Tereny Valfden > Dział Wypraw

Insygniów poszukiwanie

<< < (5/20) > >>

Gromak:
Wyciągnąłem miecz i podbiegłem do jednego z wilków od razu zaatakowałem go gdyż on też biegł w moją stronę. Po ciosie w łeb wilk padł, jednak czułem ruch powietrza z lewej, wykręciłem piruet w prawą stronę jednocześnie przykucając, wilk który był już na tyle blisko by mnie zaatakować dostał mieczem z żebra, miałem małe problemy z wyciągnięciem ostrza, mimo wszystko - udało się, rozejrzałem się, ni widziałem jak na razie zagrożenia.

Tkoron:
Tkoron walczył dalej, wzmocniony dawką krwi użył wyostrzenia zmysłów ( atrybut rasowy ).
teraz walka byłą jeszcze prostsza, każdy ruch zauważał błyskawicznie więc nic nie mogło podejść do niego i go zaatakować nie zostając wcześniej zauważonym.
Natychmiast, kiedy tylko dwa wilki zaczęły biec w jego stronę, Tkoron podbiegł w ich kierunku, kiedy ten bliższy zaatakował Tkoron nie patyczkując się uderzył go potężnym ciosem ( potężny cios miecz V ) i chwilę później wyszarpnął miecz z truchła.
Kolejny wilk już podbiegał jednak nie miał szans z szybkością i sprawnością wampira. Nim zdążył zaatakować dostał pchnięcie w pysk ( pchnięcie miecz V )

Wilki zabite 8(9)/12

Gunses:
//(Tkoron) Warunkiem dobrego posta jest pisanie gdzie atakujecie. Jeśli nie sprecyzujecie, zacznę myśleć, że atakujecie uszy lub ogony wilków. Wtedy nie będzie z wami najlepiej.
//(Amen) Innym z warunków poprawnego posta są wypisywane ataki i umiejętności. Należy zaznaczyć podczas walki lub pod nią jak specjalizacje i ataki zostały użyte.
//Amonef: Miecz, choć tępy i amatorski rozciął skórę i ciało na szyi bestii. Wilk padł na ziemię, ale zaczął się powoli podnosić.
//Jeśli posty się nie poprawią będziecie walczyć do usranej śmierci. Aż w końcu nauczycie się pisać ;]

8/12

Tkoron:
Tkoron wałczył dalej. Przeciwników nie zostało dużo, ale i tak cały czas skupiał się na walce, bo w końcu nawet ostatni z wilków może go zabić.
Kiedy po chwili czekania żaden z wilków go nie zaatakował Tkoron postanowił sam zadać pierwszy cios. Wybór padł na dwa wilki które stały niedaleko.
Wampir zaczął biec już w trakcie biegu przygotowywał miecz do zadania ciosu, kiedy tylko dobiegł wilk skoczył na niego, Tkoron niezbyt tym zdziwiony wymierzył błyskawiczny cios w gardło wilka( pchnięcie miecz V ). Zaraz potem wprawnym ruchem wyszarpnął miecz z martwego zwierzęcia.
Kolejny wilk zaatakował, jednak nie dość szybko, Tkoron był na to przygotowany i kiedy tamten się zbliżył od razu dostał potężny cios w głowę. ( potężny cios miecz V ).
Kiedy kolejne zwierze padło Tkoron wyszarpnął z niego miecz rozglądając się za resztą zwierząt.

10/12 zabitych

Amonef:
Amonef będąc lekko oddalonym od reszty zauważył jak jego przeciwnik podnosił się więc podbiegł do niego i wykonał cięcie szyi oraz dla pewności cios w głowę. Nie był pewien czy wilk wstanie więc odskoczył od bestii i obejrzał się wokół siebie by sprawdzić czy inne stwory nie biegną w jego kierunku.
Zawołał wodząc oczami po kompanach i wilkach:
-Kamraci! Wszyscy cali? Nie dajmy się tym pieską i zakończmy krwawe polowania tejże watahy!  krzyczał młody Oteriańczyk.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej