Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Ulubiona gra Blizzarda

<< < (3/9) > >>

Seth:

--- Cytat: Maksous ---Moją ulubiona grą oczywiście blizarda jest worcraft 3 i 2

--- Koniec cytatu ---
Omg nie dość, że błędy to do tego jeszcze nie ma uzasadnienia jaki z ciebie "perfidny" spamer

Post #2
Ale gra się nazywa WarCraft i nadal pełno ortów

A ty zaraz dostaniesz warna za off topic ;] istnieje opcja raportuj i opcja edytuj panie naj :P - -x

Maksous:
haha ok uzasadnienie
Byłem młody gdy zagralem w WarCrafta 2 byłem nim bardzo podekscytowany po kilku latach wyszła kolejna częś warCraft 3 grałem w nią dosyć długo w przeciągu 2 miesiecy przeszłem WarCrafta 3 po kilku mieciacach pojawił się dodatek fronzen trone był bardzo ciekawy nadal lubie sobie pograć w warCrafta to naprawdę wspaniała gra

rdr.:

--- Cytat: Hobgoblin ---Omg nie dość, że błędy to do tego jeszcze nie ma uzasadnienia jaki z ciebie "perfidny" spamer

--- Koniec cytatu ---

Bawimy się w moderatora? Wiesz, że na forum jest taka opcja raportuj? Ewentualnie można przecież wysłać prywatną wiadomość moderatorowi, w celu zajęcia się niepotrzebnymi postami.
Maksous i Hobgoblin - na przyszłość oczekuję od was bardziej rozbudowanych wypowiedzi, niż jakiś krótkich postów, w których nie ma uzasadnienia.

Charnel:
inteligencje cechuje umiejętność przeczytania tekstu z błędami i wyciągnięcie z tego logiki

a wogóle wkurza mnie to jak jakaś niekąpetentna osoba na forum wytyka błedy innym ( admin i mod mają prawo edytować )

Radzik:
JA kocham warcrafta 3 oraz jego dodatek. Grałem w paru turniejach najdalej zaszedłem do 1/8 finału

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej