Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Ulubiona gra Blizzarda
Visor:
Jaką gre Blizzarda lubicie najbardziej?? Ja najbardziej lubie Starcraft. Rewelacyjna gra strategiczna w czasie rzeczywistym trzy wogóle różne rasy i każdą trzeba nauczyć sie grać ponieważ każda rasa jest inna ale słabe i mocne strony wszystkich trzech ras równoważą, po prostu doskonała gra.
Arthas:
Moją ulubioną grą stworzoną przez Blizzarda jest oczywiście Warcraft III. Jak zdążyliście zauważyć, mam z owej gry obecny avatar. Teraz kilka słów o samej grze. Mam w niej do dyspozycji dwa tryby - singleplayer i multiplayer, bardziej podobał mi się i dłużej grałem w kampanię dla pojedynczego gracza. Nie można jej nic zarzucić, jest ona bardzo ciekawa, intrygująca i bardzo rozbudowana. Warcraft III grywalnością, dokonałą fabułą i klimatem przewyższa wiele podobnych RTSów i jest niemal doskonały. Podczas rozgrywki zwróciłem dużą uwagę na przerywniki filmowe - zostały one doskonale dobrane do gry i stworzone, po prostu cudo. Oprawa muzyczna jest równie wysokiej jakości, co grafika i obie rzeczy dodają grze uroku. W grze moim ulubionym bohaterem jest bez wątpienia Arthas, którego historia jest znakomicie i ciekawie przedstawiona. Jedyną wadą, która tak naprawdę dawała się we znaki i mi troszkę przeszkadzała jest niemożliwość stawiania wszelakich murów obronnych i fortyfikacji warownych, aczkolwiek bez tego da się żyć i nie jest to aż tak ważne w samej grze. Multiplayer jak cała gra jest wspaniały i do tej pory gram na Battle Necie. Polecam gorąco.
Charnel:
a ja chyba najbardziej lubie WOW'a gdyż to najlepsza gtra MMORPG jaką widział świat ! odjechana grafa i zadania poprostu uwielbiam w nią grac
tH.:
Cóż, w owe "gry" gram mało i nie zwykłem się nimi interesować. Produkty z pod szyldu Blizzarda... miałem styczność z dwoma a scislej Starcraft, oraz Warcraft III.
Przy pierwszej z wymienionych nie zasiedziałem długo, gdyż uwzględnione klimaty w ogóle mnie nie interesują. Do tego odstraszyła mnie bariera językowa, gdyż dobrych kilka lat temu nie miałem pojęcia o angielskim. Również gra mnie zbytnio nie zainteresowała, więc postanowiłem dać sobie spokój.
Następnym produktem, jak już mówiłem był Warcraft III który w porównaniu do Starcrafta niezwykle mnie zaskoczył. Bardzo spodobały mi się klimaty gry, jak i bajkowa grafika. To wszystko przyczyniło się do dwukrotnego "zaliczenia" gry, oraz kilku amatorskich dodatków.
Jak nie trudno się domyślić, druga gra z wymienionych wyparła na mnie dużo lepsze wrażenie, tak więc ulubioną grą Blizzarda z mojego punktu widzenia zostaje Warcraft III.
Isentor:
Z produkcjami Bizzarda obcuje od bardzo dawna. Pierwszą moją grą był Warcraft I, gra na tamte czasy bardzo mi się spodobała i zaciekawiłem się jej światem. Następnie ukazał się Warcraft II przez którego po raz kolejny zarwałem kilka nocek. Ostatnimi laty na rynku ukazał się Warcraft III, oh po premierze tego cuda nie odchodziłem od kompa póki nie ukończyłem gry. ÂŚwietna fabuła, wspaniały świat fantasy i ten klimat coś pięknego. A do tego ta kampania i przejście Arthasa na stronę zła, coś pięknego, tym bardziej, że rasa undead była moją ulubioną. Wszystkie 3 wielkie tytuły ukończyłem w wersji angielskiej a bariera językowa w niczym mi nie przeszkodziła.
Dalej chyba nie ma o czym pisać...a Diablo to była gra przez którą też wiele nocek zarwałem. Bizzard wydał ogrom wspaniaych gier dzięki którym graczom przez wiele lat żyło się lepiej...i oby było tak dalej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej