Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Ulubiona gra Blizzarda

<< < (7/9) > >>

Cesc:
Od Blizzarda moją ulubioną grą, jest Warcraft 3 i dodatek. Nie jestem wielkim fanem tej gry, ale cenie ją sobie. Przeszłem ją chyba dwa razy. Podoba mi się w niej: jednostki, rasy, boahterowie(i ich magia), bitwy, kompanie. Często grywam poprzez siec lokalną z kolegami ;]. Moja ulubiona rasa to Ludzie, a bohater to ArcyMag, Miedziobrody i Ilidan. Warcraft III, jest dla mnie bardzo dobrą grą, nie raz mam ochote powrócic do przeszłości, gdy grywałem w niego nocami.

slawex:
Oczywiście że Warcraft 3 :) Diablo też jest ok ale stanowczo wole warcrafta ponieważ lepiej się gra na necie bardziej urozmaicone oprócz standardowych gier są własne gry(tkz. umsy)

Dobrze radzę przyłożyć się  następny raz do wypowiedzi i ją rozwinąć, bo w innym wypadku otrzymasz warna. [Arthas]

Anmarius:
Moją ulubioną grą, którą stworzył Blizzard, to oczywiście Warcraft III. Pierwszy raz, zagrałem w niego u brata, bo mój jeden brat mieszka oddzielnie i stwierdziłem, że gram może być dobra. Nie myliłem się. ÂŚwietne filmiki, które zostały bardzo dobrze dobrane do gry i różnych sytuacji. Zwróciłem uwagę też na grywalność, która była znakomita. Duży wybór jednostek i ras, które dodają tej grze jeszcze więcej plusów. Grafika też była dobrze dobrana ( nie jak do gothic 3 ;) ). Nawet na słabym sprzęcie ta gra może pójść. Jest to również moja ulubiona strategia. Wydobywanie surowców, budowanie budynków itd. Miałem też pewny dylemat ze StarCraftem, ponieważ też jest to bardzo dobra gra.

Podoba mi się też bardzo, to,że dlatego, że mogłem od niej odejść ( nie tak jak od Gothica, siedziałem przez cały dzień i dopiero, gdy tato krzyknął, to wtedy odchodziłem   ).

Jej ogromną zaletą jest bardzo wciągająca fabuła, zawsze się w niej coś dzieje.

A tutaj o moich ulubionych rasach itd. :)

Moją ulubioną postacią w tej grze jest Arthas, nie wiem czemu. Super jest jego historia, a później fajnie jest, jak się zmienia w Rycerza ÂŚmierci.

Moja ulubiona rasa, to:
- nieumarli, ponieważ mają fajne jednostki i Ryczerza ÂŚmierci.
Moja ulubiona kampania, to:
- kampania Orków, ponieważ tam mamy do czynienia z jedną fajną misją i ogólnie, to nie wiem, czemu akurat Orków  

Podsumując, to gra jest wprost znakomita. Minusów, to ona ma bardzo mało, a gra się w nią bardzo przyjemnie.

Thorus15:
Starcraft + Brood War - gra specjalnie mnie nie zachwyciła, ale miała ciekawą kampanię i oczywiście różnorodne rasy, mające swoje słabości i zalety, mojimi ulubionymi jednostkami były Goliaty u Terran. Gra nawiązuję się troche do War III.

Diablo II - Kiedy wybrałem postać barbarzyńcę, wiedziałem że rozpoczyna się wielka przygoda, nie za bardzo lubie gry H&S. Pamiętam widok umerającej krwawej orlicy, ukończyłem pierwsze 5 zadań i zaciołem się bo nie potrafiłem znaleść jakiejś demonicy w katakumbach klasztoru.

Warcraft III + The Frozen Throne - to moja ulubiona gra z gier Blizza, ładna grafika, muzyka i ta grywalność,  rozległa kampania, 4 rasy do wyboru, a do tego można grać bohaterem na Single Playerze, co sprawia znakomite wrażenie, TFT daje nam nowe jednostki np. Górskie Olbrzymy u Nocnych elfów, i ulepszenia ich machin oblężniczych.

Najlepszą z gier Blizzarda jest według mnie Warcraft, jak wspomniałem wcześnie w H&S nie lubie zbytnio grać, noi oczywiście wolę strategie magii i miecza, a nie piscoletów i nauki.

Lucas Paladin:
Hmm... szczerze mówiąc moje spotkanie z produktami firmy Blizzard było krótkie i bardzo przyjemne. Miałem okazję zagrać w dwie gry, które wyszły spod ich znaczka czyli Diablo II oraz Warcraft III. Gdybym miał postawić na moją ulubioną miałbym problem, ponieważ Diablo jest jednym z moich ulubionych RPG z elementami akcji, a z kolei Warcraft strasznie przypomina mi Warlords Battlecry III, od którego ostatnio nie mogę się oderwać. Jednak mój głos pada na Diablo, mimo tego, że i może nie ma tam tyle rzeczy co w jego rywalu, ale jednak przecież to zupełnie inne gatunki(Kamil13 Diablo nie jest H&S :]) Diablo ma coś czego Warcraft nie ma i sam nie potrafię powiedzieć co to jest, bo przecież obie mają świetny klimat i grywalność, ale uważam, że lepiej grało mi się w Diablo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej