Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Gdzie lubicie najbardziej spędzać czas?
Hagen13:
Ja w moim wolnym czasie oczywiście bardzo dużo spędzam przed kompem,czasem se rowerem jeździłem po wsi,teraz to skuterem dziennie 20-15-10 kilometrów.W nogę gram tylko w szkole w domu czasem ćwiczę(mam taki mały zestawik pakera :D) i robię pompki,albo oglądam TV,jednak jak już któryś z USERĂW powiedział,w telewizji ostatnio pełno Klanów i innych M jak Miłość a wszyscy wiemy,że to po prostu chłam,nie wiem czemu tyle ludzi to ogląda....Muzy w zasadzie nie słucham bo jakoś nie ciągnie mnie do tego,ale czasem se przesłucham jakiś trance albo ROCK,ale najczęśćiej soundtrack z GTA:Vice City.
Tiw:
Jeszcze dwa miesiące temu spędzałem wolny czas z kumplami grając w piłke albo siedząc na ławeczce koło stółu do "pingla" (i tak nie umiem grać dobrze) , ale teraz jak sie przeprowadziłem spędzanie mojego wolnego czasu ograniczyło się do siedzenia przed kompem i TV, czasem poczytam książke, ale przeważnie się nudze
Jednak to się zmienia bo staram się jejździć do starych kumpli.
Legolas:
Ja lubie spędzać czas w sumie na dworze, na świeżym powietrzu. Także albo samotne spacery albo samotne rajdy rowerowe gdzieś po wybojach w ogóle w polach. Albo jakieś spacery z najlepszym ziomem lub również z nim na rowerze albo spacery z moją dziewczyną niestety to jest zmienne ale narazie na czas obecny mogę sie cieszyć że mam dziewczynę i że ją mam . Tak naprawde nie lubie jakiś imprez czy wesel cuś. Dużo ludzi a większości nie znam. Bardzo lubie pograć w piłkę nożną właśnie ze starszymi kolegami ( można sie czegoś nauczyć ewentulanie poziom grania podnieść z amatora na zaawansowanego ).
Onar:
Najbardziej lubie spędzać czas przed kompem. Ale w lato to zazwyczaj na rowerze (na świezym powietrzu) albo pod cukiernią :P . Zwłaszcza chodze tam kiedy zaczyna padać deszcz bo jest parasol :) .
r4d00:
Krótko i na temat: centrum handlowe, kino, tam gdzie dużo zieleni i boisko z kumplami + gała. Pzd.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej