Tereny Valfden > Dział Wypraw

Klucz ziemi - Zachód

<< < (6/8) > >>

Gunses:
- Bronię mieszkańców wsi przed tymi bandytami. Pomagam odbudować podpalone domy, naprawić przerwane mosty. Latam po lasach za hultajstwem. Pułapki z piasków ruchomych zakładam. Porwane dzieci odbijam, rodzicą oddaję! Ot jakie zwady im czynię!

Hagnar Wildschwein:
-Wybacz, że zapytam, ale: nie zmyślasz aby? Tylko nie unoś się, muszę mieć pewność nim coś podejmę ostatecznie... A chyba wiesz co mi chodzi po głowie- spojrzał wymownie na blokadę jaką uczynił przed sobą demon.

Gunses:
- Jestem parszyby Demon jak każdy Demon! I taki zostanę! Może i było trochę racji w ich gadaniu! A teraz jak już takie plany łażą ci po głowie, to zaczynajmy!

Hagnar Wildschwein:
-Poczekaj, poczekaj! Mówiłem żebyś się nie unosił. Wyłożyłeś karty na stół wyłożę i ja swoje! Sprawa jest prosta. Potrzebuję twojego pierścienia. Wierz mi, i tak go zdobęde. Zróbmy tak, rozwiążemy wspólnie twój problem w postaci tej bandy, a ty rozwiążesz mój oddając w swej wielkiej łaskawości owy pierścień. Wszyscy będą zadowoleni, a i paru chamów zniknie z tej ziemi. Co ty na to?

Gunses:
- To nie jestem wstrętny Demon? Ale to co proponujesz jest zaiste dobrym rozwiązaniem. Pozbądź się raz na dobry tych chamów. A ja dam ci świecidełko.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej