Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Korea Północna

<< < (3/15) > >>

Serail:

--- Cytuj ---Zresztą jedna rzecz - czy ktoś z was był w Korei Północnej?
--- Koniec cytatu ---
A ty byłeś? ^^

--- Cytuj ---USA przez ostatnie 10 lat wywołała 3 wojny - czemu akurat macie pretensje do Korei?
--- Koniec cytatu ---
Mam między innymi pretensje do Korei Płn. nie tylko do niej, imć Koziu. ;P

--- Cytuj ---A czy ktoś z nas ma pretensje jakieś do Korei Północnej bo jak wyraźnie pisałem chciałem się dowiedzieć co o niej myślicie.A to że USA wywołały 3 wojny to zasługa Buscha ,który był podjudzany przez ÂŻydów do wypowiedzenia wojny.I dobrze że prezydentem USA jest Barack Obama bo kieruje politykę pokojową ,wycofuje swoje wojska z Iraku i nie jest podjudzany przez ÂŻydów.
--- Koniec cytatu ---
WTF? Bush, był podjudzany przez żydów? No ja pierdole... Zaraz napisze na forum paranormalne.pl bo ta teoria jest jeszcze bardziej zajebista niż ta, która głosiła iż Titanica zatopili Jezuici chcący w ten sposób pozbyć się masoństwa i żydów...

--- Cytuj ---Ale byłem w USA i będę się tam wybierał z powrotem do rodziny.Więc wiem więcej od ciebie jeżeli chodzi o USA.
--- Koniec cytatu ---
Aha, w trakcie wyjazdu do rodziny inflitrowałeś struktury amerykańskiej armii? xDD

--- Cytuj ---A co do Korei. Myślę, że prędzej czy później wybuchnie tam wojna.
--- Koniec cytatu ---
Obecnie sytuacja się uspokoiła, co zapewne większość z was zauważyła.

--- Cytuj ---Z informacji, które wyszukałem jasno wynika iż Korea ich nie posiada.
--- Koniec cytatu ---
Mógłbyś podać linki? bo chętnie bym sobie poczytał.

--- Cytuj ---Ale mam Przyjaciół mieszkających w USA wiedzą dużo o USA i się od nich dowiedziałem no i od rodziny też.
--- Koniec cytatu ---
I rozumiem, że rozmawialiście o sposobach działania US Army?

--- Cytuj ---To widać nie oglądasz Wiadomości.Korea Północna testują bronie i można powiedzieć że zbroi się na wojnę.
--- Koniec cytatu ---
Telewizja kłamie. :D

Pabloo:

--- Cytat: Serail w 14 Lipiec 2009, 19:27:43 ---WTF? Bush, był podjudzany przez żydów?
--- Koniec cytatu ---
To ty o tym nie wiedziałeś o_0 <hahaha>.Przecież jak Bush miał kadencje to w Biały domu dużo było ludzi z ÂŻydowskimi korzeniami to go podjudzali.

--- Cytat: Serail w 14 Lipiec 2009, 19:27:43 ---Aha, w trakcie wyjazdu do rodziny inflitrowałeś struktury amerykańskiej armii? xDD
--- Koniec cytatu ---
Coś tam wiem o US Army ale nie dużo ,chodziło mi o Politykę jaka się kieruję USA i jak tam jest.

--- Cytat: Serail w 14 Lipiec 2009, 19:27:43 ---Obecnie sytuacja się uspokoiła, co zapewne większość z was zauważyła
--- Koniec cytatu ---
No tak ,ale nie jesteśmy wstanie powiedzieć co tam się teraz dzieje.

--- Cytat: Serail w 14 Lipiec 2009, 19:27:43 ---I rozumiem, że rozmawialiście o sposobach działania US Army?
--- Koniec cytatu ---
O wszystkim rozmawialiśmy wypytywałem się to i owo.Ale wtedy co wyżej pisałem chodziło mi o Politykę jaka się kieruję USA i jak tam jest.

--- Cytat: Serail w 14 Lipiec 2009, 19:27:43 ---Telewizja kłamie.
--- Koniec cytatu ---
Nawet wiadomości?

Serail:

--- Cytuj ---To ty o tym nie wiedziałeś o_0 <hahaha>.Przecież jak Bush miał kadencje to w Biały domu dużo było ludzi z ÂŻydowskimi korzeniami to go podjudzany.
--- Koniec cytatu ---
O_o

--- Cytuj ---Coś tam wiem o US Army ale nie dużo ,chodziło mi o Politykę jaka się kieruję USA i jak tam jest.
--- Koniec cytatu ---
Zmiana gabinetu politycznego powoduję zmianę kierunku, w którym porusza się dany kraj. Nie wiemy jeszcze, jakie jest stanowisko Obamy w kilku bardzo ważnych sprawach, bo pamiętać należy że to co sie mówi, a to co się robi to dwie różne sprawy.

--- Cytuj ---Nawet wiadomości?
--- Koniec cytatu ---
Zwłaszcza. :D

Pabloo:

--- Cytat: Serail w 14 Lipiec 2009, 19:47:23 ---Zmiana gabinetu politycznego powoduję zmianę kierunku, w którym porusza się dany kraj. Nie wiemy jeszcze, jakie jest stanowisko Obamy w kilku bardzo ważnych sprawach, bo pamiętać należy że to co sie mówi, a to co się robi to dwie różne sprawy.
--- Koniec cytatu ---
Większość Amerykanów ,którzy poparli Obame są zadowoleni bo mimo że jak na razie nic takiego w USA nie zrobił.Bardziej są zadowoleni z Obamy niż z Buscha.

--- Cytat: Serail w 14 Lipiec 2009, 19:47:23 ---Zwłaszcza.
--- Koniec cytatu ---
Jakby w wiadomościach kłamali to byśmy się niczego nie dowiedzieli.

Serail:

--- Cytuj ---Większość Amerykanów ,którzy poparli Obame są zadowoleni bo mimo że jak na razie nic takiego w USA nie zrobił.Bardziej są zadowoleni z Obamy niż z Buscha.
--- Koniec cytatu ---
Bo nie da się być mniej zadowolonym z kogos, niż z Busha :D:D

--- Cytuj ---Jakby w wiadomościach kłamali to byśmy się niczego nie dowiedzieli.
--- Koniec cytatu ---
A może dowiadujemy się nie tego co trzeba?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej