Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Ulubiona gra Blizzarda
rdr.:
Moją ulubioną grą Blizzarda jest Warcraft III. Nie za bardzo lubiłem grać po internecie w niego, więc bardziej wciągnął mnie tryb dla jednego gracza. Podobały mi się ostatnie misje w kampaniach w Reign of Chaos i w dodatku The Frozen Throne, ponieważ kiedyś, kiedy byłem mało doświadczony w grach, myślałem, że te misje są nie do przejścia. xD Oczywiście później je przeszedłem. Moim ulubionym bohaterem był Arthas, a także Illidan, ze względu na ich potęgę. Jednak jeżeli miałbym wybierać pomiędzy tymi bohaterami, wybrałbym Illidana, ponieważ super wygląda i w walce okazuje się być bardzo silny.
Dee'mon:
Moją ulubioną grą Blizzarda jest Diablo I poniewasz z kumpalmi siedzieliśmy całe noce grając w tą gre która zaskoczyła mnie dźwiękiem i fabułą podem nadeszły czasy Diablo II i sidzieliśmy jeszcze więcej dni i nocy
Seth:
No właśnie moja ulubiona gra Blizza hmmm bardzo trudny wybór grałem i gram w diablo juz od ok 5- 6 lat , WarCrafta uwielbiam a WoWam mam zamiar kupić bo też w******y. Wybieram WoWa to jest muj ulubieniec potem 2 miejsce ma Diablo i WarCraft
Nie używaj wulgaryzmów -_- - x
deqko:
Moja ulubiona gra blizzarda jest Diablo 2 :)
Pamietam, jak dlugie godzinki gralo sie na battle.net :) Wraz z innymi graczami, a jeszcze przed tem samemu w domciu :):)
Te potwory, misje, itp... :D
Maksous:
Moją ulubiona grą oczywiście blizarda jest worcraft 3 i 2
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej