Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Ulubiona gra Blizzarda
Insiderth:
Ja także bardzo lubie WarCraft'a. Była to jedna z Moich pierwszych gier idla tego umiem w nią całkeim nieźle grać. W piątek zamówiłem sobie oryginalną wersje na stronie gram.pl. Bardzo mi się to opłacało z kilku powodów.
1. Za założenie nowego konta na gram.pl (ja nie reklamuje tej strony tylko mówie o niej jako o obojętnej stronie do kupienia gier) dostaje się 10pln wirtualnych pieniędzy które można odliczyć od ceny gry. Gra kosztuje 59.90 i po odliczeniu kosztuje 49.90 + koszty przesyłki to będzie razem jakieś 65,90zł. Dlaczego aż tyle ponieważ ja zamówiłem gre ocztą kurierską i wtedy koszty przesyłki wynoszą 15zł. a gra przychodzi następnego dnia po zamówieniu (oczywiście chodzi mi tu o dni robocze np. poniedziałek, piątek).
2. Gdy gra dojdzie do osoby, która ją zamówiła dostaje się także kod, który należy zarejestrować na stronce do swojego konta, a dostanie się kolejne wirtualne pieniądze np. Gothic II, jego też zamówiłem na gram.pl i dostałem za niego 15 wirtualnych pln a WarCraft jest od niego droższy o 25 zł co daje jakieś kolejne 15 pln wirtualnych czyli razem 30 wirtualnych pieniążków.
3. Gdy zamawiamy WarCrafta III dostajemy w prezęcie i całkowicie za darmo jego dodatek: Warcraft III Frozen Throne.
Polecam każdemu zagranie w tą gre. Zostawia on nie zapomniane wrażenia na graczu który w nią gra lub grał. Ja osobiście gre przeszłem okoo 3 razy. Raz przeszłem gre z kodami a dwa razy bez kodów. Polecam granie w nią bez kodów ponieważ psują one wrażenia. Gdy wpisze się kod na nieśmiertelność twoje oddziały i bohater zabijają wrogów jednym udeżeniem co powoduje że wszystkie artefakty stają się nie potrzebne. Naprzkład Orb Fire jeśli dobrze pamiętam dodawała +12 do ataku. A jak wpiszesz kody to nie ma żadnego znaczenia, nawet jeśli byś odejmował 1-5 to i tak byś zabijał wrogów jednym udeżeniem. Troszke się rozpisałem ale sam sobie się nie dziwię przecież to jedna z moich ulubionych gier i zasłużyła troszke dłuższego wytłumaczenia.
Metztli:
U mnie na pierwszym miejscu jest Warcraft III, spodobała mi się grafika jest taka przyjemna dla oka, do tego fajne zróżnicowane klimaty i ciekawe kampanie. Ras do wyboru co prawda mało, ale ja i tak prawie zawsze gram nieumarłymi. Dróga gra to Diablo II Lord of Destruction, co prawda polega przeważnie na siekaniu potworków ale jest spoko. Grafika teł jest całkiem, całkiem.
Valor:
Bezsprzecznie najlepszą grą Blizzarda jest ponadczasowy Sarcraft. Pamiętam te dni, kiedy kupiłem go. Cieplutki, wręcz opływał grywalnością. Zagrywam się do dziś, jak grasz dużo w necie uzależnia jak WoW .
Ale! Ja i tak uważam, że duet Warcraft III - Frozfen Throne to moje ulubione gry Blizzarda, choć nie mówię, że najlepsze . Po prostu patrzę obiektywnie.
NEFARAIN:
Zdecydowanie WoW jak narazie bo ostatnio przyykul ma uwage jak dotychczas ciagle sa poprawki w tej grze i wogole potem zas Warcraft III ehh ta gra ciagle do niej powstaja mapki ale za to jakie potem jest Starcraft a na koncu Diablo niewiem czemu
Piotro USSJ:
A więc, moją ulubioną grą Blizzarda jest przede wszystkim DiabloII a dokładniej dodatek Lord of Destruction. Dobra grafa, ciekawe postacie, świetna fabuła i to co najbardziej w niej lubię to oczywiście gra na battle.net. Ogólnie ta gra nigdy mi się nie znudzi.
Inną grą firmy Blizzard, która bardzo przypadła mi do gustu jest WarcrafIII. ÂŚwietna grafika, oraz kampania. Poza tym jest to starategia czyli mój ulubiony typ gier.
W WoWa grałem przez jakiś czas i muszę przyznać, że nie jest świetny. O wiele bardziej podobało mi się Guild Wars oraz Lineage][.
Starcrafta grałem raz czy dwa u kolegi, więc nie poznałem jej tak dobrze, żeby powiedzieć czy jest dobra czy denna .
Ogólni, firma blizzard robi świetne gry
Pozdr
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej