Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Nałogi
Bathory:
Nałogi no cóż moge powiedzieź,pić nie pije(no moze czasem piwo),narkotyków nie biorę ani zielska nie palę,więc jedynym nalogiem są papierosy od jakiś 5 lat,no kiedyś jeszcze od herbaty byłem uzależniony ale mi przeszło,zapomniałbym jeszcze dodać mój największy nałóg czyli muzyka,słucham jej na ogrągło,no chyba że śpię albo jestem gdzieś gdzie się nie da,jest to chyba jeden z najprzyjemniejszych nałogów,tak mi sie zdaje.
Legolas:
Ja tam nie jestem od nieczego uzależniony. Chyba że jazda na rowerze to nałóg. Tak naprawde nie pije ( nie jestem pełnoletni ) ale i tak nie pije chyba że okazyjnie. Nie palę i nie lubie kiedy ktoś przy mnie pali. Przebywam z tą osoba jeśli musze, nie mam innego wyboru. Nie zażywam narkotyków bo nie zamierzam. Ale często właśnie jeżdżę na rowerze może nie zawodowo. Wprawdzie dosyć dużo czasu spędzam przed komputerem ale potrafię przestać.
r4d00:
Jeśli chodzi o nałogi to nie mam. Ale czasami piję piwo (Carlsberg najlepszy ). Lubię sobie też przypalić to i owo, hehe . Ale robię to dla czystej przyjemności i nie mam z tym jakichkolwiek problemów mimo mojego młodego wieku. Kiedyś to od kompa widłami mnie trzeba było odciągać, ale teraz nie mam z tym większych problemów. Wolę wyjść na dwór z przyjaciółmi czy pograć w gałę niż siedzieć przed monitorem. Pozdrawiam.
Tiw:
Ja poważniejszych nałogów nie mam, choć zdaża mi się czasami coś wypić. Uważam za głupote palenie, ja wole uzbierać kasę na jakąś fajną gre, a nie codziennie zatrówać siebie i znajomych fajkami. Jestem uzależniny tylko od komutera.
Melkor:
Palenie- nie palę, ponieważ uważam, że to głupota i gdy czuję dym z papierosów to robi mi się nie dobrze (nie wiem dlaczego ale jestem bardzo czuły na dym z papierosów).
Narkotyki- nie używam. Nie wiem co może być w nich interesującego i nie chcę wiedzieć. Nie chcę mieć również styczności z osobami, które korzystają z narkotyków.
Alkohol- generalnie to nie piję chyba, że tylko w wakacje wypiję 1 albo 2 (nigdy nie wypiłem całej puszki).
Moimi nałogami są książki, komputer i.........oczywiście dziewczyna.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej