zaprzeczam samemu sobie, bo nie zauważyłem.
--- Koniec cytatu ---

OMG przecież ci u góry geniuszu pogrubiłem tagiem

--- Cytuj ---W którym miejscu napisałem, że jedyna słuszna muzyka to metal, a fani HH czy jakiejkolwiek innej muzyki to wieśniaki?
--- Koniec cytatu ---

Ironia...

--- Cytuj ---Nie znam historii, mimo wszystko myślę że rzucanie tekstów typu Według naszego kolegi Judaszynia, jesteś gorszy w oczach społeczeństwa bo się przyznajesz do tego, że muzyka i granie na kompie to twoje nałogi. są zbędne
--- Koniec cytatu ---

To fajnie ale szczerze mówiąc guzik mnie obchodzi co dla ciebie jest zbędne zachowaj to dla siebie.

Defender:
Hahaha no to spoko "geniuszu" ja nie zrozumiałem Twojej ironii i szczerze mówiąc dalej nie rozumiem, (bo nie wiem co ma do dyskusji to jakiej muzy słucham i co myślę o innych, ale ok niech Ci będzie) Ty nie zrozumiałeś mojej (przeklęci niech będą...) i jesteśmy kwita.

Co do tematu jeszcze nie zdążyłem się uzależnić od niczego nowego.
AVE

Dee'mon:
Co do nałogów to:
-Fajki-nie jestem uzależniony i nie pale a co więcej denerwuję mnie zapach papierosa
-Tabaka no cóż nie jestem uzależniony ale wciąganie jej sprawia mi dużą przyjemność
-Alkohole jakieś piwo okazyjnie nie więcej. Wódki nie lubię może czasami jakieś dobre wino
-Zioło pale i dobrze mi z tym chodź nie nałogowo, ale staram się raz na miesiąc coś spalić
-Narkotyki nie biorę nie ma sensu się uzależniać od rzeczy, które wykańczają

--- Cytuj ---W ciągu ostatniego miesiąca wpadł mi nowy nałóg do kolekcji. Wstyd się trochę przyznawać do tego... no ale cóż... Uzależniłem się od medykamentu powszechnie nazywanym Acodin, czyli tabletek na ból gardła(wtajemniczeni pewnie wiedzą dlaczego, te 20 tabletek i ta przepiękna bania). Nie jest to co prawda uzależnienie fizyczna, ale psychiczne, z którym staram się walczyć od piątku i jak do tej pory, daje rade... Co z tego wyjdzie zobaczymy... no cóż lekomania rządzi :D.
--- Koniec cytatu ---

Ja raz spróbowałem Acodinu i nie żałuje o to zawsze jakieś doświadczenie, ale efekt był średni (halucyny itp.). Wziąłem ok. 10mg DXM/KG, przez co doszedłem do 3 plateau (42 tabletki) oczywiście po tym obiecałem sobie, że nie wezmę już takiego g****.

Z poważaniem
BalloorT

stefan666:
Moim uzależnieniem jest Komputer i to do tego stopnia że wole pogadać z kims przez gg czy na forum niź w realu , przez to że spedzam po 6h czy 8h (kiedy mam wolne) straciłem umjęjetnosci rozmowy z ludzimi nie lubie chodzic na dwór . Chyba że kolega po mnie przyjdzie ale i tak idziemy do niego grać lub uzywać PC . I powiem tak Uwazajcie bo papierosy odbieraja zdorwie (zycie) a komputer czas czlowiek izoluje się od swiata . Wiec radze wszystkim uwazaci probowalem nie uzywac pc ale mi nie wyszlo chyba ze bylem na wakacjach przez miesiac bez kompa ale potem gralem po 12h ...

Mr.Snaki:
Ja mam 2 pierwszy wstaje zapiekanka i hop do kompa nawet jak nie mam po co 2 nienawidze piwa łykne... nie ma końca pije i pije

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej