Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Ulubiona gra Blizzarda
Eric:
No nie wiem czy mogę się jakoś wypowiedzieć, ponieważ grałem tylko w Diablo II i dodatek do niego i to było dla mnie wspaniałe dzieło dzięki tej grze ( byłem nie wyspany - zarywanie nocek :P ) polubiłem H&S i zagłębiłem się w niezwykły świat Diabla. Dodatek "Pan Zniszczenia" dostarczył mi kolejną porcję świetnej zabawy. Diablo II zasługuję zdecydowanie na miano najlepszej gry swojego gatunku. No cóż żaden inny Hack&Slash, ani Titan Quest ani LOKI nie zastąpi mi Diablo, najlepszej siekanki w jaką grałem i według mnie - najlepszej gry Blizzarda. Moja ocena Diablo to 11/10 :P
Dark:
Oczywiscie gra Diablo 2 z dodatkiem LoD. Mimo swojego wieku i nienajnowszej grafiki, wciaz przyciaga, i mozna grajac z nia tracic czas godzinqmi. Wm - najlepsza gra blizzard .
Sorra za bledy, pisze z zagranicy.
Chabacik:
Oczywiście że Wracraft III. Szczególnie w polskiej wersji. Strasznie długo latałem po mieście za tą grą ale teraz do samej gry. Mam podobne zdanie co IsentoR. Grafika jest zniewalająco piękna. Posiada taki klimat... potrafi wciągnąć gracza. Znakomita fabuła która ma wiele zwrotów akcji takich jak przejście Arthasa na stronę zła czy, zamienienie orków Helscrema na orków haosu. Cztery rasy,nieumarli, orkowie, ludzie, nocne elfy. Każdą pokoleji rozwijamy. Gra trzyma w napięciu do ostatniej misji. Grę gorąco polecam wszystkim fanom tego gatunku gier.
Pozdrawiam.
Chabacik
Eregrin:
Warcraft III oraz dodatek do niego: The Frozen'Throne. Grałem w nią, gdy miałem 4 lata. Aż do dziś w to gram. To jest świetne. Prawdziwa strategia. Trzeba się rozwijać szybko, dbać o surowce, rozwój armii i w ogóle. Naprawdę, nic dodać, nic ująć... ;)
Patty:
Niezaprzeczalnie World of Warcraft. Ciąg dalszy zwykłego wara, możliwość grania większością ras, jakie zobaczyliśmy. Można bardziej wczuć się w świat, który nas otacza. Nie tak jak w warze, wszystko z góry, a gramy postacią, która samodzielnie wszędzie dojdzie. Na przykład, można iść do Undercity, czego w zwykłym Warcraft nie można było robić. Stormwind City, stolica ludzi. I inne smaczki, których nie było dotychczas.
P.S: Te rasy, jakie dotąd spotkaliśmy, a nie możemy nimi grać to Taunka i Tuskar.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej