Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Gdzie lubicie najbardziej spędzać czas?
Bela:
Ja na brak wolnego czasu nigdy nie narzekałem. Ani nigdzie prężnie nie działam, ani nie mam serca do nauki. Ostatnio godzinami przesiaduję na forum TG, co się ostatnio moją "manią" zrobiło ^^ \m/
W dzień, jak mam już dość kompa to idę z moja ekipą na pole. Jak się już zbierzemy do kupy odwiedzamy monopolowy i z reklamówką piw idziemy nad rzeczkę się schładzać lub poopalać. Jak jest nieco chłodniej to idziemy na rynek pod parasole. A jak nie ma kasy lub brak chęci na piwo to siedzimy pod blokiem. Jesteśmy typowymi darmozjadami :) potrafimy siedzieć godzinami i nic nie robić, nigdzie nigdy się nam nie spieszy, do szkoły wychodzi się 8:05 z myślą, że jest jeszcze czas. Tak lajtowych i wyluzowanych ludzi jak moja ekipa trudno spotkać, niczym się nie przejmujemy. I na takim niczym się nie przejmowaniu upływa mi wolny czas, którego mam aż za dość.
Your faithful
BeluNiO
KrokusM:
Ja lubię spędzać czas w wielu miejscach, robiąc różne rzeczy, o różnym czasie. Nie zabłysnę jeśli powiem, że oczywiście uwielbiam siedzieć przy komputerze, czy to słuchając muzyki, czy to niejednokrotnie zarywając nocki dla jakiejś gry. Przyznam, że nie jestem szczególnym fanem sportu i nie uprawiam jakiegoś konkretnego poza lekcjami wf'u No, jeśli nie liczyć kilkugodzinnych rowerowych wypraw w leśne ostępy, które niestety teraz zdarzają mi się bardzo rzadko, ze względu na opłakany stan mojego roweru...
Jeśli już jestem w domu, to jak już wcześniej wspomniałem siedzę przy komputerze, słucham muzyki, czasem zdarzy się, że poczytam sobie jakąś książkę. Tylko telewizję sobie ostatnio odpuściłem, bowiem za sprawą "codziennych pier... wiadomości", beznadziejnych telenoweli i filmów puszczanych po raz 10 tego roku zaczęłem poważnie obawiać się o swoje zdrowie psychiczne.
Co się tyczy przebywania na "świerzym" powietrzu, zazwyczaj idziemy z kumplami gdzieś na pole, do lasu, lub po prostu szwędamy się bez specialngo celu po okolicy, pod osłoną mroków nocy(no wiecie, mrocznym trza być, nie? )... Najbardziej jednak lubię ogniska i grillowanie, które urządzamy ostatnio coraz częściej, zawsze w nocy, gdy można sobie spokojnie popatrzyć na gwiazdy, o ile je oczywiście widać
Sado:
Wolny czas <lol2> ÂŚwietny żart. A jeżeli już mam... to przy komputerze. Muza full, najlepiej emi lub LP... i na forum. Nie chcę mi się czegoś innego robić. Cóż... ciągle przy kompie. Od czasu do czasu (raz na tydzień) włącze se jakąś gierkę i pogram, a tak to ciągle net
Arisa:
Swój wolny czas zwykle spędzam z przyjaciółmi. Najczęściej spacerujemy po mieście bądź gromadzimy się u któregoś z nas w mieszkaniu. ^^ Lubię także wybrać się na dłuuugi spacer z psem do lasu - kontakt z naturą jest niezwykle istotny. (; Czasami zaszywam się w swoim pokoju i czytam jakąś ambitną książkę bądź słucham muzyki. Od czasu do czasu wybiorę się na rockowy koncert bądź do jakiegoś klubu.
Niedamir:
Dla mnie to zależnie od pory roku:
W czasie jesieni i zimy to oczywiście w domu przy necie, albo ciekawej książce. Chyba że jest znośna temperatura i można pójść z kolesiami świrować.
W czasie lata to tylko nad jeziorem albo gdzieś na jakiejś wycieczce.
A w czasie wiosny dobrze by było troche sie rozruszać po zimie i przygotować na lato. Najlepiej przy piłce albo na rowerze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej