Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Korea Północna

<< < (2/15) > >>

Kozłow:

--- Cytuj ---Ale byłem w USA i będę się tam wybierał z powrotem do rodziny.Więc wiem więcej od ciebie jeżeli chodzi o USA.
--- Koniec cytatu ---

Szkoda, że nawet sami amerykanie niewiele wiedzą o swoim kraju ^^

--- Cytuj ---A czy ktoś z nas ma pretensje jakieś do Korei Północnej bo jak wyraźnie pisałem chciałem się dowiedzieć co o niej myślicie.
--- Koniec cytatu ---

Ale demonizujesz Koreę.

--- Cytuj ---A to że USA wywołały 3 wojny to zasługa Buscha ,który był podjudzany przez ÂŻydów do wypowiedzenia wojny.
--- Koniec cytatu ---
Jeśli ÂŻydami nazywać szefów korporacji - to tak, racja.

--- Cytuj ---I dobrze że prezydentem USA jest Barack Obama bo kieruje politykę pokojową ,wycofuje swoje wojska z Iraku i nie jest podjudzany przez ÂŻydów.

--- Koniec cytatu ---
Wojska miały być wyprowadzone w ciągu 3 miesięcy, potem zwiększono termin do miesięcy 18, a teraz termin wynosi miesięcy 25. Miło? Zresztą "wycofujemy" z Iraku, a zaczynamy nagonkę na Irak (coraz to więcej newsów) i przerzucamy do Afganistanu (ostatnie natężanie walk, które z TV zaobserwowaliśmy). Kochamy Barracka!

Gordian Morii:

--- Cytat: Pabloo w 14 Lipiec 2009, 16:11:44 ---Ale byłem w USA i będę się tam wybierał z powrotem do rodziny zobaczyć wujka,ciotkę,kuzynkę,kuzyna itd więc wiem więcej od ciebie jeżeli chodzi o USA.

--- Koniec cytatu ---

Tak to że byłeś w Ameryce u cioci i wujka to jest najważniejsze i jesteś już >aster of... i wiesz o Ameryce wszystko. To takie głupie gadanie jakbym mówił że wiem wszystko o np Wenecji bo byłem tam raz na wycieczce:/

A co do Korei. Myślę, że prędzej czy później wybuchnie tam wojna. Nie sądzę jednak iż Korea posiada broń jądrową bo z tego co czytałem ostatnio w kilku źródłach Korea nie posiada jakiegoś wielkiego zaplecza laboratoryjnego w którym mogłaby uzdatniać pierwiastki używane do tych celów. A co do tych prób jądrowych o których informują nas ostatnio media to takie same efekty można uzyskać np poprzez wybuch odpowiedniej ilości trotylu. To samo tyczy się rakiet które mogły by przenosić ładunki jądrowe. Z informacji, które wyszukałem jasno wynika iż Korea ich nie posiada.

Pabloo:

--- Cytat: Komuchnista w 14 Lipiec 2009, 16:21:53 ---Szkoda, że nawet sami amerykanie niewiele wiedzą o swoim kraju ^^
--- Koniec cytatu ---
Ale mam Przyjaciół mieszkających w USA wiedzą dużo o USA i się od nich dowiedziałem no i od rodziny też.

--- Cytat: Gordian w 14 Lipiec 2009, 16:22:13 ---Tak to że byłeś w Ameryce u cioci i wujka to jest najważniejsze i jesteś już >aster of... i wiesz o Ameryce wszystko. To takie głupie gadanie jakbym mówił że wiem wszystko o np Wenecji bo byłem tam raz na wycieczce:/
--- Koniec cytatu ---
Czy ja napisałem że wiem o USA wszystko nie wiec czemu zmyślasz ,a to że wiem co się dzieje w USA to dowiedziałem się od Rodziny i od Przyjaciół.

--- Cytat: Gordian w 14 Lipiec 2009, 16:22:13 ---Nie sądzę jednak iż Korea posiada broń jądrową bo z tego co czytałem ostatnio w kilku źródłach Korea nie posiada jakiegoś wielkiego zaplecza laboratoryjnego w którym mogłaby uzdatniać pierwiastki używane do tych celów.
--- Koniec cytatu ---
To widać nie oglądasz Wiadomości.Korea Północna testują bronie i można powiedzieć że zbroi się na wojnę.

Gordian Morii:
Ale napisałeś że wiesz o Ameryce więcej od Kozłowa. Czyli wychodzi na to że jak ktoś gdzieś był to już wie na ten temat wszystko a już na pewno więcej od innych. To że byłeś gdzieś nie oznacza że jesteś już znawcą.

--- Cytuj ---To widać nie oglądasz Wiadomości.Korea Północna testują bronie i można powiedzieć że zbroi się na wojnę.
--- Koniec cytatu ---

Czy ja zaprzeczam temu iż Korea się zbroi? Ja tylko poddaje wątpliwości posiadanie przez nią broni jądrowej i rakiet, które mogłyby przenosić tą broń.

A na przyszłość radzę czytać uważnie i ze zrozumieniem a jakl nie wystarczy raz to powtórzyć żeby później nie pisać głupot:/

Pabloo:

--- Cytat: Gordian w 14 Lipiec 2009, 17:45:22 ---Ale napisałeś że wiesz o Ameryce więcej od Kozłowa. Czyli wychodzi na to że jak ktoś gdzieś był to już wie na ten temat wszystko a już na pewno więcej od innych. To że byłeś gdzieś nie oznacza że jesteś już znawcą.
--- Koniec cytatu ---
Tak wiem o USA więcej o Kozłowa ale to nie znaczy że wszystko wiem bo ja sam wszystkiego nie wiem ale mam jakieś tam wiadomości o USA.I to prawda że gdzieś już ktoś był to nie oznacza że już wiem wszystko ale jednak tam byłem długo i mam jakieś tam wiadomości.

--- Cytat: Gordian w 14 Lipiec 2009, 17:45:22 ---A na przyszłość radzę czytać uważnie i ze zrozumieniem a jakl nie wystarczy raz to powtórzyć żeby później nie pisać głupot:/
--- Koniec cytatu ---
Tak Gordian czytać uważnie radze bo napisałeś "że wiem wszystko o USA" jak to nie prawda ,tylko jakąś tam wiedzę o USA mam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej