Tereny Valfden > Dział Wypraw

Po topór

<< < (4/30) > >>

Canis:
- Sęk w tym, że już ci powiedziałem wszystko co wiem... Mogę ci tylko powiedzieć, że miejsce tortur jest w jaskini, znaczy szlachta miała wydrążoną grotę, jako krasnolud wiesz jak w skale drąży się kilofem. tam było stworzone profesjonalne miejsce tortur, wszelkie wymyślne narzędzia tortur, począwszy od pręgierzy, szubienice, po gilotynę i inne takie, nie pamiętam dokładnie. To wszystko jest schowane, zapieczetowane wręcz w jednej ze skał na wybrzeżu skalistym, ludzie ci opowiedzą dokładnie co się stało, ale nadeszła fala i zmyła posiadłości w tym i tę farmę na której mój przyjaciel obrabiał pole, twoim zadaniem bezie znaleźć to miejsce, zapewne będziesz musiał popływać. Gdy znajdziesz miejsce, będziesz musiał zaznaczyć na mapie położenie, potem podasz mi te informacje i otrzymasz całą zapłatę. Pomału dopływamy, za nieco ponad godzinę będziemy na miejscu

Hagnar Wildschwein:
-Dobre! Już mnie łapska świerzbią aby połazić po tych grotach. A pływanie? No trudno, w końcu trzeba się okąpać...- powiedział krasnolud.

//
Po ponad godzinie rejsu. Statek dobił do brzegu. Krasnolud wyszedł na portową ziemię.

Canis:
Rozszalał się sztorm na morzu i rejs się przedłuży.

Nigdy nie waż się robić za opiekuna wyprawy gdy nim nie jesteś, ani za MG, nigdy na tym dobrze nie wyjdziesz.

Kapitan ogłosił, że spaczenie z kursu z powodu niesprzyjających warunków atmosferycznych spowodowało wydłużenie się rejsu o jeden dzień.

Hagnar Wildschwein:
///Oj wybacz. Sugerowałem się czymś innym z głupia.

Canis:

--- Cytat: Domenic aep Zirgin w 03 Sierpień 2009, 22:51:13 ---///Oj wybacz. Sugerowałem się czymś innym z głupia.

--- Koniec cytatu ---

O rzesz kur*a, pałka się przegła.

Kto ci tu do cholery swoje mądrości każe, ba, pozwala przelewać? Ty masz wykonywać zadanie jako twoja postać, jak chcesz sobie pogawędzić to w domkach albo w miejscach spotkań organizacji, nie tutaj, nie na wyprawie.

Po pierwsze:
pisze się przy dwóch ukośnikach:

--- Kod: ---[b]//...[/b]
--- Koniec kodu ---

Po drugie to jest zarezerwowane dla opiekuna wyprawy, by uczestników upominał o błędach, albo poinformował o zdarzeniach jakiś i tego się trzymajmy. Ty nie jesteś opiekunem więc przestań mi tu poza swoje prawa wykraczać.

Jasna cholera co jest, kto was tak rozbestwił...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej