Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Ulubiona gra Blizzarda
Syriusz23:
Moim niewątpliwym faworytem jest gra Warcraft III + rozszerzenie. Dalej prowadzą WoW ( Avatar, avatar !!!), a na samym końcu jest Diablo I. W Starcrafta nie grałem, więc wypowiadać się nie będę.
Wrath:
Blizzard jak robi gry to niezbyt często ale jak coś zrobi to klękajcie narody cud miód i orzeszki.
Nie mam ulubionej gry każda jest świetna ale najbardziej podszedł mi Diablo 2 i Warcraft 3 już mówię czemu.
Diablo rozwalił mnie swoją grywalnością chodź nawet w dniu premiery nie miał rewelacyjnej grafiki to i tak wiele osób przyciągało na wiele godzin.Do dyspozycji dostajemy pięć postaci (a w dodatku doszły jeszcze dwie)
niegłupia jest też fabuła która opowiada o Mrocznej Trójcy (którą musimy zgładzić) i innych sprawach lecz nie będę tu o nich pisać zagrajcie to sami zobaczycie.
A Warcraft jest świetnym RTSem z dobrą fabułą i kilkoma rasami które różnią się od siebie jednostkami itp.
Obydwie gry łączą dwie rzeczy świetne filmiki (które mnie zaszokowały) i opcją gry przez battle.net.
mejdej:
Hmm, ulubiona gra? Cięzki wybór, ponieważ wszystkie gry Blizzarda bardzo lubię. Myślę jednak, że najlepszą będzie Diablo II Lord of Destruction. Nie wiem co, ale ta gra ma w sobie to coś, że przyciąga. Taki "magnez", który sprawia, że Diablo2 zyskało sobie dużą ilość miłośników. Osobiście grałem w nią bardzo długo. Gra staje się ciekawsza, gdy gra się w multi. Myślę, że to klimat jest głównym atutem tej gry. Jest po prostu rewelacyjny. W grze jest kilka postaci, a każda z nich ma swoje unikalne umiejętności. Najbardziej podobała mi się gra Druidem i Nekromantą. Uważam, że Diablo II Lord of Destruction jest najlepszym c'RPG'iem i u mnie zawsze będzie w czołówce najlepszych gier...
Magnat Kruk:
Moją ulubioną grą jest Diablo2 z tego powodu że są setki potworów.I gdy grasz mocną postacią to nie patrzysz na fabułe tylko idziesz na siepe i się cieszysz. I polecam jeszcze WoW(Dla niewiedzących World of Warcraft).To jest gra idziesz z kumplem na party(Dla niewiedzących grupa z kimś). I siepiesz wszystko po kolei:D. Potem jest Warcraft 3 to tesz jest dobra gra.A lubię ją dlatego że Klasyk i dobra strategia zwłaszcza przez Battle.net(Dla niewiedzących Gra przez internet).
Pozdro dla wszystkich>>>>>>>>>>>>>>
Grison:
1.Warcraft 3 Reign of Chaos i Frozen Throne.
-dlaczego ona? Otóż dlatego ,że ma zadziwiająco dobrą fabułę. Co prawda to strategia ale i tak grałem w nią dlatego aby zobaczyć co dalej.
Do tego wiele jednostek i bohaterów z których każdy ma własny charaktek i umiejętności.
2.Diablo 2 i Lord of Destruction.
-Fabuła taka sobie ale siepanka ,odmienne umiejętności gracza i bronie to są pierwsza klasa.
Gra jest już sędziwa ale nadal ma wielkie gronao fanów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej