Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najlepsza część gry

<< < (6/9) > >>

Casano:
Gothic 1: Napewno nie grafika, ale prostota która mnie oczarowała gdy wchodziłem w te klimaty. Duzo niedoróbek, które nadrabiała świetna grafika. Nic dodać nic ując.

Gothic 2: Lepsza, bardziej szczegółowa grafika, świetne zadania fabuła. Trudność gry bardzo dobra.

Cristal:
Ja najbardziej lubie czesc pierwszą. Uważam, że ma ona niepowtarzalny klimat i wręcz niesamowitą fabułę. Szybko wciąga i przenosi nas w świat przygód. Grafika może nie jest najlepsza, ale przecież nie jest to najważniejsze...

Pozdrawiam...

Nefarius:
Dla mnie najleprzą częścią był Gothic II leprza grafika niż w GI (najbardziej idzie to zauważyć na kitku Bezimiennego, w GI to prawdziwy brązowy trójkąt a w GII sie troche różni. Fajna fabuła, według mnie leprza niz poprzednia część, większy teren, ogulnie więcej możliwości, więcej NPC-ów no ogulnie uważam że leprze ...
Pozdrawiam

Elanor:
Gothic I
Napewno najlepszą jej zaletą jest fabuła i klimat stworzonego świata.
Na początku nie byłam przekonana do gry. Dopiero po jakimś czasie gra mnie wciągnęła i to na długo. Grafika jaka była taka była, ale ja nie zwracam na nią szczególnej uwagi. Zaskakujące były nagłe zwroty akcji czego nie było w innych grach.

Gothic II
Mnie sie bardzo podobała druga część Gothica. Można było spotkać starych znajomych z kolonii. Według mnie smoki były dość słabymi przeciwnikami. Historia została dobrą kontynuacją jedynki.

Gothic II: Noc Kruka
Bardzo fajny dodatek. Może jak dla mnie troche trudny. Nieodkryta częśc wyspy była ciekawym miejscem. Jednakże moim zdaniem jest to dodatek nie potrzebny. Autorzy powinni skończyć cała część 2 a nie po około roku dodawać Noc Kruka. Albo im się nie chciało, albo chcieli sobie dorobić. Już dawno powiniem wyjść Gothic III.

Daedagor:
Moją ulubioną częścią jest Gothic II Noc Kruka ponieważ są nowe postacie,starzy przyjacie jescze z gothica I
w JARKENDARZE jest wspaniały krajobraz np.:
Cudny kanion z bibloteką budowniczych
Wspaniłe Ruiny mieszkańców Jarekendaru
"ÂŁadne" bagno z ruinami różną roślinnością
I to chyba wszystko.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej