Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Gdzie lubicie najbardziej spędzać czas?

(1/8) > >>

CRC:
Ja lubię spędzać czas na świeżym powietrzu, a wy? Ja lubię prawie wszędzie przebywać, to mi pasuje he he a wy gdzie chcielibyście spędzać najwięcej czasu z kimś lub samym??

Arkhan:
Cóż, nie mam dokładnie określonego miejsca gdzie lubię spędzać czas. Aczkolwiek dość dużo spędzam go przed komputerem, czy to jakaś ciekawa gra, czy pogaduszki przez popularne komunikatory, czy może pisanie postów na forach dyskusyjnych. Lubię spędzać czas razem z moimi znajomymi, szczególnie z klasy i z osiedla choć jest go coraz to mniej bo wiadomo, szkoła, sux obowiązki etc. Oczywiście czasem nie zaszkodzi łono natury bądź wypad do jakiegoś obiektu kultury - kino etc.

Z wyrazami szacunku...

Cesc:
U mnie wiele zależy od nastroju i pory roku. Często bywa tak, że chcę sobie samemu posiedzieć w domku. Ale lubię spędzać czas z moim przyjaciółmi. Latem to zawsze wybywam na dwór, gram w nogę, lub inne dziedziny sortu(ciekawe)/sportu. Zawsze po meczu, fajnie, by było skoczyć na browara gdzieś, ale nie zawsze jest to możliwe :(. A jesień i zimę to wole w domu sobie posiedzieć w końcu, jest szkoła, obowiązki. No i najważniejsze na dworze mróz i zimno. Jedyny plus zimy to ÂŚwięta. Które się do nas zbliżają wielkimi krokami. W zimne pory roku to bywam przy kompie, albo gram w jakieś dobre gry, albo przesiaduje na necie: pisząc na forach, grając w gry-online.

to by tyle było na ten post...pozdro.

Metztli:
Moje ulubione sposoby spędzania czasu dzielą się na:

Okres jesienno- zimowy: Jak większość kobiet uwielbiam spędzać czas w centrach handlowych, ale nie jestem zakupocholiczką. Wypad na zakupy zazwyczaj łączy się z pójściem do kina. W zimę lubię też chodzić na basen... Trochę aktywności.

Okres wiosenno-letni: O tej pięknej porze często bywam w parku, albo na spacerze, albo na rowerku, oczywiście w towarzystwie znajomych lub przyjaciółki. Nie ma to jak wspólne ognisko...

Oczywiście w każdej porze lubię czasem posiedzieć w domu, posłuchać muzyki i posiedzieć przed komputerem.

Boba Fett:
Szczerze, to swój wolny czas, którego mam ostatnio bardzo mało, lubię spędzać tylko w zacisznym domu.
A jak w domu, to np. przed kompem, przed dobrą książką (to najczęściej), na rysowaniu kolejnego Predatora lub Boba Fetta (  ), i tym podobne.
Jeżeli jednak zdecyduję się zrobić coś innego i opuścić swój przytulny pokój, to dię na dwór. Ostatnio trochę rzadko mi się to zdarza (zimno już i szybko ciemno się robi =P), ale...
Prócz tego z chęcią pójdę do kolegi (najcześcij jak mi się w chałupie nudzi).
A gdy już jestem w tym domu i nie siedzę przy kompie, to często pomagam mamie (a to przynieść ziemniaki, a to jakiś słoik, a to wynieść śmieci, itp.).
Czyli raczej nic ciekawego nie lubię robić w wolnym czasie, a spędzam go, jak już mówiłem, w swoim pokoiku.  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej