Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Gdzie lubicie najbardziej spędzać czas?

<< < (6/8) > >>

DeadFish:
Najbardziej lubię mój czas przeznaczać na gry airsoft z kumplami, jednak wiadomo - zebrać 10 osób (lub więcej) to jest problem, przez co raczej nie gramy częściej niż raz na tydzień. Dużo czasu spędzam przed kompem, jednak najwięcej wieczorem i w nocy, najczęściej przed jakąś dobrą grą czy pisząc na forach lub komunikatorze. Lubię wyjść również na rower...

SzlugA:
Ja każdą wolną chwilkę mam zarezerwowaną dla mojej kochaniutkiej dziewczyny. Czasami lubię pograć w nogę, kosza oraz bilarda z moim ziomkami.

Co prawda mam zazwyczaj mało wolnego czasu. A dlatego, że dorabiam jako serwisant komputerów oraz GSM.

Eric:
Ja lubię siedzieć przy kompie szaleć na świeżym powietrzu i spędzać czas przy mojej dziewczynie

Moje ulubione sporty
Piłka nożna - Bardzo podoba mi się ten sport większość moich kumpli również bardzo go lubi

Siatkówka Nie wiem za co ją lubię może dlatego , że prawie codziennie w nią gram (prawie)

to by było na tyle aha i lubię być tu na forum

Morferiusz:
Ze mną to zależy. Jak jest ładna pogoda wychodę na dwór. Lubię bawic się z kolegami i koleżankami z klasy. Większośc czasu spędzam przy komputerze ale także wyjeżdżam z rodzicami na pikniki, grilla i takie tam.

Rakbar Nasard:
Witam

Lubię spędzać czas na dworze po deszczu jest tak świeżo i przyjemnie i lubię grać w piłkę nożną w deszcz nie wiem czemu nie raz grałem i się fajnie gra. Jest się całym mokrym ale nie to jest ważne, ważne że się fajnie gra i koniec.

Pozdrawiam wszystkich

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej